Προς το περιεχόμενο

vmware(δεν υπαρχουν εγκατεστημενοι δισκοι)

magicofungo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσπαθω μεσω vmware να περασω τα xp στον imac μου...φτανει μεχρι ενα σημειο και μετα μου λεειι δεν υπαρχουν εγκατεστημενοι δισκοι.....λιγο βοηθεια ρε παιδια γιατιι τα εχω μπλεξει..ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα δεν ρωταω χωρις να εχω κανει search εχω διαβασει ο.τι μπορεσα μεσα στο φορουμ για πληροφοριες τα κανω ολα σωστα αλλα κολλαω σε αυτο,μηπως φταιει το φορματ του δισκου μου \

?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:28 ----------

κΑΝΕΝΑΣ δεν εχει καποια ιδεα?

Σε ποιο δίσκο ακριβώς πας να κάνεις την εγκατάσταση ξέρεις;

Όρισες κάποιο δίσκο; Άμα δεν ορίσεις εσύ κάποιο δίσκο και μετά άμα δεν τον επιλέξεις πώς θα τον βρει η εγκατάσταση των windows? Το format του δίσκου είναι άσχετο, αφού εσύ ορίζεις εικονικό δίσκο και απλά το vmware στον δημιουργεί μέσα σε ένα αρχείο που θα φιλοξενηθεί στον κανονικό σου σκληρό.

μια συμβουλή αν και δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελες αλλά δοκίμασε το virtualbox της SUN. Θα εκπλαγείς πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσεις τα win εκεί και να έχεις υποστήριξη usb συσκευών (νομίζω - σόρρυ αν κάνω λάθος - πως το vmware δεν υποστηρίζει)

Mentor καλά κάνεις και προτείνεις το vbox της sun, που είναι και δωρεάν, αλλά το vmware είναι καλύτερο. Φυσικά και υποστηρίζει usb συσκευές! Έτσι κάνω synchronize το wm κινητό μου. Επίσης υποστηρίζει ό,τι άλλο φανταστείς! Μπορείς μάλιστα να πειράξεις τις ρυθμίσεις αυτές on the fly χωρίς να χρειαστεί να κάνεις shut down το guest os κάτι που στο vbox δε γίνεται δυστυχώς.

Προσωπικά τρέφω μεγάλη εκτίμηση στη sun και είμαι και subscriber, επίσης θαυμάζω το vbox ως free προϊόν, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει την ποιότητα του vmware και το ξέρω γιατί προσωπικά χρησιμοποιώ και τα δυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...