washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 9 γκολ εχουν ριξει τα παντσερ, ενω απο επιθετικα συστηματα και κινηση χωρις την μπαλα ειναι πολυ καλοι. νομιζεις ο ντε μικελις θα μπορεσει να μαρκαρει τον κλοζε σε τιποτα καθετες μπαλιες...; αμφιβαλλω...... ...Τα "Πάντσερ",ε; Πολύ ΕΡΤ βλέπεις Έτσι εξηγούνται και τα περί "επιθετικών συστημάτων" και "κίνησης χωρίς την μπάλα". Κατά τ' άλλα, "τα Πάντσερ" γεμίσανε με γκολ μια ανύπαρκτη παραδοσιακά Αυστραλία - πόσο μάλλον που παίζανε και με έναν παίκτη παραπάνω από το 56' (=τα 2 τελευταία γκολ μετά απ' αυτό μπήκαν). Το μάτι όμως δε γεμίσανε (με την κατάστασή τους ως ομάδα Γερμανίας). Ήταν δε τόσο α-μπαλοι οι αντίπαλοι, που αυτό έλλειπε, να την θεωρούμε "συγκομιδή". Ή μήπως ν' αρχίσουμε να φτιάχνουμε ύμνους για την ομαδάρα Πορτογαλία, επειδή έχωσε ΕΦΤΑ σ' ένα ημίχρονο, αλλά ο αντίπαλος ήταν η Β.Κορέα; Στη συνέχεια, τον ήπιανε από τους Σέρβους που τους παίξανε σοβαρά (κι ας είχαν μείνει αυτοί εκείνη τη φορά με 10 παίκτες). Mε την Γκάνα -που επίσης έπαιξε σχετικά σοβαρά- πήραν το παιχνίδι με ένα μόλις γκολ. Η εικόνα τους μέχρι στιγμής; Ένα άδετο σύνολο, απουσία ηγέτη/ηγετών, ο Λαμ να είναι ίσως ο μόνος που θα τον έλεγες αξιόμαχο (τους έσωσε σε πολλές φάσεις), μετά ο Σβάινστάιγκερ που κάτι προσπαθεί, άντε και ο Μερτεζάχερ, κι από 'κει και πέρα το χάος : ο Νόιερ είναι όνομα και πράμμα, ο Οζίλ με το που θα πέσει πάνω σε αντίπαλο χάνει αυγά και πασχάλια (κι ας είναι γρήγορος), ο Ποντόλσκι βαράει ναι μεν δυνατά, αλλά στο γάμο του καραγκιόζη (με εξαίρεση το χθεσινό του γκολ), και γενικώς καμμιά ουσιαστική συνεργασία μεταξύ μέσων κι επιθετικών - μιλώντας πάντα για ομάδα της Γερμανίας...Ο Κλόζε έχει απλά το κοκκαλάκι της νυχτερίδας ο άνθρωπος. Χθες με τους Εγγλέζους, το πόσο κωλόφαρδοι φάνηκαν οι Γερμανοί ειδικά στο πρώτο μισό, περιττό να το αναλύσω, κι αντί να είναι μπροστά οι Άγγλοι (που στον αντίποδα ήταν κι υπεργκαντέμηδες), γύρισαν τα πάντα τούμπα. Οι οποίοι Άγγλοι βέβαια οφείλουν να κρεμάσουν τους αμυντικούς τους βέβαια (ειδικά τον Terry) για τους τραγικά ακάλυπτους αντιπάλους και τους ΑΕΡΟδιαδρόμους που άφηναν με το που θα γυρίσουν πίσω, από τ' άντερα του James = από τους τρισαθλιότερους και "λίγους" τερματοφύλακες του Μουντιάλ. Με λίγα λόγια, αν την αξία του νικητή την καθορίζει αυτή του ηττημένου, "τα Πάντσερ" δε θα πρέπει να είναι και πολύ περήφανα - αν και φάνηκαν ολίγον και άλλοι πχ Mύλλερ. Αλλά η κατάσταση σητν οποία είχε περιέλθει η Αγγλία μετά τα τζάμπα-μαγκιά γκολ του Κλόζε και το ποτέ κατακυρωμένο του Λάμπαρντ, ήταν αξιοθρήνητη, αμυντικά τουλάχιστον. Με λίγα λόγια, και για όλα τα παραπάνω : ΟΥΤΕ οι Αργεντίνοι έχουν δείξει μέχρις στιγμής να είναι υπερομάδα (αμυντικά βέβαια δεν ήταν και ποτέ κάτι ιδιαίτερο), αλλά να μιλάμε για την "επίθεση (αυτής) της Γερμανίας", είναι το λιγότερο overstatement. Xαλαρά πιθανολογώ πως θα ρίξει 3-4 η Αργεντινή, και το πολύ να δεχτεί κα'να...κλοζίστικο.
