SlimData Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ποιος θα μου το έλεγε πριν 1 μήνα ότι θα υποστήριζα σε αγώνα τη γερμανία... Και ποιος να έλεγε ότι σε ένα μουντιαλ η ομάδα που θα μας έκανε να νιώσουμε ότι όντως βλέπουμε ΜΟΥΝΤΙΑΛ θα ήταν η γερμανία...
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μπουκωμένος φεύγει ο Πουράκιας όπως του αξίζει. πετώντας 11 ποδοσφαιριστές μέσα και γιουρια στην Γερμανία , λίγα έφαγε.
alexis333 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 έχω αρχίσει ήδη να βγάζω τα poster του Μητσοτάκη από την γκαντεμοντουλάπα... Εσυ με ποιους εισαι τωρα δε καταλαβα .. ??
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ρε γατακι λεμε! Απο τον υπερπαικτη που τους κερδιζει ολους μονος του περασαμε στον υπερπαικτη σε σχεση με τους υπαρχοντες και τωρα φαπα και "τι να σου κανει μονος του". Κουραγιο, οι ομιλοι του ΤΛ ειναι κοντα να βαλει 4 γκολ σε καμια ομαδουλα. Γατακι λεμε Ναι φέτος έβαλε γκόλ σε ομαδούλες ο Μέσι. Άρσεναλ, Ρεάλ ομαδούλες. 47 γκόλ σε όλες τις διοργανώσεις είναι γατάκι; Να σου πω, να υποθέσω οτι μέσα στο μυαλό σου έχεις τον Σισέ ως υπερπαίκτη; Γιατί με αυτά που λες δεν παίζει να έχεις δει άλλο ματς εκτός απο της Μπανάθας. ΠΕΣ ΜΟΥ εσύ εναν παίκτη ΑΥΤΗ τη στιγμή καλύτερο απο τον Μέσι. Αλλά όταν το χειμώνα ξαναρχίσεις τις κωλοτούμπες θα είμαι εδώ με τα bookmarked μυνήματα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.