Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Το κέρατό σας το τράγιο!

Τόσο "απεργοσπαστικό" θεωρείται το να σχολιαστεί ένας αγώνας; Εϊναι καθοριστική η τύχη της απεργίας από σχολιασμό ενός αγώνα; Τόση τηλεθέαση έχει αυτό το γεγονός! Έγινε μία, έγινε δύο, τί θαλά κάνουμε τώρα δηλαδή; Δε παίζει η άνω κολοπετινίτσα με την κάτω, παγκόσμιο κύπελλο είναι, δε νιώθει κανείς εκεί πέρα; Τουλάχιστον, ας αφήσουν να ακούγεται κάποιος σχολιαστής στα Αγγλικά! :mad:

Δημοσ.
Δεν θέλω να πιστεύω πως κάποιοι σπρώχνονται από κάποιους...Ανέφερες Γερμανία και Αργεντινή,η Αργεντινή ναι μεν στην πρόκριση για το παγκόσμιο μπήκαν κουτσά στραβά,αλλά η 4 νίκες μιλάνε από μόνες τους...

Η Γερμανία προκρίθηκε και αυτή αξιοπρεπέστατα,και ακόμα στην ήττα τους με την Σερβία με την ταχύτητα που είχαν αναπτύξει,θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει ή να παίρναν και την νίκη..η Ιταλία τώρα,ε,άξιζε να συνεχίσει με 2 ισοπαλίες και μία ήττα;όχι...όπως και η Αγγλία δικαίως αποκλείστηκε,και ας ήταν το αποτέλεσμα 2-2,τεχνικά οι Γερμανοί έδειξαν μεγάλες πλάτες και πάλι θα νικούσαν .

Πρωτον, να ξεκαθαρισουμε οτι αλλο το καλες ομαδες και αλλο το αν παιρνουν 2-3 σφυριγματα παραπανω?

Παμε παρακατω

Η Αργεντινη χθες πηρε ενα σφυριγμα που το 95% των ομαδων του Μουντιαλ δεν θα το επαιρναν και εκανε το 1-0 σε στιγμη που το Μεξικο ηταν καλυτερο. Θα μπορουσε να κερδισει ουτως ή αλλως. Φυσικα. Αλλα δεν θα το μαθουμε ποτε, αφου με 1-0 στην πλατη και αντιπαλο την Αργεντινη οταν εισαι Μεξικο δεν εχεις πολλες ελπιδες

Η Γερμανια τωρα...τα κλισε δεν μου αρεσουν αλλα οποιος εχει παιξει μπαλα το ξερει, οταν εισαι 2-0 και ο αντιπαλος παει να το γυρισει σε 2-2 στο ημιχρονο και να μπει με ψυχολογια μεσα και τελικα παει με 2-1 πισω τοτε και εσυ ανεβαινεις=αντεξα την μπορα, και αυτος πεφτει=κοιτα γκολ που μου κλεψανε και οποιος ειδε το ματς ειδε πως η σφαιρες των Γερμανων το 3ο και το 4ο το εβαλαν κοντρα στα αργοκινητα αγγλακια που ειχαν ανοιχτει. Με 2-2 δεν νομιζω να υπηρχαν τοσοι χωροι

Τελος για τους Ιταλους, επιμενω στην αποψη μου. Χαλια μαυρα αλλα ολοι ξερουμε τι σημαινει Ιταλια στα νοκ αουτ. Και σε 2 φασεις τους παιρνουν την μπουκια απο το στομα. Αμφισβητουμενες και οι 2 αλλα και οι 2 τοσο ευκολα υπερ...των Σλοβακων? Με το χερι στην καρδια, αν το παθαινε η Ελλαδα δεν θα ουρλιαζες οτι μας κλεψανε την προκριση?

Δημοσ.
Τουλάχιστον, ας αφήσουν να ακούγεται κάποιος σχολιαστής στα Αγγλικά! :mad:

Και να χάσουμε το μοναδικό άκουσμα των Βουβουζελών; This is blasphey, this is madneeeeeeeeess

Δημοσ.

Το κέρατό σας το τράγιο!

Τόσο "απεργοσπαστικό" θεωρείται το να σχολιαστεί ένας αγώνας; Εϊναι καθοριστική η τύχη της απεργίας από σχολιασμό ενός αγώνα; Τόση τηλεθέαση έχει αυτό το γεγονός! Έγινε μία, έγινε δύο, τί θαλά κάνουμε τώρα δηλαδή; Δε παίζει η άνω κολοπετινίτσα με την κάτω, παγκόσμιο κύπελλο είναι, δε νιώθει κανείς εκεί πέρα; Τουλάχιστον, ας αφήσουν να ακούγεται κάποιος σχολιαστής στα Αγγλικά! :mad:

Η μαλακία είναι ότι και αύριο λογικά θα έχει απεργία και έχει και ματσάρα:-(

Δημοσ.

