sdim Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να μπορώ να αλλάζω το keyboard layout χρησιμοποιώντας μόνο το πλήκτρο πάνω από το TAB,δηλαδή αυτό με την περισπωμένη.Υπάρχει τρόπος γι αυτό;Για CAPS LOCK κλπ,ξέρω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Κάνε μια δοκιμή αυτήν την εντολή: > xmodmap -e 'keycode 49 = ISO_Next_Group ISO_Next_Group ISO_Next_Group asciitilde ISO_Prev_Group asciitilde' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ,φίλε alkisg.Δούλεψε μια χαρά.Το μόνο που μου βγάζει ως τρίτη επιλογή,τώρα,στο keyboard indicator στο panel,είναι δύο ερωτηματικά. Πώς φεύγουν αυτά;Κι αν θέλω να το ξαναγυρίσω στα defaults,πώς το κάνω; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- Το βρήκα το defaults. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.