Προς το περιεχόμενο

Κοστος για e-shop

johnny21a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να μου πειτε κοστος για ενα eshop το οποιο θα πουλαει ρουχα, η μονη απαιτηση που μπορω να σκεφτω (εκτος απο τα ευκολως εννοουμενα, ανεβασμα προιοντων δηλαδη και ανανεωση απο τον ιδιοκτητη) που ισως δεν ειναι δεδομενη ειναι οτι θελω να υποστηριζει πληρωμες με πιστωτικη καρτα σε καποια ελληνικη τραπεζα, και οχι μεσω paypal κτλ...

Επισης με ενδιαφερει το κοστος μονο της δημιουργιας και οχι της εισαγωγης των προιοντων, ουτε το κοστος του hosting. Καθαρα δηλαδη design και development. Νομιζω ρωταω κατι ξεκαθαρο και δεν θα ηθελα απαντησεις του τυπου απο τοσο μεχρι τοοοοοσο. Αν καποιος εχει κατι χειροπιαστο να πει ας βοηθησει, ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

Για eshop με τις απλες μονο λειτουργίες που ειπες οτι πρέπει να έχει και βασιζόμενο σε καποια free πλατφορμα (oscommerce,virtuemart,magento) η χαμηλότερη τιμη που έχω δει απο επαγγελματία που έχει κάποια εταιρική ταυτότητα,είναι 1000 ευρώ και η υψηλότερη 2100.Νομίζω είμαι σαφής σ αυτά που ρώτησες.

Δημοσ.

1000 με 2000 ευρω

κατι το οποιο μπορεισ να το μαθεις ρωτωντας μερικους απο του εκατονταδες του χωρου αυτου

με προλαβε ο προηγουμενος,!!

Δημοσ.

Ωραια παιδια, σαφεστατες απαντησεις, σας ευχαριστω πολυ. Αν χρειαστει και "γεμισμα" με τα προιοντα ανεβαινει πολυ η τιμη ? φανταζομαι αναλογα με τον ογκο σιγουρα αλλα για ποσο μιλαμε ενδεικτικα ? Επισης υπαρχει καποιο στανταρντ κοστος για υποστηριξη, σαν συμβολαιο κατι δηλαδη συνηθως ?

Δημοσ.

Γεμισμα υποτιθεται θα το κανει ο ιδιοκτητης του eshop.Εσυ απλα θα του δειξεις πως.Οσο για το support εξαρταται τι θα περιλαμβανει.Για νεες λειτουργιες δε μιλαμε βεβαια για στανταρ χρηματα πχ με 350 τον χρονο σου προσθέτω οτι ζητας καθε τοσο και λιγάκι , αλλα για μικροεπεμβάσεις (κανα χρωματακι , καμμια φορμα επικοινωνιας , κανα banner καινουργιο κτλ)

Τωρα για το ποσο για το ετήσιο support δεν ξερω καθολου να σου πω ενδεικτικά ανέφερα 350.

Δημοσ.

Εσύ μπορεί να σκέφτεσαι τώρα οτι είναι πολύ απλό και δεν θα έχει καμία ιδιαιτερότητα αλλά μπορεί να θες π.χ. ανά προϊόν διάφορες παραλλαγές, όπως χρώμα, μέγεθος και συνδυασμό των παραπάνω και να φαίνονται μέσα στο προϊόν με συγκεκριμένο τρόπο. Επίσης μπορεί να θες κάποια προϊόντα να μην έχουν χρώμα ή μέγεθος... όπως επίσης μπορεί να σκέφτεσαι άλλα 100 πράγματα που να τα θεωρείς απαραίτητα αλλά όχι ιδιαιτερότητες αλλά στη πραγματικότητα να έχουν σημασία στο κόστος.

