washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 BBC αλλά δε ξέρω αν έχει restriction για εκτός UK. ΑΝ έχει λέει... Οπότε : http://www.livegoal.tk/channels/silverlight/hd/05.html Και γενικά http://www.livegoal.tk/programme/daily.html http://www.atdhe.net/index.html http://www.firstrow.net/sports και...καλή αναζήτηση για αγγλική/σε καλή ποιότητα
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=zA803thhgA0&feature=player_embedded[/ame] :lol:
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zA803thhgA0&feature=player_embedded:lol: Nαι το ειδα κι εγω .... Αηδιαστικο θεαμα....
firewalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zA803thhgA0&feature=player_embedded:lol: Κλασικά, το έβαλε στο στόμα και μετά το έφτυσε σε κάποιον. :p:p Είχαμε στο γυμνάσιο έναν που το έκανε. Τελικά τον βάλαμε πρώτο θρανίο για να μην τα φτύνει στον μπροστά. Οι γιατροί λένε ότι αποτελεί πολύ καλό εμβόλιο...
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑΤο κέρατό σας το τράγιο! Τόσο "απεργοσπαστικό" θεωρείται το να σχολιαστεί ένας αγώνας; Εϊναι καθοριστική η τύχη της απεργίας από σχολιασμό ενός αγώνα; Τόση τηλεθέαση έχει αυτό το γεγονός! Έγινε μία, έγινε δύο, τί θαλά κάνουμε τώρα δηλαδή; Δε παίζει η άνω κολοπετινίτσα με την κάτω, παγκόσμιο κύπελλο είναι, δε νιώθει κανείς εκεί πέρα; Τουλάχιστον, ας αφήσουν να ακούγεται κάποιος σχολιαστής στα Αγγλικά! Aν είναι πάντως να μεταδώσει ο Πουρουπουπού τελικό, καλύτερα σχολιασμό μόνο από βουβουζέλες
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τους είχαν εξαφανίσει στα πρώτα 25'; Άλλο παιχνίδι έβλεπες. Ααα, καλά...τζάμπα προσπαθούμε να συζητήσουμε. Πάμε στα σημερινά. Επιβεβαίωσαν και σήμερα οι Βραζιλιάνοι αυτό που έλεγα για τις ευκαιρίες τους. Στο 65' είχαν 5 σουτ στο τέρμα και 3 γκολ. Δε μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουν πάντως, πίεζαν στην αρχή, έβαλαν το γκολ και μετά είχαν κάτσει όλοι πίσω από το κέντρο και έπαιζαν με αντεπιθέσεις. Θα δείξει στο επόμενο παιχνίδι, οι Ολλανδοί έχουν και αυτοί πρόβλημα με την άμυνα τους πάντως, εκτός από το πέναλτυ είχαν 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουν οι Σλοβάκοι στο 2ο ημίχρονο ( το 1ο δε το είδα ).
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Εννοείται ότι το Μουντιάλ αρχίζει από την φάση των 8 κι έπειτα!
SlimData Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 γιατί πριν δεν ήταν μουντιαλ?? λες και έπαιζαν τα νησιά φερόε με τη μάλτα το λες..
