Προς το περιεχόμενο

nero failed write lead out....

costis66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την εξης απορια και παρακαλω για την βοηθεια σας......

εχω ενα dvd recorder το οποιο εγραφε κανονικα δισκακια.

ξαφνικα πριν απο λιγες μερες οταν ξεκιναγε να γραφει μου εβγαζε ενα μυνημα το οποιο ελεγε.....failed write lead out.

φανταστηκα οτι χαλασε και αγορασα ενα καινουργιο.

το τοποθετησα και αρχισα να γραφω ξανα δισκακια οταν μετα απο 2 μερες μου παρουσιαστηκε ακριβως το ιδιο προβλημα........failed write lead out.

αυτο που ρωτω ειναι αν επεσα στην περιπτωση και αγορασα ελλατωματικο dvd η φταιει κατι αλλο οπως πχ το nero?

ειναι προβλημα software η hardware?

Δημοσ.

το ιδιο δισκακι που μου εβγαλε προβλημα το αντεγραψα σε αλλο pc απροβληματιστα.

οποτε δεν ειναι θεμα δισκων.........

Δημοσ.

δοκιμασε με αλλη μαρκα στο pc σου.δοκιμασε με αλλη εκδοση nero.και τελος θα δοκιμαζα με αλλη καλωδιοταινια και τελος θα εκανα κανα formataki η δοκιμη το dvd -recorder σε αλλο pc.

Δημοσ.

Τα δοκιμασα ολα (καλωδια,δισκακια,softwear) χωρις να γινει τιποτα....

τελικα ελυσα το προβλημα με ενα ωραιο ξεγυρισμενο format και ολα δουλευουν ρολοι....το recorder γραφει κανονικα.

απλως εμεινα με την απορια τι στο καλο μπορει να ηταν..........

Δημοσ.

απλα δυστυχως το format δεν ειναι η πιο ευκολη λυση αλλα ειναι η πιο σιγουρη και πιο γρηγορη μερικες φορες απο το να ψαχνεις αλλα τοσα πραγματα.

Δημοσ.

Παιζει να ειναι απο software κομπλάρισμα μέχρι και προβλημα στο τροφοδοτικό.

Για κατέβασε ομως το imgburn και πηγαινε εδω:

Tools ---> Filter Driver Load Order. Αν δεις κατι αλλο εκτος redbook και imapi , γραψε εδω ξανα. Δοκιμασε και μια εγγραφη μ'αυτο...

Δημοσ.

sorry poulinos, δεν το πρόσεξα. Παντως τις περισσότερες φορες φταινε τα low level filters, αν φυσικά δεν τα εχει τίναξει το dvdrw ;)

Οποιος θελει παντως μπορει να το κοιτάξει, κάποια προγραμματα τυπου convert2dvd ή dvd2cd περνάνε το pxhelp20 για παράδειγμα. Το συγκεκριμένο filter-driver δεν δημιουργεί προβλήματα, κάποια αλλα ομως κανουν διάφορα "τρελά".

Δημοσ.
Ή πολυ απλα μπορει να ειχε γυρισει σε PIO mode...

συγνωμη, οχι.. :-(

Εκτος αν ετρεχε κανενα αρχαιο nero, ισχυει αυτο που λες ως την εκδοση 5. Σε καθε αλλη περίπτωση θα εγραφε κανονικά αλλα σε χαμηλότερη ταχύτητα ή δεν θα εκανε ουτε lead-in.

• Moderators
Δημοσ.

Μπα μη το λες, αν μουλαρωσουν τα windows με το PIO, στο "ξερναει" οποιαδηποτε στιγμη.

Μου εχει τυχει ακομα και να γεμιζει το buffer της συσκευης και το "εικονικο" buffer των 32ΜB, και μολις εγγραφει αυτα τα δεδομενα να παθαινει μπλακ αουτ η μοναδα...

Δημοσ.

..σωστος δικιο εχεις, μου εχει συμβει. Κυριως αν γράψεις δισκάκια μαζικά, κάποια στιγμή αρχιζουν τα παλαβα, εντελως ξαφνικα. :mad:

Τοτε που το παθαινα συχνά ειχα διαβάσει σχετικα με "ATA error counter" που αυξανόταν και εριχνε το mode απο DMA-->PIO. Αν θυμάσαι, η λυση ηταν να σβήσεις τον controller απο το device manager και να αφησεις να win να βρουν ξανα τις συσκευές. :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...