Το κέρατό σας το τράγιο!

Δεν πρέπει να είναι της ΕΣΗΕΑ, είχαν δελτία κανονικά οι σταθμοί. Μήπως είναι της ΠΟΣΠΕΡΤ.

---------- Προσθήκη στις 22:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ----------

EDIT: ΕΣΗΕΑ είναι, μόλις πέρασε από κάτω.

Κλασικά τα έχασα και τα 2 γκολ. Γαμώ τα κινητά μου μέσα!

Δημοσ.

Η Γερμανια τωρα...τα κλισε δεν μου αρεσουν αλλα οποιος εχει παιξει μπαλα το ξερει, οταν εισαι 2-0 και ο αντιπαλος παει να το γυρισει σε 2-2 στο ημιχρονο και να μπει με ψυχολογια μεσα και τελικα παει με 2-1 πισω τοτε και εσυ ανεβαινεις=αντεξα την μπορα, και αυτος πεφτει=κοιτα γκολ που μου κλεψανε και οποιος ειδε το ματς ειδε πως η σφαιρες των Γερμανων το 3ο και το 4ο το εβαλαν κοντρα στα αργοκινητα αγγλακια που ειχαν ανοιχτει. Με 2-2 δεν νομιζω να υπηρχαν τοσοι χωροι

Δόξα τω θεώ, να και κάποιος που καταλαβαίνει τί έβλεπε χθες

Δημοσ.

Τηλέμαχε, κι εγώ είπαμε μέχρι Αργεντινή, τη Γερμανία την ήθελα να περνάει, κι ας μην ήταν ούτε γι' αστείο "Γερμανία". Μη όμως επειδή έτσι το θες, μου μιλάς για κυκλοφορία όταν μέχρι χθες υπέφεραν από ασφυξία, για επιθέσεις που το ΜΟΝΟ που υπήρχε ήταν τα γιουρούσια του στραβοκάνη Ποντόλσκι, και του ψόφιου Οζίλ (ειδικά γι' αυτόν ρε φίλε, μόνο από 'σένα κι από κάποιον μια φορά στη ΝΕΤ άκουσα περί "εκπληκτικού". Σίγουρα θα έχουν πει κι άλλοι καγκουριές για την "καλοσύνη" του, αλλά 3 βδομάδες μουντιάλ, δεν το έχω πετύχει). Επίσης αυτό περί "αυτοματισμών". Και πριν διάβασα φράσεις-κλισέ λες και είστε ανταποκριτές των λεχθέντων από ΝΕΤ, και κατανοητό, αλλά μέχρι ένα σημείο βρέι. Οι δε ξενογλωσσί σάλτσες "attack" και "rotation", μόνο για να γεμίσουν το κενό που αφήνει ο επιθετικός γλωσσοδέτης που τους πιάνει αυτούς τους Γερμανούς, είναι ικανές. Για να περιγράψουν την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που ζήσαμε κυρίως στους 3 πρώτους τους αγώνες, τσούκου.

Κακώς δε δε σου λέει κάτι αυτό περί Σερβίας (ΚΑΙ Γκάνας, το ξεχνάς αυτό). Εκτός κι αν δεν τα ΕΙΔΕΣ τα παιχνίδια. Τεσπα, θα το θυμηθείς με την Αργεντινή, που επιθετικά τουλάχιστον δεν αστειεύεται. Δηλαδή μέχρι τώρα,,,αστειεύεται εδώ που τα λέμε. Διότι αν μέχρι τώρα είδαμε τις δυνατότητες των Γερμανών, των άλλων ούτε γι' αστείο δεν τις είδαμε.

Η καλύτερη μαζί με τη Βραζιλία; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αποδείξει. Αυτό που με χαλάει είναι η ΟΠΟΙΑ ομάδα να κάνει φίλους με τ' όνομα. Αν πήρε τ' απάνω της μετά το χθεσινό, μακάρι. Αλλά θέλει ταλέντο που δεν βλέπω, όχι μόνο ψυχολογία.

Γερμανία δε, βλέπω απ' το '82, και αυτή η ομάδα μόνο "Γερμανία" δεν είναι.

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς απο εδώ μέσα οτι ο Οζίλ είναι όντως εκπληκτικός. Απο τα 3 καθαρά δεκάρια του Μουντιάλ μαζί με Κακά, Μέσι. Αν όντως λοιπόν είναι τόσο υπερομάδα η Αργεντινή ας της βάλει και 2 και 3 γκόλ. Τώρα εντάξει η Σερβία και η Γκάνα ήταν ομάδες που όσες φορές τις είδα έπαιζαν μπόξ με τους αντιπάλους. Η Αργεντινή δεν θα παίξει έτσι.