Sylvia88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πρωτον, να ξεκαθαρισουμε οτι αλλο το καλες ομαδες και αλλο το αν παιρνουν 2-3 σφυριγματα παραπανω?Παμε παρακατω Έγιναν τα δύο πιο τραγικά λάθη...ΝΑΙ...επιμένεις λοιπόν ότι έχει να κάνει με τα σφυρίγματα γιατί μετά γράφεις : Η Αργεντινη χθες πηρε ενα σφυριγμα που το 95% των ομαδων του Μουντιαλ δεν θα το επαιρναν και εκανε το 1-0 σε στιγμη που το Μεξικο ηταν καλυτερο. Θα μπορουσε να κερδισει ουτως ή αλλως. Φυσικα. Αλλα δεν θα το μαθουμε ποτε, αφου με 1-0 στην πλατη και αντιπαλο την Αργεντινη οταν εισαι Μεξικο δεν εχεις πολλες ελπιδες ...ότι πάλι έγινε σκόπιμα.Γιατί;ΤΙ έχει να κερδίσει η Αργεντινή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για να την σπρώξουν;Γράφεις πως το Μεξικό ήταν καλύτερο.Μετά όμως λές πως λόγο το ότι φάγανε το πρώτο γκολ,δεν είχαν πολλές ελπίδες.Εγώ λέω,πως αφού το είδε ΚΟΣΜΟΣ και ΚΟΣΜΑΚΗΣ εκείνη την ώρα που έπεσε το οφσάιντ -γκολ,ήταν λογικό οι Μεξικάνοι να είναι έξω φρενών και να αφήσουν μέσα σε λίγη ώρα να κυλίσει το παιχνίδι υπέρ των Αργεντινών.Ωστόσο μετά που έπεσε το 3-1,έβλεπες μια μικρή "άνοδο" των Μεξικάνων.Άρα πάλι ακυρώνεται αυτό που λες ότι δεν είχαν πολλές ελπίδες. Η Γερμανια τωρα...τα κλισε δεν μου αρεσουν αλλα οποιος εχει παιξει μπαλα το ξερει, οταν εισαι 2-0 και ο αντιπαλος παει να το γυρισει σε 2-2 στο ημιχρονο και να μπει με ψυχολογια μεσα και τελικα παει με 2-1 πισω τοτε και εσυ ανεβαινεις=αντεξα την μπορα, και αυτος πεφτει=κοιτα γκολ που μου κλεψανε και οποιος ειδε το ματς ειδε πως η σφαιρες των Γερμανων το 3ο και το 4ο το εβαλαν κοντρα στα αργοκινητα αγγλακια που ειχαν ανοιχτει. Με 2-2 δεν νομιζω να υπηρχαν τοσοι χωροι Και βέβαια ήταν τραγικό λάθος των Γερμανών να αφήσουν μέσα σε λίγη ώρα να έρθει το παιχνίδι 2-2.Γράφεις πως οι Άγγλοι είχαν ανοιχτεί.Οι Άγγλοι είχαν προβλήματα άμυνας από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.Γι΄αυτό επιμένω πως και 2-2 να ήταν,έτσι όπως είχαν ορίσει άμυνα/κέντρο,οι Γερμανοί και ΠΑΛΙ θα είχαν τον χώρο να βάλουν άλλα τόσα γκολ.Δεν είναι μόνο δικιά μου άποψη.άντε εγώ είδα το παιχνίδι και το έκρινα έτσι.Γιατί τα σημερινά δημοσιεύματα συμφωνούν στο ότι θα μπορούσε το παιχνίδι να ήταν 5-1 ή και 6-1 ; και ότι ΔΕΝ είναι άλλωθι το ακυρωμένο γκολ; Τελος για τους Ιταλους, επιμενω στην αποψη μου. Χαλια μαυρα αλλα ολοι ξερουμε τι σημαινει Ιταλια στα νοκ αουτ. Και σε 2 φασεις τους παιρνουν την μπουκια απο το στομα. Αμφισβητουμενες και οι 2 αλλα και οι 2 τοσο ευκολα υπερ...των Σλοβακων? Με το χερι στην καρδια, αν το παθαινε η Ελλαδα δεν θα ουρλιαζες οτι μας κλεψανε την προκριση? Πάλι γράφεις πως και εδώ υπάρχει σπρώξιμο για να μην προχωρήσει η Ιταλία.