Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ομολογώ σαν τον Βαλάντη, γουστάρω Μαραντόνα. Μάλλον ξεχνάτε ότι δεν διεκδικεί Νόμπελ αλλά Παγκόσμιο Κύπελλο.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
-O Κρόιφ είπε πως δεν θα πλήρωνε εισιτήριο για να δει τη Βραζιλία φέτος.

Κωστής: Και βέβαια δεν θα πλήρωνε αφού μπαίνει σε ολα τα γήπεδα τσάμπα. :lol:

Θεός είναι ο πόστης!

Ελα ρε ειπε τετοιο πραμα?

Δημοσ.
δε θέλω να κάνω τον συνηγορο του διαβόλου, αλλά από την αργεντινή πήγε στην συνεντευξη τύπου ο προπονητής και από τη γερμανία ενας παίχτης;

αυτό δεν σας φαινεται περίεργο και σας φαινεται περίεργο που ο μαραντόνα διαμαρτηρήθηκε; ακόμη και στο ελληνικό πρωτάθλημα αν δεν πάει ο ένας προπονητής θεωρείται προσβολή για τον άλλο.

και κάτι άλλο, αναφέρει ότι αυτό ήταν το ντεμπούτο του μιλερ στην εθνική. Έλεος, έτσι...

Ε ναι ήταν ντεμπούτο γι΄αυτό εμφανίστηκε...στην Αργεντινή είναι ασυνήθιστο αυτό ποιος ξέρει

Δημοσ.

Μόνο εγώ σιχαίνομαι τη Βραζιλία; Αν δεν ήταν μαύροι θα νόμιζες ότι είναι η Ιταλία προηγούμενων Μουντιάλ. Αχ και να τους κάνουν χουνέρι οι Ολλανδοί στο 2ο... Τους το χρωστάει και η ιστορία.

Δημοσ.

Και οποιος αξιζει θα παιζει...

Εχει αφησει αρκετους αστερες εξω που αλλοι θα τους επαιρναν μονο και μονο για το ονομα...

Δημοσ.
Μόνο εγώ σιχαίνομαι τη Βραζιλία; Αν δεν ήταν μαύροι θα νόμιζες ότι είναι η Ιταλία προηγούμενων Μουντιάλ. Αχ και να τους κάνουν χουνέρι οι Ολλανδοί στο 2ο... Τους το χρωστάει και η ιστορία.

Ελα ρε φιλε πλακα κανεις ... ??

Εσυ θες να μπαινουν με αφελεια μεσα και να το παιζουν αστερες και καλα ...

Ελεος με τη λογικη σας ...

Στην αρχη ειχα παρεξηγησει τη Βραζιλια αλλα βλεποντας στη μεσα στο γηπεδο το πως διαχειριζεται το μειονεκτημα που ειχα αναφερει αλλαζω γνωμη ...

Respect στη Βραζιλια απο μενα παντως .....

Δημοσ.

Δηλαδή σας αρέσει αυτό που βλέπετε από την φετινή Βραζιλία; Γιατί εγώ βλέπω μια υπερομάδα με υπερπαίκτες να παίζουν αμυντικό χαμαλοποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις. Αν δεν προσπαθήσουν να παίξουν και οι Βραζιλιάνοι λίγο μπαλίτσα ποιος θα παίξει; Να το παρατήσουμε το άθλημα να βλέπουμε ιππασία.

Πάμε μωρή Ολλανδία, κάνε την ανατροπή να γουστάρουμε.

Δημοσ.

Και τέζα ο καμπούρης.

Αυτός ο Σέζαρ πόσο γιωτάς είναι? Δεν του είπε κανείς ότι στα κόρνερ βάζουμε και δεύτερο αμυντικό στο πίσω δοκάρι?

Δημοσ.

ORANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Aχχχχχουυυ:o:o:o

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ;

όχι

πάει το έχασαν οι Βραζιλιάνοι

Δημοσ.

Σωστή η κόκκινη, αφού τον πατάει ο βλάκας.

Μόλις τώρα πέθανα στο γέλιο που έβγαλε ο Ιάπωνας την κόκκινη και έτρεχε μ' αυτή για να τη δείξει στον Ολλανδό για καθυστέρηση και ο άλλος είχε χλωμιάσει.

Μέχρι και ο σχιστομάτης γελούσε με την παρολίγον γκάφα του. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...