paschalia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ φοβάμαι -και οι ενδείξεις δεν με κάνουν να βγαίνω Κασσάνδρα- ότι φέτος θα καεί πάλι η Αθήνα. Οργανωμένα. Βρήκαν πάτημα οι αναρχικοί -αλήθεια,ποιός ήταν αυτός που βάφτισε αντιεξουσιαστές τους αναρχικούς?- και δρουν/θα δράσουν οργανωμένα. Ήδη τα προεόρτια ξεκίνησαν από σήμερα. Και το οργανωμένα πάει στο ότι δεν είναι μόνο οι Αθηναίοι αναρχικοί στο παιχνίδι αλλά και επαρχιών και -πιθανότατα- εξωτερικού (όπως ακούγεται).
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ τι πρόβλημα έχεις με το να καεί η Αθήνα;Μη χαλάσει η ομορφιά του τσιμέντου; Έχεις μαγαζί σπίτι στις συγκεκριμένες περιοχές; Ξέρεις στα σίγουρα οτι μόνο οι "αναρχικοί" καίνε και σπάνε; Από που ενημερώνεσαι οτι είναι όντως αναρχικοί; Την τηλεόραση; Σε καμια φάση σύγκριση με τα Δεκεμβριανά αν και θα χρειαζόταν κάτι παρόμοιο όχι απαραίτητα το Δεκέμβρη για να βάλουν μυαλό κάποιοι.Και όχι στα εξάρχεια αλλά στο Σύνταγμα.
pournaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ τι πρόβλημα έχεις με το να καεί η Αθήνα;Μη χαλάσει η ομορφιά του τσιμέντου; Έχεις μαγαζί σπίτι στις συγκεκριμένες περιοχές; Ξέρεις στα σίγουρα οτι μόνο οι "αναρχικοί" καίνε και σπάνε; Από που ενημερώνεσαι οτι είναι όντως αναρχικοί; Την τηλεόραση; Σε καμια φάση σύγκριση με τα Δεκεμβριανά αν και θα χρειαζόταν κάτι παρόμοιο όχι απαραίτητα το Δεκέμβρη για να βάλουν μυαλό κάποιοι.Και όχι στα εξάρχεια αλλά στο Σύνταγμα. Αν δηλαδη δεν ανηκουμε σε καποια απο τις παραπανω κατηγοριες, δεν δικαιουμαστε δια να ομιλουμε ετσι; Αλλα ακομη κι αν ανηκουμε σε καποια απο τις παραπανω κατηγοριες, και θεσουμε τον προβληματισμο μας, τι διαφορα θα εχει; Θα αλλαξει κατι; Αν οχι γιατι γινεται ο διαχωρισμος;
akpe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αρχίσαμεεεε ps: ας μη συγχέουμε την αναρχία με την μαλακία παρακαλώ.
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Είναι λίγο αστείο να διαβάζουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια αλλά οκ. 1ο ποστ: Το Α και το Β. 2ο ποστ: Σοβαρά? Δηλαδή το Γ όχι? 3ο ποστ: Αυτό σε πείραξε εσένα? Δηλαδή το Β απο που κι ως που? 4ο ποστ: Ναι οκ. Μάθαμε τώρα και βαφτίζουμε όλα τα Γ, Δ και είμαστε εντάξει. 5ο ποστ: Είναι λίγο αστείο να διαβάζουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια αλλά οκ. Έλα ντάξει πλάκα κάνω. Συζήτηση πρέπει να γίνεται, οπότε καλώς πράττετε...
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ τι πρόβλημα έχεις με το να καεί η Αθήνα;Μη χαλάσει η ομορφιά του τσιμέντου; Έχεις μαγαζί σπίτι στις συγκεκριμένες περιοχές; Ξέρεις στα σίγουρα οτι μόνο οι "αναρχικοί" καίνε και σπάνε; Από που ενημερώνεσαι οτι είναι όντως αναρχικοί; Την τηλεόραση; Σε καμια φάση σύγκριση με τα Δεκεμβριανά αν και θα χρειαζόταν κάτι παρόμοιο όχι απαραίτητα το Δεκέμβρη για να βάλουν μυαλό κάποιοι.Και όχι στα εξάρχεια αλλά στο Σύνταγμα. Έχω εγώ πρόβλημα με το να καεί η Αθήνα γιατί μου αρέσει το τσιμέντο της, ανεξαρτήτως από το ποιος θα την κάψει. Εσύ έχεις πρόβλημα με το να μην καεί?