Θα μπορούσαν να είχαν νικήσει τα πρώτα δύο παιχνίδια;εγώ λέω ναι.Τα νίκησαν όμως;ΟΧΙ.Φταίει ο διατητής στα πρώτα δύο για το μαύρο τους το χάλι;πάλι όχι.Για την Ελλάδα θα είχα την ίδια άποψη.Αμα παίζαν έτσι χάλια και στο τελευταίο ματς θα βασιζόταν στο "εεε οι μαλάκες μας κλέψαν την πρόκριση",ε,δεν θα ακούγεται αστείο μετά από την στιγμή που οι ίδιοι δεν κάναν τίποτα για να περάσουν ; Η δουλειά το Özil τώρα δεν είναι να νικάει τα ένα-προς-ένα.Υπάρχει ο Friedrich.Υπάρχει ο Khedira.Υπάρχει o Schweinsteiger να συμμαζεύει το κέντρο. Ο Klose....λολ.Ο Klose πλέον έχει το ίδο σκορ με τον μεγάλο ΠΕΛΕ...12 γκολ.Αυτό ήδη δείχνει πολλά για τις ικανότητές του. Υ.Γ μην κοροιδεύετε τον μεγάλο Jogi :lol: είναι αφασίας και από τους πιο cool προπονητές (και γνωστός για τα σκαλίσματα στην μύτη )
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ...ότι πάλι έγινε σκόπιμα.Γιατί;ΤΙ έχει να κερδίσει η Αργεντινή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για να την σπρώξουν; Γιατι θεωρω πως ηρθε η ωρα λογω Μεσι και Ντιεγκο να προμοταριστει λιγο παραπανωΓράφεις πως το Μεξικό ήταν καλύτερο.Μετά όμως λές πως λόγο το ότι φάγανε το πρώτο γκολ,δεν είχαν πολλές ελπίδες.Εγώ λέω,πως αφού το είδε ΚΟΣΜΟΣ και ΚΟΣΜΑΚΗΣ εκείνη την ώρα που έπεσε το οφσάιντ -γκολ,ήταν λογικό οι Μεξικάνοι να είναι έξω φρενών και να αφήσουν μέσα σε λίγη ώρα να κυλίσει το παιχνίδι υπέρ των Αργεντινών.Ωστόσο μετά που έπεσε το 3-1,έβλεπες μια μικρή "άνοδο" των Μεξικάνων.Άρα πάλι ακυρώνεται αυτό που λες ότι δεν είχαν πολλές ελπίδες. Καλα, οταν εχεις αντιπαλο την Αργεντινη και βρισκεσαι με μουφα 1-0 στην πλατη πηγαινε καντο 1-1. Ε, θα παει 3-0 και μετα θα βαλεις ενα της τιμης, δουλευομαστε τωρα? Και βέβαια ήταν τραγικό λάθος των Γερμανών να αφήσουν μέσα σε λίγη ώρα να έρθει το παιχνίδι 2-2.Γράφεις πως οι Άγγλοι είχαν ανοιχτεί.Οι Άγγλοι είχαν προβλήματα άμυνας από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. Οκ, και φροντισαν αυτη η χαλια αμυνα να πρεπει να πιεσει και ψηλα. Χμ... Γι΄αυτό επιμένω πως και 2-2 να ήταν,έτσι όπως είχαν ορίσει άμυνα/κέντρο,οι Γερμανοί και ΠΑΛΙ θα είχαν τον χώρο να βάλουν άλλα τόσα γκολ.Δεν είναι μόνο δικιά μου άποψη.άντε εγώ είδα το παιχνίδι και το έκρινα έτσι.