KaizerSoze Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Σκοπός είναι να μην μπουν ηλεκτρονικά μέσα. Ναι, χμ, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. Ξαναλεω, οταν στο ΝΒΑ που ειναι χειροτερο πανηγυρι, σαν το wwe, τσιρκο και δεν ασχολουνται πολυ με τους διαιτητες, διακοποτουν το ματς για να δουν ριπλευ ειναι παραλογο να λες "δεν θελουμε να διακοπτεται, δεν θελουμε ηλεκτρονικα μεσα" στη μπαλα που ο κοσμος την παιρνει σοβαροτερα Δηλαδη ειναι καλυτερα σημερα που ακυρωθηκε πεντακαθαρο γκολ και μετρησε μουφα γκολ?Που ειναι η αξιοπιστια του αθληματος? Θα σου πω εγω, στα σκουπιδια. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. Θελουν να υπαρχει απολυτη δυναμη στον διαιτητη για να κανονιζουν μεταξυ τους ποιον μπορουν να σπρωξουν
Sugizo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Στο ΝΒΑ μαλακες ειναι? οχι μονο στο NBA αλλα και στο NHL βλεπουν replay σε αμφισβητούμενες φάσης.. ξεφτίλα μεγάλη στο ποδόσφαιρο τα λάθοι των διαιτητών, ποσο μάλλον σε αυτό το μουντιάλ που είναι και παρα πολλά.
EKTELESTES Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Αν ήθελαν θα έβαζαν συστήματα και ριπλέι, αλλά είναι το στοίχημα στη μέση. Έτσι ακριβώς είναι. Δυστυχώς, θα μείνει στην ιστορία αυτό το Μουντιάλ, τόσα αίσχη με διαιτησίες μαζεμένα. ...
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν θέλω να πιστεύω πάντως πως πρόκειται για στήσιμο με τόσο εξόφθαλμα λάθη, απλά οι επόπτες είναι άμπαλοι.
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ιταλός είναι ο σημερινός; Ρουφιάνο, ρουφιάνο, Ιταλιάνο!!!
EKTELESTES Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν θέλω να πιστεύω πάντως πως πρόκειται για στήσιμο με τόσο εξόφθαλμα λάθη, απλά οι επόπτες είναι άμπαλοι. Και τα βίντεο-γουόλ άμπαλα είναι ; Άμα ήθελε την άλλαζε μόνος του ο Ροζέτι την απόφαση.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι όχι ότι και στο ΝΒΑ δεν δίνουν ότι να ναι σφυρίγματα. Και το ριπλέι το κοιτούν οπότε θέλουν και τους συμφέρει.
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Και τα βίντεο-γουόλ άμπαλα είναι ; Άμα ήθελε την άλλαζε μόνος του ο Ροζέτι την απόφαση. Νομίζω πως θα ακυρώνονταν το ματς. Δεν θυμάμαι τον κανονισμό.
EKTELESTES Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Νομίζω πως θα ακυρώνονταν το ματς. Δεν θυμάμαι τον κανονισμό. Θα μπορούσε να πει ότι του είπε ο επόπτης ότι έκανε λάθος Μαλακίες μωρέ, απλά το έχουν σκίσει αυτό το μουντιάλ, είναι τρελά τα λάθη που γίνονται.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Euro και πάλι Euro! Εκεί τουλάχιστον, έχουν ελπίδες και χώρες όπως η Ελλάδα και η Δανία να κάνουν το θαύμα, αν τους κάτσει. Στα Μουντιάλ, μια ζωή με την κωλοΦΙΦΑ οι ίδιες και οι ίδιες χώρες πάνε τελικό. Νισάφι πια! Αμάν, τι βόμβα ήταν αυτή!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 να και η 3αρα...βαρβάτο το 3ο
freedubus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τώρα θα μπεί και αλλαγή ο αγκουρέος και θα τους πετάξουν άλλα 2-3 μπαλάκια χαλαρά. ΚΟΥΠΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΖΕΙ ΖΕΙ ΤΟ '86 ΖΕΙ ΜΕ ΝΤΙΕΓΚΟ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 5~0 θα το λήξει ο κόρακας. ---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:42 ---------- Ας τους "σπάσουνε" τα πόδια τώρα.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι όχι ότι και στο ΝΒΑ δεν δίνουν ότι να ναι σφυρίγματα. Και το ριπλέι το κοιτούν οπότε θέλουν και τους συμφέρει. Το κανουν ομως! Διακοπτουν το ματς για να δουν ριπλευ. Και φυσικα δεν το κανουν ΟΠΟΥ τους συμφερει και φυσικα δεν τον κανουν ΑΝ θελουν, μην λεμε οτι ναναι. Στον 2ο τελικο καναν μαλακια και δωσαν την μπαλα στους Λεικερς με τον Οντομ να βρισκει μπαλα και τον Γκαρνετ το χερι του Οντομ, ειδαν το ριπλευ, κρατησαν την αποφαση, τους εκραξαν οι δημοσιογραφοι. Ο,τι και να λες εσυ, εγω ξερω πως ας διακοπτανε το ματς για τα ριπλευ στα γκολ μονο(δεν σου λεω για φαουλ, κορνερ ή αουτ, ποιος κλωτσησε ποιον) και ας μετραγε το γκολ της Αργεντινης και ας ακυρωνοταν την Αγγλιας. Τουλαχιστον θα ηταν φανερο ότι θελανε να σφυριξουν ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.