konnak Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ. Σπίτι σας εξευρωπαϊσμένες λατίνες πριμαντόντες, που μετά το 1-0 μου παίζατε πασούλες στην άμυνα με αντεπιθέσεις. Οι άλλοι μετά το 2-1 έκαναν καμιά 10αριά φάσεις για γκολ και έχασαν και 2-3 που δεν χάνονται αντί να παίξουν ταμπούρι. Επιτέλους αποδίδεται δικαιοσύνη. Πω πω τι περιμένει τον Ντούνγκα στην πατρίδα, αλλά καλά να πάθει, όταν παίρνεις Βραζιλιάνους και παρουσιάζεις Ιταλία είσαι άξιος της μοίρας σου. Άπειρα respect στην Ολλανδία που την αγαπάω από μικρός, που πάντα χαιρόσουν να βλέπεις τους αγώνες της, με τρόπαια ή χωρίς. Ήττα για τους απανταχού υπέρμαχους της σκοπιμότητας όπως του συμπαθή Αλέξη παραπάνω που μου λέει ότι το να ζητάω από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι ένα σπορ σκοπιμότητας, ή αλλιώς σκάκι σε χορτάρι, είναι αφελές. Αφέλεια my ass, Oranje all the way! Μακάρι η μπάλα να τιμωρούσε πιο συχνά. Θα βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο.
tax_opari91 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Να ρωτήσω, επειδή μισοκοιμόμουν και δε το σχολίασε ο σπηκερ: Στο 1ο ημίχρονο έγινε ένα τάκλιν για πέναλτι? Στον κακά, στην άκρη της περιοχής?
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Συμφωνούμε πως 99% όποιος βγει ζωντανός από το ντοητσλάνδη - γύφτος θα βρει Ολλανδούς στον τελικό ή μετράμε και ισπανία;
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Να ρωτήσω, επειδή μισοκοιμόμουν και δε το σχολίασε ο σπηκερ:Στο 1ο ημίχρονο έγινε ένα τάκλιν για πέναλτι? Στον κακά, στην άκρη της περιοχής? Ήταν πέναλτι. Βρίσκει πρώτα πόδια και μετά μπάλα ενώ είναι και ψιλοδολοφονικό, καθώς "ψαλιδίζει" από πίσω.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Συμφωνούμε πως 99% όποιος βγει ζωντανός από το ντοητσλάνδη - γύφτος θα βρει Ολλανδούς στον τελικό ή μετράμε και ισπανία; Και Ισπανία βάλε αλλά προσωπικά δεν με πείθει φέτος.
konnak Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Συμφωνούμε πως 99% όποιος βγει ζωντανός από το ντοητσλάνδη - γύφτος θα βρει Ολλανδούς στον τελικό ή μετράμε και ισπανία; Το αυριανό και ο ημιτελικός Ισπανία-νικητής αυριανού θεωρώ θα είναι ανώτερα και σημαντικότερα ματς από τον τελικό.
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Συμφωνούμε πως 99% όποιος βγει ζωντανός από το ντοητσλάνδη - γύφτος θα βρει Ολλανδούς στον τελικό ή μετράμε και ισπανία; Μπά όποιος βγεί ζωντανός θα πεθάνει από την Ισπανία.
Sylvia88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 lucifer πες μου πως θα βγούμε ζωντανοί αύριο από τον γύφτο
slipknot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να βάλετε Τηλεαστυ, κάνει ανάλυση ο Αλέφαντος τώρα.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Κonnak αυτη η Βραζιλια ειμαι 1000% σιγουρος πως αν επαιζε επιθετικα οι Ολλανδοι θα την τρυπαγαν απο καθε μερια του γηπεδου ... Πιστεψε με ... Στο 4-4-2 που παιζουν αν το παιζαν επιθετικα θα ηταν μια εντελως ασυνδετη ομαδα ... Ζιλμπερτο και Μελο ειναι ΛΙΓΟΙ για αυτη την ομαδα .... Στο κεντρο θα ηταν ασυνδετοι .... Αυτο που ειπα πριν στο προηγουμενο ποστ ηταν πως ειχε προβλημα στο κεντρο η Βραζιλια αλλα παιζοντας πιο πισω οι επιθετικοι της εχουν την ικανοτητα να βγαινουν μπροστα με αλλους παιχτες ( π.χ Κακα , Ρομπινιο κτλ ) και χωρις να στηριζονται στο Μελο ή στο Ζιλμπερτο και ετσι μπορεσαν να τα καταφερουν καλα ... Απο κει και περα τους προδωσε η αμυνα με καποια λαθη που εγιναν ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.