Γιατί τα σημερινά δημοσιεύματα συμφωνούν στο ότι θα μπορούσε το παιχνίδι να ήταν 5-1 ή και 6-1 ; και ότι ΔΕΝ είναι άλλωθι το ακυρωμένο γκολ; Γιατι το ματς οπως πηγε ηταν για 6-1 Τι να λεμε μωρε, παλι τα ιδια? Προφανως οταν μια ομαδα τραβαει ζορια πισω και βρισκεται πισω 2-1 αντι για 2-2 ε θα ανοιχτει και θα φαει και αλλα. Εγω είδα οτι στο 2-0 και μεχρι το 3-1 οι Αγγλοι ηταν αυτοι που πιεζαν. Ε, δεν καναν το 2-2 εγινε το 3-1, ετσι παει σε αυτα τα ματς Οσο για το αλλοθι, οταν τρως 4 τι αλλοθι να βρεις? Υπηρχαν 5 σεναρια με νικητες τους Γερμανους και 1-2 το πολυ με τους Αγγλους. Ε, εκατσε η κεντα και ενα απο τα σεναρια πηγε να βγει, να μην το πω? Εσενα δλδ αν η ομαδα σου, ο συλλογος που υποστηριζεις, ειναι λιγο ως πολυ κατωτερος απο τον αντιπαλος, και γινει ιδιο σκηνικο δεν θα πεις δλδ "Αν ειχε γινει οπως επρεπε το 2-2 θα βλεπαμε αλλο ματς" ετσι? Πάλι γράφεις πως και εδώ υπάρχει σπρώξιμο για να μην προχωρήσει η Ιταλία.Θα μπορούσαν να είχαν νικήσει τα πρώτα δύο παιχνίδια;εγώ λέω ναι.Τα νίκησαν όμως;ΟΧΙ.Φταίει ο διατητής στα πρώτα δύο για το μαύρο τους το χάλι;πάλι όχι.Για την Ελλάδα θα είχα την ίδια άποψη.Αμα παίζαν έτσι χάλια και στο τελευταίο ματς θα βασιζόταν στο "εεε οι μαλάκες μας κλέψαν την πρόκριση",ε,δεν θα ακούγεται αστείο μετά από την στιγμή που οι ίδιοι δεν κάναν τίποτα για να περάσουν ; Α, οκ, δλδ οποιος δεν παιζει καλα στα πρωτα 2 ματς να φευγει ετσι? Να το ξερανε οι Ιταλοι να μην κατεβαιναν Τα θελετε και τα λετε? Οσο υπαρχουν ελπιδες δεν θα τις κηνυγας?Επειδη ησουν χαλια σε 2 ματς πρεπει να σε πιασουν μαλακα στο 3ο και να σου λενε "ας κερδιζες τα αλλα 2"? Να το ξερουμε ρε φιλε αν ειναι, αν ξεκιναει μια ομαδα το πρωταθλημα με 2 ηττες να το παραταει μετα αφου δεν θα δικαιουται να μιλαει
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Γιατι το ματς οπως πηγε ηταν για 6-1Τι να λεμε μωρε, παλι τα ιδια? Προφανως οταν μια ομαδα τραβαει ζορια πισω και βρισκεται πισω 2-1 αντι για 2-2 ε θα ανοιχτει και θα φαει και αλλα. Εγω είδα οτι στο 2-0 και μεχρι το 3-1 οι Αγγλοι ηταν αυτοι που πιεζαν. Ε, δεν καναν το 2-2 εγινε το 3-1, ετσι παει σε αυτα τα ματς Οσο για το αλλοθι, οταν τρως 4 τι αλλοθι να βρεις? Υπηρχαν 5 σεναρια με νικητες τους Γερμανους και 1-2 το πολυ με τους Αγγλους. Ε, εκατσε η κεντα και ενα απο τα σεναρια πηγε να βγει, να μην το πω? Εσενα δλδ αν η ομαδα σου, ο συλλογος που υποστηριζεις, ειναι λιγο ως πολυ κατωτερος απο τον αντιπαλος, και γινει ιδιο σκηνικο δεν θα πεις δλδ "Αν ειχε γινει οπως επρεπε το 2-2 θα βλεπαμε αλλο ματς" ετσι? βρε ν' αγιάσουν τα πλήκτρα σου λέμε (και για τα μπολντ, και γενικώς)