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ που έχω μαγαζί και μου το σπάσανε: Άνοιξα και σας περιμένω. Αν έχετε κάκαλα ελάτε. Πέντε παίρνει μέσα. Έναν σας θα τον φάω.
pournaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αλατι χοντρο μεσα, και σιγουρος μην παρεις κανεναν στο λαιμο σου, και να μην μπορει να κατσει για κανα μηνα πουθενα
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αλατι χοντρο μεσα, και σιγουρος μην παρεις κανεναν στο λαιμο σου, και να μην μπορει να κατσει για κανα μηνα πουθενα Κανονικά, μολύβι. Και μετά την πάπια. Δεν ξέρω δεν άκουσα δεν είδα. Μόνοι τους κύριε πόλισμαν φαγώθηκαν, με τα όπλα που έκλεψαν.
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 fire, λυπάμαι μόνο που δε θα είμαι κάτω να συμβάλλω.
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ που έχω μαγαζί και μου το σπάσανε: Άνοιξα και σας περιμένω. Αν έχετε κάκαλα ελάτε. Πέντε παίρνει μέσα. Έναν σας θα τον φάω. Έτσι πρέπει. Κανένα πουσ#$@παιδό να μην μείνει.
skabbia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ φοβάμαι -και οι ενδείξεις δεν με κάνουν να βγαίνω Κασσάνδρα- ότι φέτος θα καεί πάλι η Αθήνα.Οργανωμένα. Βρήκαν πάτημα οι αναρχικοί -αλήθεια,ποιός ήταν αυτός που βάφτισε αντιεξουσιαστές τους αναρχικούς?- και δρουν/θα δράσουν οργανωμένα. Ήδη τα προεόρτια ξεκίνησαν από σήμερα. Καταρχήν, ναι ισχύει οτι κάτι έγινε εχθές αρχικά στην ΑΣΟΕΕ μετά το βράδυ μπήκαν στη Νομική φρικιά-αντιεξουσιαστές-αναρχοαυτόνομοι-ασφαλίτες- ή όπως αλλιώς θέλετε, σήμερα στα Εξάρχεια επίσης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνουν τα περσινά.Ούτε ότι φρικιά-αντιεξουσιαστές-αναρχοαυτόνομοι-ασφαλίτες έχουν βάλει ενα πολύ καλα οργανωμένο σχέδιο να καταστρέψουν την Αθήνα μην αγχώνεσαι. Επίσης καθαρά ενημερωτικά και μόνο με την περσινή εμπειρία μέσα στα επεισόδια δεν ήταν μόνο αναρχοαυτόνομοι αλλά και πολλοί ασφαλίτες που πολυ καλα έκαναν τη δουλειά τους. Ασφαλίτες οι οποίοι κρατώντας τη μολότωφ και το καδρόνι μιλούσαν και έκαναν τσιγαράκι με τους ματατζήδες!!!!!! Σίγουρα προκειμένου να θυμήσουν αυτό που έγινε πέρυσι είναι έτοιμοι να κάνουν πολλά αν μπορέσουν....θα το προσπαθήσουν...θα σπάσουν τις διαφορες πορείες για να κανουν χαμό, θα κλείσουν τισ σχολές του κέντρου...όμως κάτι άκουσα και πήρε το μάτι μου σε μια εφημερίδα για 4.000 αστυνομικούς, ήδη το κέντρο είναι γεμάτο. Οπότε νομίζω ότι δεν θα γίνουν τα περσινα...!!!
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Έχω εγώ πρόβλημα με το να καεί η Αθήνα γιατί μου αρέσει το τσιμέντο της, ανεξαρτήτως από το ποιος θα την κάψει. Εσύ έχεις πρόβλημα με το να μην καεί? Βασικά το τσιμέντο έχει μια δυσκολία στο να αρχίσει να καίγεται.To πιο βολικό για μένα θα ήταν ένας τεκτονικός σεισμός >7R. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:56 ---------- Κανονικά, μολύβι. Και μετά την πάπια. Δεν ξέρω δεν άκουσα δεν είδα. Μόνοι τους κύριε πόλισμαν φαγώθηκαν, με τα όπλα που έκλεψαν. Μη ξεχάσεις να κόψεις την κάνη. Απο μακριά δε λέει εκτός κι αν έχεις μονόβολα. Η κάνη κόβεται εύκολα με σιδηροπρίονο. Εγγυημένη διάλυση οποιοδήποτε ιστού σε εμβέλεια 2-3 μέτρων. Και έχει πιο πολύ πλάκα κ μεγαλύτερη ευχαρίστηση!
pournaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 fire, λυπάμαι μόνο που δε θα είμαι κάτω να συμβάλλω. Μπορεις να στειλεις μια κουτα φυσιγγια, και να εισαι σιγουρος οτι θα πιασουν τοπο
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Να προσέξετε μόνο τα φυσίγγια να είναι οικολογικά.Χωρίς μόλυβδο και πλαστικό !Αντί αυτού ηλιόσπορους και περίβλημα από πεπιεσμένο χαρτί.Μη προσβάλλουμε την οικολογική συνείδηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.