Αυτό που με χαλάει είναι η ΟΠΟΙΑ ομάδα να κάνει φίλους με τ' όνομα.

Αν αυτό πάει για μένα, να ξέρεις οτι δεν υποστηρίζω καμία εθνική ομάδα σε αυτό το Μουντιάλ και γενικότερα.

Δημοσ.
Δόξα τω θεώ, να και κάποιος που καταλαβαίνει τί έβλεπε χθες

Μη ξεχνάς όμως wash ότι πριν γίνει το 2-1, έχασε και τρελό τετ-α-τετ ο Κλόζε να το κάνει 3-0, δεν είδα νομίζω να το αναφέρεις. Γενικά τα πρώτα 25 λεπτά κάθε φορά που κατέβαιναν οι Γερμανοί, μύριζε γκολ, τους είχαν εξαφανίσει.

Γενικά οι Γερμανοί έχουν δείξει πολύ θετικοί ΑΛΛΑ πιστεύω ότι θα έχουν πρόβλημα οι κεντρικοί αμυντικοί τους απέναντι στους κοντούς και ταχύτατους Μέσι-τέβεζ κλπ. Να δούμε, πάντως ήταν το 1ο παιχνίδι που η Αργεντινή έμοιασε λίγο σε Βραζιλία, έκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κάθε της ευκαιρία, ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια ήθελε 10 φάσεις να βάλει ένα γκολ.

Η Βραζιλία, δείχνει και σήμερα ότι κάθε φάση σχεδόν γράφει.

Εναντίον της Ακτής πχ, είχε κάποια στιγμή 4 σουτ στο τέρμα και 3 γκολ :lol:

Γενικά δείχνει πολύ πιο ΟΜΑΔΑ από την Αργεντινή, θα δείξει όμως.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς απο εδώ μέσα οτι ο Οζίλ είναι όντως εκπληκτικός. Απο τα 3 καθαρά δεκάρια του Μουντιάλ μαζί με Κακά, Μέσι.

Tί να σου κάνω, που δεν είμαι σε φάση να καθίσω να μαζέψω ΟΛΕΣ τις φάσεις (τα έχω τα ματς) με πρωταγωνιστή τον εν λόγω ΦΛΩΡΟ (δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του αυτός είναι -ποδοσφαιρικά- φλώρος) στα 4 ματς της Γερμανίας, για να μιλάμε με "αποδείξεις", κι όχι με ρεζουμέ απόψεων. Τα μόνα του θετικά χαρακτηριστικά από αυτό που έχω δει μέχρι τώρα, είναι

α) ΔΕΝ είναι τεμπέλης/λούφας/φίρμας. Τρέχει.

β) τρέχει και γρήγορα σχετικά.

Κατά τ' άλλα λίγος, πολύ λίγος. Με το που θα βρει αντίπαλο, τέλος. Κάτι σαν τον Βέτελ στην F1.

Μη ξεχνάς όμως wash ότι πριν γίνει το 2-1, έχασε και τρελό τετ-α-τετ ο Κλόζε να το κάνει 3-0, δεν είδα νομίζω να το αναφέρεις. Γενικά τα πρώτα 25 λεπτά κάθε φορά που κατέβαιναν οι Γερμανοί, μύριζε γκολ, τους είχαν εξαφανίσει.

Και; Ανέφερα μήπως όλες τις ευκαιρίες των Άγγλων; Τα θέματα με το χθεσινό είναι ότι με το που έφαγαν το κοροΐδίστικο από Κλόζε, κρέμασαν (κακώς) σχετικά, με συνέπεια την πρώτη γερή χοντράδα=Ποντόλσκι ολομόναχος αριστερά=2ο γκολ (αλλά δεν γονάτισαν) και η σφραγίδα στα εισιτήρια επιστροφής μπήκε με το που συνειδητοποίησαν το γκολ που ποτέ δεν μέτρησε. Ε μετά τους πήραν παραμάζεμα, απουσία στοιχειώδους ΛΟΓΙΚΗΣ αμυντικής τακτικής (πέφτουμε 3 και 4 σε έναν και αφήνουμε ακάλυπτους τους άλλους ή και ελεύθερο χώρο για να πάρει μπρος η...τηλεπάθεια των άλλων).

Τους είχαν εξαφανίσει στα πρώτα 25';

Άλλο παιχνίδι έβλεπες.

Δημοσ.
Ας μη κάνουν λάθη να μη τα δείχνουν.

Btw ξέρετε κανά site για να δούμε τους αγώνες στα αγγλικά σε καλή ποιότητα;

BBC αλλά δε ξέρω αν έχει restriction για εκτός UK.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...