Sylvia88 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Γιατι θεωρω πως ηρθε η ωρα λογω Μεσι και Ντιεγκο να προμοταριστει λιγο παραπανω μα αφού ήδη μιλάνε όλοι γι'αυτούς και ειδικά για τον Μέσσι. Καλα, οταν εχεις αντιπαλο την Αργεντινη και βρισκεσαι με μουφα 1-0 στην πλατη πηγαινε καντο 1-1. Ε, θα παει 3-0 και μετα θα βαλεις ενα της τιμης, δουλευομαστε τωρα? Ναι ας το έκαναν 1-1 που δεν το κάναν,ε,τους έκατσε αργά το γκολ,εσύ όμως έγραψες,δεν είχαν και πολλές ελπίδες μετά το 1-0.. Γιατι το ματς οπως πηγε ηταν για 6-1Τι να λεμε μωρε, παλι τα ιδια? Προφανως οταν μια ομαδα τραβαει ζορια πισω και βρισκεται πισω 2-1 αντι για 2-2 ε θα ανοιχτει και θα φαει και αλλα. Εγω είδα οτι στο 2-0 και μεχρι το 3-1 οι Αγγλοι ηταν αυτοι που πιεζαν. Ε, δεν καναν το 2-2 εγινε το 3-1, ετσι παει σε αυτα τα ματς Οσο για το αλλοθι, οταν τρως 4 τι αλλοθι να βρεις? Υπηρχαν 5 σεναρια με νικητες τους Γερμανους και 1-2 το πολυ με τους Αγγλους. Ε, εκατσε η κεντα και ενα απο τα σεναρια πηγε να βγει, να μην το πω? Εσενα δλδ αν η ομαδα σου, ο συλλογος που υποστηριζεις, ειναι λιγο ως πολυ κατωτερος απο τον αντιπαλος, και γινει ιδιο σκηνικο δεν θα πεις δλδ "Αν ειχε γινει οπως επρεπε το 2-2 θα βλεπαμε αλλο ματς" ετσι? από το 2-0 μέχρι το 3-1 πόσοι ώρα ήταν; 10 λεπτά πριν το ημίχρονο μήπως;άλλο κανα τέταρτο μετά;δλδ οι Αγγλοι πίεσαν τόσο λίγο και ακυρώνεις όλη την υπόλοιπη ώρα που έτρεχαν οι Γερμανοί; και γιατί να το έλεγα αν έβλεπα ότι η ομάδα δεν προχωράει;2-2 και πίεση ένα 20λεπτό...ε πως να σου κάτσει η νίκη μετά ; Α, οκ, δλδ οποιος δεν παιζει καλα στα πρωτα 2 ματς να φευγει ετσι?Να το ξερανε οι Ιταλοι να μην κατεβαιναν Τα θελετε και τα λετε? Οσο υπαρχουν ελπιδες δεν θα τις κηνυγας?Επειδη ησουν χαλια σε 2 ματς πρεπει να σε πιασουν μαλακα στο 3ο και να σου λενε "ας κερδιζες τα αλλα 2"? Να το ξερουμε ρε φιλε αν ειναι, αν ξεκιναει μια ομαδα το πρωταθλημα με 2 ηττες να το παραταει μετα αφου δεν θα δικαιουται να μιλαει Εδώ όμως ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για πρωτάθλημα μιας σεζόν.Μιλάμε για τρία σημαντικά παιχνίδια που θα καθορίσουν τον ρόλο σου να περάσεις στην επόμενη φάση.Η αναφορά μου ήταν καθαρά στο ότι το είδες στημένο το παιχνίδι.θα μπορούσες να γράψεις "ήταν στημένο από το πρώτο ματς" και όχι επειδή τους ακυρώθηκε και αυτούς ξαφνικά όλα είναι αμφησβητούμενα και ότι περίμεναν πως και πως οι διατητές να κάνουν γκάφα οι Ιταλοί.
skimnos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εμένα μ' αρέσει που προσπαθείτε να βγάλετε άκρη επικαλούμενοι υποθετικά σενάρια είτε υπέρ της γερμανίας είτε υπερ της αγγλιας... Εκείνο που είδα εγώ ήταν ότι με το σκορ στο 2-1 το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε κάθε είδους διαμόρφωση αποτελέσματος που ουδείς θα μπορούσε να προδικάσει με σχετική βεβαιότητα...
spiti gia tsai Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μιλάνε οι Άγγλοι που πήραν ολόκληρο παγκόσμιο με τον ίδιο τρόπο! 4αρα και σπίτι για τσάι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.