costis66 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 εχω την εξης απορια και παρακαλω για την βοηθεια σας...... εχω ενα dvd recorder το οποιο εγραφε κανονικα δισκακια. ξαφνικα πριν απο λιγες μερες οταν ξεκιναγε να γραφει μου εβγαζε ενα μυνημα το οποιο ελεγε.....failed write lead out. φανταστηκα οτι χαλασε και αγορασα ενα καινουργιο. το τοποθετησα και αρχισα να γραφω ξανα δισκακια οταν μετα απο 2 μερες μου παρουσιαστηκε ακριβως το ιδιο προβλημα........failed write lead out. αυτο που ρωτω ειναι αν επεσα στην περιπτωση και αγορασα ελλατωματικο dvd η φταιει κατι αλλο οπως πχ το nero? ειναι προβλημα software η hardware?
stefanos_79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες να γραψεις με διαφορετικά δισκακια dvd?Το πιο πιθανό ειναι ελλατωματικά τα dvd που εχεις
costis66 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 το ιδιο δισκακι που μου εβγαλε προβλημα το αντεγραψα σε αλλο pc απροβληματιστα. οποτε δεν ειναι θεμα δισκων.........
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 δοκιμασε με αλλη μαρκα στο pc σου.δοκιμασε με αλλη εκδοση nero.και τελος θα δοκιμαζα με αλλη καλωδιοταινια και τελος θα εκανα κανα formataki η δοκιμη το dvd -recorder σε αλλο pc.
costis66 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τα δοκιμασα ολα (καλωδια,δισκακια,softwear) χωρις να γινει τιποτα.... τελικα ελυσα το προβλημα με ενα ωραιο ξεγυρισμενο format και ολα δουλευουν ρολοι....το recorder γραφει κανονικα. απλως εμεινα με την απορια τι στο καλο μπορει να ηταν..........
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 για αυτο και ειπαμε format>μπορει κατι απο drivers να το πειραζε η το προγραμμα να ειχε φρικαρει...
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 απλα δυστυχως το format δεν ειναι η πιο ευκολη λυση αλλα ειναι η πιο σιγουρη και πιο γρηγορη μερικες φορες απο το να ψαχνεις αλλα τοσα πραγματα.
pigeon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Παιζει να ειναι απο software κομπλάρισμα μέχρι και προβλημα στο τροφοδοτικό. Για κατέβασε ομως το imgburn και πηγαινε εδω: Tools ---> Filter Driver Load Order. Αν δεις κατι αλλο εκτος redbook και imapi , γραψε εδω ξανα. Δοκιμασε και μια εγγραφη μ'αυτο...
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 το εχει λυσει το προβλημα του με format.
pigeon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 sorry poulinos, δεν το πρόσεξα. Παντως τις περισσότερες φορες φταινε τα low level filters, αν φυσικά δεν τα εχει τίναξει το dvdrw Οποιος θελει παντως μπορει να το κοιτάξει, κάποια προγραμματα τυπου convert2dvd ή dvd2cd περνάνε το pxhelp20 για παράδειγμα. Το συγκεκριμένο filter-driver δεν δημιουργεί προβλήματα, κάποια αλλα ομως κανουν διάφορα "τρελά".
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ή πολυ απλα μπορει να ειχε γυρισει σε PIO mode...
pigeon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ή πολυ απλα μπορει να ειχε γυρισει σε PIO mode... συγνωμη, οχι.. Εκτος αν ετρεχε κανενα αρχαιο nero, ισχυει αυτο που λες ως την εκδοση 5. Σε καθε αλλη περίπτωση θα εγραφε κανονικά αλλα σε χαμηλότερη ταχύτητα ή δεν θα εκανε ουτε lead-in.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μπα μη το λες, αν μουλαρωσουν τα windows με το PIO, στο "ξερναει" οποιαδηποτε στιγμη. Μου εχει τυχει ακομα και να γεμιζει το buffer της συσκευης και το "εικονικο" buffer των 32ΜB, και μολις εγγραφει αυτα τα δεδομενα να παθαινει μπλακ αουτ η μοναδα...
pigeon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ..σωστος δικιο εχεις, μου εχει συμβει. Κυριως αν γράψεις δισκάκια μαζικά, κάποια στιγμή αρχιζουν τα παλαβα, εντελως ξαφνικα. Τοτε που το παθαινα συχνά ειχα διαβάσει σχετικα με "ATA error counter" που αυξανόταν και εριχνε το mode απο DMA-->PIO. Αν θυμάσαι, η λυση ηταν να σβήσεις τον controller απο το device manager και να αφησεις να win να βρουν ξανα τις συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.