Sylvia88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 "Τεχνικά έδειξαν μεγάλες πλάτες" αφού ο διαιτητής έσωσε το κωλαράκι τους. Αν είχε μετρήσει το γκολ, οι πλάτες μπορεί να μίκρυναν. εντάξυ τώρα από την στιγμή που το παραδέχονται τόσοι άλλοι προπονητές,τόσες εφημερίδες και πάρα πολλοί ειδικοί,εμείς,ότι και να πούμε,θα είναι λίγο Βλέπουν αυτοί άλλο παιχνίδι από εμάς; αμφιβάλλω
slipknot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 εντάξυ τώρα από την στιγμή που το παραδέχονται τόσοι άλλοι προπονητές,τόσες εφημερίδες και πάρα πολλοί ειδικοί,εμείς,ότι και να πούμε,θα είναι λίγο Βλέπουν αυτοί άλλο παιχνίδι από εμάς; αμφιβάλλω Ποιοι είναι όλοι αυτοί που το παραδέχονται; Οι ειδικοί μήπως είναι τα βόδια της ΝΕΤ; Επίσης, θες να μου πεις ότι το γκολ που δε μέτρησε ποτέ (και αν είχε μετρήσει η Αγγλία θα είχε ισοφαρίσει) δεν επηρέασε καθόλου τη ψυχολογία τους, έτσι;
Rabican Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 εγω χτες με την αγγλια ειδα μια αμυνα με κενα και τους γερμανους να αλλαζουν πασες ευκολα. κατι αντιστοιχο εχω δει και με την αργεντινη αφου ο ΝτεΜικελις ειναι θεοαργος και πιστευω πολυ ευκολα θα τον αφησουν πισω. δεν ειναι για σεντερ μπακ αυτος. να μου το θυμηθεις, μπορει να βαλουμε 2-3 γκολ στη γερμανια (που με το Μεσσι να ειναι κουρασμενος η καλα κλεισμενος αμφιβαλλω και γιαυτο), αλλα θα φαμε περισσοτερα απο τους γερμανους. ευχομαι να περασουμε, αλλα απλα δεν το βλεπω να γινεται. ΥΓ: δυστυχως ΕΡΤ βλεπω. αυτοι το δειχνουν.
