Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτά ήταν και τα 2 αμφισβητούμενα Κάιζερ. Τι να πούνε οι Αμερικάνοι που τους ακύρωσαν 2 πεντακάθαρα γκολ και πάλι βγήκαν 1οι στον όμιλο

Για τους γιάπηδες καρφί δεν μου καίγεται αλλά...εγώ τι φταίω που με το παστέλι που τους ακύρωσε το κοράκι στο ματς με τους σλοβένους έχασα έξι κατοσταρικάκια??

Τέλος πάντων... Ο χοντα με εντυπωσίασε απόψε. Ειδικά στο τρίτο γκολ, τι κίνηση έκανε ο πού$της...

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
USA ή Ghana.

Ναι ναι. Έχουν τρελή ευκαιρία είναι η αλήθεια, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί / Άγγλοι έχουν πολύ πιο δύσκολο έργο. Όποιος περάσει λογικά παίζει εναντίον Αργεντινής!

Άντε να αρχίσουν τα δυνατά ματσάκια να γουστάρουμε!!

Κυριακή έχει Γερμανία - Αγγλία στις 5 και Αργεντινή - Μεξικό στις 9:30 !

------

Τώρα βλέπω ότι παίζει να δούμε και Ολλανδία - Βραζιλία στους 8. Έτσιιι!

Δημοσ.

Περιμένω πώς και πώς το Αγγλία - Γερμανία την Κυριακή και μακάρι να περάσουν οι Άγγλοι για να σκάσουν πάνω στην Αργεντινή! Δύο απανωτές συγκινήσεις, θα βουλιάξει λέμε το "Νησί"!

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί τον ρόλο του φαβορί να τον έχει η Αγγλία...στην περίπτωση Γερμανία - Αγγλία όλοι μιλάνε για τους δεύτερους,παρόλο που πέρασαν με δύο γκολ και με τρεμάμενα πόδια να μην γυρίσουν πρόωρα στο νησί.ο Rooney από τα τέλη 2009 ακόμα ψάχνεται ...η Γερμανία ήταν κατά πολύ πιο καλύτερη.

Και επίσεις δεν καταλαβαίνω γιατί ο Villa και ο Izaguirre δεν τιμωρήθηκαν από την Fifa τελικά.

Fair Play φέτος πρέπει να πάει στους καταπληκτικούς θεατές...σταματάνε τις βουβουζέλες μόλις παίζει Εθνικός Ύμνος...κάτι είναι και αυτό..!

Δημοσ.
Δεκεμβρη του '09 να υποθεσω ήταν ο προημιτελικος με την Μπαγερν ε?

Δεν λέω γαι τις επιδόσεις του στην Man.U αλλά για την Εθνική...από πέρσυ έχει να βάλει γκολ :devil:

Δεκέμβρη προημιτελικός ;Τον Μάρτιο δεν έγιναν ; 4-4 αν θυμάμαι καλά μετά τον Απρίλη έληξε για την Μπάγιερν

Δημοσ.

Ρε πυροβολίστε κάποιος τον Θεοφιλόπουλο.Δεν αντέχω άλλο.100 μλκίες το λεπτό πετάει.ΟΚ υποστηρίζεις ρε φίλε Ιταλία μην μας τα σπάς έτσι.Από το 5ο λεπτό η Χιλή έχει εγκλοβίσει και έχει καταπιεί την Ισπανία,από το 5ο λεπτό τα ίδια και με τη Βραζιλία.Και χθές με την Ιταλία έγερνε το γήπεδο και "κανείς δεν μπορεί να ξεγράφει τους Ιταλούς" και χέσε μας.Ας του πεί κάποιος ότι αυτά τα προσωπικά σχόλια που κάνει είναι τελείως άκυρα.

Κρίμα για την Χιλή αν αποκλειστεί γιατί είχε καλή ομαδίτσα.

"Μέχρι και η ανηψιά μου η μικρή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε μόνο από τους Ισπανούς περιμένω τώρα να δω καλή μπάλα" :lol:

Δημοσ.

Ενταξει πηγε να κανει τον ηρωα...κανονικα επρεπε να την βγαλει πλαγιο..

αλλα και αυτος ο βιγια τι σημαδι εχει ο πουστης και με το αριστερο κιολας

Δημοσ.

Ο Θεοφιλόπουλος δεν παίζεται. Τον βρίζει όποιος μιλάει Ελληνικά κι αυτός μιλάει με ύφος ώριμου και έμπειρου ποδοσφαιράνθρωπου. Είμαι σίγουρος ότι νομίζει πως κρεμόμαστε από τα χείλη του ο μ@λ@@@@@κ@$..... Ουπς, πιπέρι...

Δημοσ.

2-0...Που να μην την είχε δηλαδή και εγκλωβισμένη την Ισπανία η Χιλή!:-D

Πω κάποιος να πεί στους Χιλιανούς ότι πρέπει να προσέξουν μην φάνε πολλά γκόλ μπας και περάσουν!Σοβαρά τους γούσταρα σαν ομάδα να περάσουν.

Δημοσ.

Είναι δυνατόν η Χιλή που έχει κάνει δυο νίκες, να είναι τόσο στα τέτοια της;

Γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι όλο το ματσάκιον είναι ψιλοδοσμένο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...