sdermi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας για μια αγορά μου. Χρειάζομαι να πάρω ένα εξωτερικό σκληρό 1Tb. Σε κοντινή μεγάλη αλυσίδα στη χώρα που ζω έχει προσφορά τους εξωτερικούς : 1) WD Elements 1Tb ~70€ 2)WD My Book Essential 1Tb ~79€ 3)Seagate Expansion 1Tb ~70€ 4) Seagate 1TB FreeAgent Desk ~79€ Με συμφέρει μια τέτοια αγορά σε σχέση ποιότητας ή καλύτερα να αγοράσω ένα εσωτερικό και μια θήκη και αν ναι ποιον μου προτείνεται γιατί μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά των προϊόντων ίδιας μάρκας δεν βλέπω
Till Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ χτύπησα έναν WD Elements 1TB (με εξωτερική τροφοδοσία). Εδώ και 15 χρόνια δίσκους παίρνω μόνο WD, και είμαι 100% ευχαριστημένος (ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα, ο πρώτος μου WD 420 ΜΒ δουλεύει ακόμα...). Επίσης, προτίμησα με εξωτερική τροφοδοσία γιατί είναι πιο πιθανό να βρεθείς σε κατάσταση που δεν θα υπάρχει διαθέσιμη USB που να δίνει αρκετό ρεύμα απο το βρεθείς σε κατάσταση που δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα (χώρια το ότι τον πήρα για το σπίτι, και απλά θα μεταφέρεται που και που απο το Media Player στο PC...)
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 εξωτερικος 3,5 inches με usb τροφοδοσια δεν γινεται παρα μονο 2,5 Inches πχ my passport.κατα τα αλλα ναι και εγω θα προτιμουσα wd .οσους εχω παρει ολοι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.