Sylvia88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ποιοι είναι όλοι αυτοί που το παραδέχονται; Οι ειδικοί μήπως είναι τα βόδια της ΝΕΤ; Επίσης, θες να μου πεις ότι το γκολ που δε μέτρησε ποτέ (και αν είχε μετρήσει η Αγγλία θα είχε ισοφαρίσει) δεν επηρέασε καθόλου τη ψυχολογία τους, έτσι; Δεν βλέπω ΝΕΤ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το τι συζητάνε εκεί Αν διαβάσεις τις ξένες εφημερίδες,θα βρεις τις πιο πολλές σύμφωνες πως η νίκη τους άξιζε και ότι ΑΝΕΤΑ θα μπορούσαν να είχαν βάλει άλλα 2 γκολ... και βέβαια τους επηρέασε ....και τους Γερμανούς μετά το πρώτο γκολ που έφαγαν σοκαρίστηκαν τα επόμενα 5 λεπτά(γιαυτό επέτρεψαν να μπει και το δεύτερο) και οι Άγγλοι σίγουρα θα αντιμετώπιζαν αλλιώς την κατάσταση αν ήταν 2-2...αλλά όχι και θα τους νικούσαν...εδώ η Η.Π.Α τους ντρόπιασε,θα άφηναν οι Γερμανοί να χάσουν το παιχνίδι που ήταν 2-0 στην αρχή ; δεν πιστεύω
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 εγω χτες με την αγγλια ειδα μια αμυνα με κενα και τους γερμανους να αλλαζουν πασες ευκολα. κατι αντιστοιχο εχω δει και με την αργεντινη αφου ο ΝτεΜικελις ειναι θεοαργος και πιστευω πολυ ευκολα θα τον αφησουν πισω. δεν ειναι για σεντερ μπακ αυτος. να μου το θυμηθεις, μπορει να βαλουμε 2-3 γκολ στη γερμανια (που με το Μεσσι να ειναι κουρασμενος η καλα κλεισμενος αμφιβαλλω και γιαυτο), αλλα θα φαμε περισσοτερα απο τους γερμανους. ευχομαι να περασουμε, αλλα απλα δεν το βλεπω να γινεται. ΥΓ: δυστυχως ΕΡΤ βλεπω. αυτοι το δειχνουν. 1) Mέχρι ν' αποδειχτεί το αντίθετο, (αυτή) η Αργεντινή δεν είναι (αυτή η) Αγγλία. Γενικά το ματς με την Αγγλία ξέχνα το ως μέτρο σύγκρισης δυναμικότητας των "Πάντσερ". Δες Σερβία και Γκάνα. 2) Έχω ένα προαίσθημα ότι οι Γερμανοί θα καταλήξουν να είναι οι πρώτοι που δε θα "κλειδώσουν" τον Μέσσι. Ίδωμεν βέβαια. 3) Δεν βλέπεις να περνάει η Αργενινή;! Έλεος. Φοβία λέγεται αυτό. 4) ...υπάρχει και live streaming των αγώνων από διάφορες χώρες, πάντως.
slipknot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ή αν έχεις υπομονή μπορείς να μείνεις στη μετάδοση της ΕΡΤ και να γελάς με τους σχολιαστές.
SlimData Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ρε σεις, βλέπω πολλούς να γράφετε "θα νικήσουμε", "θα βάλουμε", "θα χάσουμε".. Αργεντίνοι, Γερμανοί και Βραζιλιάνοι είστε όλοι?? Οϊ οϊ οϊ οϊ τι πάθαμε.... Γενικό και εντελώς υποκειμενικό σχόλιο. Ο μόνος λόγος να αντιπαθήσει κάποιος αυτή την Αργεντινή είναι ο Μαραντόνα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου -και πιθανότατα τελευταία- ελπίζω να νικήσουν οι Γερμανοί.
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Γιατί ρε αντιπάθεια; Γραφικός ειν' απλά ο άνθρωπος.
SlimData Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Κυρίως αυτή η έπαρση που έχει με ενοχλεί. Τεράστιος ποδοσφαιριστής αλλά ως εκεί. Σαν άνθρωπος αποδείχθηκε άθλιος και σαν προπονητής μάλλον κακός εως τώρα.
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πάσο, αλλά προσωπικά τον βλέπω στα όρια του γραφικού (ανθρώπου και προπονητή), και δεν ενοχλούμαι. Live and let live ένα πράμμα. Μια ζωή ξεχρεώνει βέβαια την επιτυχία του στούμπου που "ξεκίνησε απ' τις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες" και "έβαζε γκολ στην εστία του εκάστοτε ποδοσφαιρικού κατεστημένου", αλλά νταξ. Τί να γίνει, υπήρξε η σύγχρονη ενσάρκωση του Δαυίδ, κι αυτό χλωμό ν' αλλάξει...
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Άμα είχε στα credits και τον James, θα ήταν τέλειο.
frenzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πόσα δοκάρια έχει ο Μέσσι μέχρι τώρα στο μουντιάλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.