Snolly Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ. Σπίτι σας εξευρωπαϊσμένες λατίνες πριμαντόντες, που μετά το 1-0 μου παίζατε πασούλες στην άμυνα με αντεπιθέσεις. Οι άλλοι μετά το 2-1 έκαναν καμιά 10αριά φάσεις για γκολ και έχασαν και 2-3 που δεν χάνονται αντί να παίξουν ταμπούρι. Επιτέλους αποδίδεται δικαιοσύνη. Πω πω τι περιμένει τον Ντούνγκα στην πατρίδα, αλλά καλά να πάθει, όταν παίρνεις Βραζιλιάνους και παρουσιάζεις Ιταλία είσαι άξιος της μοίρας σου. Άπειρα respect στην Ολλανδία που την αγαπάω από μικρός, που πάντα χαιρόσουν να βλέπεις τους αγώνες της, με τρόπαια ή χωρίς. Ήττα για τους απανταχού υπέρμαχους της σκοπιμότητας όπως του συμπαθή Αλέξη παραπάνω που μου λέει ότι το να ζητάω από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι ένα σπορ σκοπιμότητας, ή αλλιώς σκάκι σε χορτάρι, είναι αφελές. Αφέλεια my ass, Oranje all the way! Μακάρι η μπάλα να τιμωρούσε πιο συχνά. Θα βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. + ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. και μερικα μικρα γραμματα
konnak Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Εγώ πάλι θεωρώ ότι παρά το σημερινό, παίζει να είχε τους πιο ποιοτικούς αμυντικούς από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης. Και ότι αν έπαιζε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και όχι πασούλες στο 1ο μέρος που είχε την υπεροχή, θα είχε πάει στο ημίχρονο με 2-0 και θα ήταν τώρα στον ημιτελικό. Όταν η μπάλα τιμωρεί την σκοπιμότητα όπως σήμερα, είναι απολαυστικό. Και μια ομάδα με το υλικό της Βραζιλίας είναι απαράδεκτο να κάθεται και να παίζει πασούλες και να περιμένει να χτυπήσει με αντεπιθέσεις, ενώ προηγείται 1-0 (!) και το ματς είναι ακόμα στο 1ο ημίχρονο (!!!). Ενώ έχει τους πιο ικανούς και τους πιο γρήγορους αμυντικούς από όλες τις υπόλοιπες. Μια τέτοια ομάδα θα έπρεπε να τρομοκρατεί κάθε αντίπαλο και όχι να παίζει με αναχρονιστικές τακτικές. Οι τακτικές σκοπιμότητας χρησιμοποιούνται από τον αδύναμο ενάντια στον ισχυρότερο, not the other way around. Τώρα ας χαζεύει τον Μαραντόνα να ανάβει πούρα. Γκολ οφσάιντ ή όχι, παλεύουν να σκοράρουν με σκορ υπέρ τους 4-1 στο 90'. Παίζουν ποδόσφαιρο, μας δίνουν λόγους να παρακολουθήσουμε το άθλημα. Είπα ότι το ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ;
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 lucifer πες μου πως θα βγούμε ζωντανοί αύριο από τον γύφτο Blitzkrieg mit dem Fleischgewehr.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 @KONNAK Oτι εχει ποιοτικους αμυντικους ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ... Αλλα αυτα που γραφεις ερχονται σε αντιθεση με το ακριβως απο πανω μνμ μου ... Για να περασει η μπαλα μπροστα απο πoiον θα περναγε ... ?? Απο το Μελο ή απο το Ζιλμπερτο που ειναι αδυνατον ...??? Ή θα επρεπε να ανεβαινουν οι αμυντικοι για να κανουν αυτη τη δουλεια ... ?? Και στις αντεπιθεσεις θα ηταν πιο ευαλωτοι ... Τελος παντων .... Σημερα εγιναν λαθη απο την αμυνα ... Το πληρωσαν οι Βραζιλιανοι και πηγαν σπιτια τους τωρα ...
Sylvia88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Blitzkrieg mit dem Fleischgewehr. in God we will trust
Tigran Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Το χταπόδι μίλησε! Βάζω 10.000€ στην Γερμανία, ΤΩΡΑ!
Gbax13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 20.000 Αργεντινή και θα με θυμηθείς Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Tigran Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=73433 Μετά το σημερινό ματς και τον κουβά που έφαγα, υποσχέθηκα να μην ξαναπαίξω σε αυτό το μουντιάλ!
VAssassin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Όχι ρε γαμώτο. Είναι το γνωστό χταπόδι ή fake; Πάντως διαβάζω ότι αυτή τη φορά δίστασε αρχικά
izerman76 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Το πρόβλημα της Βραζιλίας δεν είναι το κέντρο της - αν ήταν έτσι δε θα είχε εξαφανίσει την Ολλανδία το πρώτο 20λεπτο. Το πρόβλημα είναι πως έχουν μάθει να παίζουν 15 λεπτά μπάλα σε κάθε ματς και λόγω ποιότητας να το καθαρίζουν. Υπο συνθήκες και σήμερα αυτό θα το είχαν πετύχει - αν δεν έκανε την απόκρουση του μουντιαλ ο Στεκελενμπουργκ στο σουτ του Κακα θα πήγαινε 2-0 και τέλος η σεμνη τελετή. Απλά σήμερα δε τους έκατσε, και όταν στράβωσε το παιχνίδι επειδή δεν έχουν αναγκαστεί να αντιδράσουν σε πολλά παιχνίδια φαινοταν στο γήπεδο πως δε ξέραν να χειριστούν τη κατάσταση. Τους έλειπε το καθαρό μυαλό και αυτό φάνηκε και στο πόσο διαμαρτύρονταν στο διαιτητή - δεν έχω ξαναδεί ομάδα να χάνει και αντί να βιάζονται οι παίκτες να διαμαρτύρονται στο διατητή. Και φάνηκε πως καλή η ομάδα συνόλου του προπονητή, αλλά όταν ζορίσουν τα πράγματα χρειάζονται οι ηγέτες - απο τη φετινή Βραζιλία ηγέτης είναι μόνο ο Κακα, κι αυτός προέρχονταν από κακή χρονιά. Όσο χάλια κι αν είναι ο Ροναλντινιο, ο Ροναλντο ή ο Αντριάνο, από τον Νιλμαρ που μπηκε στη θεση του Φαμπιανο πιο πολυ θα τους ένοιωθαν οι αμυντικοι.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Απαράδεκτο να μην πάρει Πάτο, Ροναλντίνιο, Αντριάνο, ακόμα και Ρονάλντο, και να παίρνει Μέλο και Σίλβα.
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Tον κράζει όλη η Βραζιλία για Σίλβα και Μέλο και μετά από τόσα χρόνια ο Μέλο ήρθε να τους επιβεβαιώσει.Είμαι πάντως περίεργος να δω ποιοί θα παίξουν στις θέσεις τους από εδώ και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.