Προς το περιεχόμενο

raid 0 or ssd για gamer

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το τροφοδοτικό και το ups δεν προστατεύουν τον δίσκο από bad sectors και άλλα προβλήματα, μόνο από το ρεύμα...

όσο για το backup, αν έχεις αρκετά data άντε κάντο :P

γενικότερα δεν βάζουμε το storage hdds σε raid 0...

ακριβως. αλλα ο δισκος 99 τις 100 απο ρευμα παει.και αν εχεις αρκετα data τα Important photo κτλ εις τριπλουν.ειναι φτηνοι οι δισκοι οποτε και 1 tera να ειναι παιρνεις αλλο εναν δισκο 1 terra.και τα μισα απο αυτα που κραταει καποιος ειναι αχρηστα πουθ δεν τα βλεπει καν.οποτε ας μην τσιγκουνευεσε με τα αρχεια σου διοτι μετα θα τα πληρωνεις για επαναφορα.

Δημοσ.
Κάτι άσχετο... υπάρχει τρόπος για autobackup σε συγκεκριμένο φάκελο στα Windoze 7;;

kanta manual να εχεις την ηρεμια σου οτι ολα ειναι σωστα.backup αυτοματο μεχρι και απο dos φτιαχνεις.τωρα σε windows μπορεις να ορισεις πραγματα στο scheduler αλλα τωρα δεν ξερω τι θα ορισεις.επισης μεχρι και στα xp ειχε προγραμμα backup.το ποτε θα γινεται το οριζεις απο το scheduled tasks

Δημοσ.

Βρήκα ένα free πρόγραμμα για το backup. Everyday Auto Backup λέγεται. Το έβαλα να κάνει backup τον φάκελο που χρειάζομαι κάθε 4 ώρες σε 2 ξεχωριστούς δίσκους και μόνο όταν βρίσκει νέα αρχεία.

Πιστεύω είναι καλά. Μόνο φωτιά μην πάρει ο server.

Δημοσ.
για αυτό διαφωνώ πάντως...

εχω αλλαξει απειρους δισκους στο μηχανημα μου και απειρα raid 0.παντα σε ups Πανω .παντα wd.ποτε ουτε ενας δεν χτυπησε.τι να πω.ενω σε ενα αλλο Pc μολις ο πελατης εβγαλε το ups χτυπησε δισκος.το ξαναβαλα πανω ολα οκ.με το που το ξαναβγαλε (μην ρωτας το γιατι) ξαναχτυπησε και αλλος.

Δημοσ.
.............ενω σε ενα αλλο Pc μολις ο πελατης εβγαλε το ups χτυπησε δισκος.το ξαναβαλα πανω ολα οκ.με το που το ξαναβγαλε (μην ρωτας το γιατι) ξαναχτυπησε και αλλος.

έχει κάποια σχέση με τον Μητσοτάκη???:devil::devil: ((ωχ...:eek: φτου φτου φτου μακριά από μας....:X:X:X)))

• Super Moderators
Δημοσ.
εχω αλλαξει απειρους δισκους στο μηχανημα μου και απειρα raid 0.παντα σε ups Πανω .παντα wd.ποτε ουτε ενας δεν χτυπησε.τι να πω.ενω σε ενα αλλο Pc μολις ο πελατης εβγαλε το ups χτυπησε δισκος.το ξαναβαλα πανω ολα οκ.με το που το ξαναβγαλε (μην ρωτας το γιατι) ξαναχτυπησε και αλλος.

και πάλι, αυτό που λες δεν είναι κάποια έρευνα στατιστικής υπηρεσίας για να μπορούμε να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα

γιατί κάλιστα μπορεί να έρθει κάποιος με καλό UPS και τροφοδοτικό και να γράψει ότι έχει αλλάξει άπειρους δίσκους και τους χτύπησαν αρκετοί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...