mellodos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ανύπαρκτη στο κέντρο η Πορτογαλία.Τι να σου κάνει η τρεχάλα στα χαφ χωρίς κέντρο?
liopyr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Έτοιμος να τα μπήξει ο Κριστiάνος, η αγαπημένη μου ποδοσφαιρική σκηνή!
izerman76 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ωραίος συνδυασμός στο γκολ της Ισπανίας, αλλά μου φάνηκε οφσαιντ - γιατί δεν έδειξαν τη γραμμή που βγάζουν σε τέτοιες φάσεις; Οι Πορτογάλοι δεν υπάρχουν στην επίθεση, σα να τους έχουν πει πως έτσι και βάλουν γκολ θα τους πάνε φυλακη. Ο διαιτητής για τα μπαζα - σπρώχνει ο άλλος τον Ροναλντο με τα δυο χέρια δε δινει φάουλ, κόκκινη για το τίποτα, τους πείραξε το κρύο στον εγκέφαλο;
Merdock Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Έτσι. Γουστάρω να βλέπω να αποκλείεται η Πορτογαλία μόνο και μόνο για να βλέπω τη φάτσα του Ρονάλντο. PRICELESS ΥΓ.Όταν τον έδειξε η κάμερα στο τέλος είναι η ιδέα μου ή έριξε του κάμεραμαν ροχάλα;
alexis333 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Έτοιμος να τα μπήξει ο Κριστiάνος, η αγαπημένη μου ποδοσφαιρική σκηνή! Συνηθησμενη η συγκεκριμενη σκηνη πλεον απο τους Π-Ε-Λ-Α-Τ-Ε-Σ ...
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ποιά Πορτογαλία; 10 φορές πιο λούζερς απο τους Ισπανούς. Εδώ τους είχε πελάτες ο Ρεχάγκελ. Τι είναι αυτός ο Κλαψιάρης ρε; Ας μάθει να χάνει μια φορά.
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Η κόκκινη ήταν; ...από κάτι ρηπλέη σε BBC, ναι, παίζει. Αγκωνιά. Έτσι.Γουστάρω να βλέπω να αποκλείεται η Πορτογαλία μόνο και μόνο για να βλέπω τη φάτσα του Ρονάλντο. ΥΓ.Όταν τον έδειξε η κάμερα στο τέλος είναι η ιδέα μου ή έριξε του κάμεραμαν ροχάλα; ...τί ιδέα σου, που κόντεψε να τον πνίξει
kaiowas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ΥΓ.Όταν τον έδειξε η κάμερα στο τέλος είναι η ιδέα μου ή έριξε του κάμεραμαν ροχάλα; Για στεγνη ροχαλα στα ποδια του καμεραμαν το ειδα και γω.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καμία αβάντα απο την στιγμή που η Πορτογαλία δεν σταύρωσε ούτε φάση. Και το γκόλ κανονικό μου φάνηκε.
Cygnus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ωραία δικαιολογία..Αν είναι να νικάει ο καλύτερος να το γυρίσουμε στο μπάσκετ. Άστο 0-0 και όπου βγει το ματς.
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ...εσένα σου φάνηκε Μαξ, αλλά ήταν οφ. Έστω κι αν ήταν οριακά και υπέροχη προσπάθεια και δεν θ' "άξιζε" ν' ακυρωθεί. Κατά τ' άλλα τα Ισπανά στο δεύτερο είχαν είτε περισσότερες δυνάμεις, είτε καλύτερη ψυχολογία (είτε μυαλό στο κεφάλι τους και προωθούσαν μπαλιές στους επιθετικούς τους - όχι όπως οι άλλοι που μόνο ο Κοεντράος κάτι προσπάθαγε να κάνει) και δικαίως περάσανε (ως καλύτεροι μέσα στο γήπεδο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.