Το να στηθεί σε έτοιμη πλατφόρμα τύπου joomla, magento κλπ. δεν είναι κακό αρκεί να ξέρεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάτι τέτοιου. Αν θες όντως όπως λες τα απολύτως απαραίτητα εμπιστέψου αυτές τις λύσεις και πλήρωσε όσα είπανε οι υπόλοιποι, 1000-2000 ευρώ (μπορείς να βρεις εταιρίες και με 200 ευρώ), απλά να είσαι προετοιμασμένος για κάποιους περιορισμούς.

Ότι πληρώνεις παίρνεις, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο που δίνει λίγα χρήματα και δεν επενδύει ιδιαίτερα νομίζοντας οτι θα πάει μόνο του, τελικά δεν πάει το eshop του και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κανένα eshop δεν πάει λόγω Ελλάδας, οτι φταίει το internet κλπ. ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν eshops που έχουν πολλά κέρδη... Ζήτα προδιαγραφές από διάφορες εταιρίες και διάβασε προσεκτικά τί προσφέρουν και ανάλογα κρίνε.

Χρειάζεται να επενδύσεις χρήματα στη σωστή κατεύθυνση και να ασχοληθείς γιατί ένα eshop είναι σαν κανονικό μαγαζί, με τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες.

Όσο για το γέμισμα - data entry, εξαρτάται από τον αριθμό των προϊόντων, αν έχεις το υλικό σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και το panel διαχείρισης του πόσο εύκολο είναι. Υπάρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν και data entry.

Φιλικά όλα αυτά, ελπίζω να σε βοηθήσουν και καλή σου επιτυχία με το eshop :).

Δημοσ.
(μπορείς να βρεις εταιρίες και με 200 ευρώ), απλά να είσαι προετοιμασμένος για κάποιους περιορισμούς.

Δε νομιζω οτι μπορει να κρατηθει εταιρεία με τέτοια ποσα , ούτε στατικη σελιδα δε παιρνεις με τέτοιο ποσό.Κανας φοιτητής αν βρεθεί να φτιάξει e-shop με 200 ευρώ μόνο...

Δημοσ.

Οι παραλλαγες που λες υποστηριζονται απο τα ετοιμα πακετα, δηλαδη αν καταλαβα καλα εσυ λες οτι αν θελει καποιος κατι ετοιμο δινει 1000-2000 για joomla/magento/oscommerce κλπ ενω αν θελει κατι παραπανω παει σε custom λυση... Αυτο μονο πολυ μεγαλες εταιριες θα το εκαναν γιατι το κοστος ειναι απαγορευτικο για ενα απλο eshop, ασε που ολα αυτα τα ετοιμα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα για αυτο που ρωτησα εγω, και φυσικα οτι ανεφερες το υποστηριζουν και με το παραπανω...

Δημοσ.
Δε νομιζω οτι μπορει να κρατηθει εταιρεία με τέτοια ποσα , ούτε στατικη σελιδα δε παιρνεις με τέτοιο ποσό.Κανας φοιτητής αν βρεθεί να φτιάξει e-shop με 200 ευρώ μόνο...

Κι εμένα μου είχε φανεί αστείο, παρόλα αυτά μια εποχή ήταν μια εταιρία που τόσα ζητούσε για eshop με joomla και virtuemart... και εδώ που τα λέμε, για μια απλή εγκατάσταση δεν χρειάζεσαι καν να πληρώσεις, αν ασχοληθείς 2-3 ώρες μαθαίνεις και πώς να βάλεις τα plugins και πώς να βρεις ένα έτοιμο template (άντε το πληρώνεις κι αυτό επιλέγοντας ανάμεσα από 10000 έτοιμα που υπάρχουν σε διάφορα sites) για να το προσαρμόσεις, πληρώνεις και για το plugin (νομίζω δεν είναι δωρεάν στο joomla το plugin που γίνεται η συναλλαγή με την τράπεζα σε άλλα όμως μπορεί και να είναι) και είσαι εντάξει. :lol:

Αυτό είναι όμως ένα eshop ρε παιδιά; Αν είναι αυτό πάω πάσο :-).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...