Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αν μπορούν οι Γερμανοί να βγουν 2οι πρέπει να το επιδιώξουν γιατί ο 1ος παίζει αρχικά με Αγγλία και μετά με Αργεντινή, ενώ ο 2ος με ΗΠΑ και μετά με νικητή Ουρουγουάη-Κορέα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δίκαια προκρίθηκαν σήμερα οι Γερμανοί και οι ΗΠΑ, και οι δυο ο ορισμός της ομαδικότητας. Ειδικά οι δεύτεροι έχοντας και 2 ακυρωθέντα γκολ.

Δημοσ.

Γερμανία Αγγλία λοιπόν :-) ένα ματς με ΠΡΟιστορία,και οι δύο μεριές όταν συναντιούνται έχουν ως κύριο στόχο να αλληλοβρίζονται μέσα από τα ΜΜΕ :lol:

Mertesacker αρκετά απών,φαινόταν ήδη από την ώρα που ο Lahm μιλούσε στην ομάδα και αυτός κοιτούσε την κερκίδα :rolleyes:

Καλά και να φανταστεί κανείς πως η Γερμανία έχει από τις πιο νεαρές ομάδες,τελείωσαν και την Δ΄ με 5:1 ,δεν τους κάνει φαβορί,αλλά ο Loew έδειξε πως μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε o Frings ...

Όσο για την "πολυκουλτουριάρικη" ομάδα τους,εντάξει,οι μισοί έχουν έναν Γερμανό γονιό και οι άλλοι το νιώθουν (και ας μην αρέσει αυτή η λέξη σε κάποιους) γενικός το βρίσκω λίγο περίεργο αυτό το θέμα ,και η Εθνική Γαλλίας έχει ένα τέτοιο παρελθόν με Cisowski,Zitouni και πιο πρόσφατα με Gomis,Mandanda και Sagna..:rolleyes:

Τα U.S. Boys δικαιώθηκαν για το χαμένο 3ο γκολ που δεν τους δόθηκε στο προηγούμενο ματς :-D :o

Δημοσ.

Δίκαια προκρίθηκαν σήμερα οι Γερμανοί

ο ορισμός της ομαδικότητας

!

(εκτός κι αν το δίκαια πήγαινε στη διαιτησία-που στο itv κάτι είπανε για χέρι του Lahm που δεν δόθηκε στην απόκρουση πάνω στη γραμμή, αν και δεν πρόσεξα καλά τη φάση)

...αν δεν ήταν ο Lahm (πανταχού παρών στα 2 βέβαια γκολ που αποσώβησε) και η...κωλοτρυπίδα του Özil (εκτός απ' τη στρωμένη-λουκούμι μπαλιά που του ήρθε, ΜΙΑ χοντρή παπαριά κάνανε οι Γκανίτες αμυντικοί, και κατάφερε ο ψοφήγκουρας να βρει εστία...)

Η αποψινή Γερμανία ήταν ο ορισμός της παπαρικότητας (με εξαίρεση ένα ξέσπασμα κα'να 10λεπτο ΜΕΤΑ το γκολ, για κανένα τέταρτο, υπολογίζω), και η Γκάνα ήταν εκείνη που "άξιζε" τη νίκη (και λίγο φλου βέβαια στις τελικές προσπάθειες, αλλά ΚΑΙ μέγιστοι γκανέμηδες. Γκαντέμηδες, γουατέβερ) για το "ψύχραιμο" (αλλά "ανθρώπινο") ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Δημοσ.

Η Γκάνα σήμερα ήταν η κλασσική Γκάνα - μπάλα αλάνας ( όχι ότι οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι ) που έπαιζε και με την Βραζιλία πριν 4 χρόνια και άρπαξε 3 στο ρελαντί. Η Γκάνα πάνω κάτω και η χασογκολία στο μεγαλείο της και η Βραζιλία ευκαιρία και γκολ.

Κάπως έτσι κερδίζει και την Αργεντινή τα τελευταία χρόνια. Όπως και στο παιχνίδι τους με την Ακτή, είχε νομίζω 4 σουτ στην εστία και 3 γκολ (αυτό το πινακάκι έδειξαν νομίζω κάποια στιγμή του αγώνα). Αυτά είναι...

Ενώ οι Αργεντίνοι κάνουν 10 φάσεις για να βάλουν 1 γκολ. Για να δούμε τι θα δούμε στη συνέχεια, τι θα κάνει η Αργεντινή απέναντι σε καμιά πιο δυνατή ομάδα. Όσο για την Βραζιλία, το παιχνίδι με Πορτογαλία θα είναι δυνατό τεστ, αλλά δε ξέρω πως θα παίξουν αφού και οι 2 έχουν περάσει.Το θέμα εδώ πως αν τελικά βγει πρώτη η Ισπανία στον άλλο όμιλο, ο 2ος θα παίξει εναντίον Ισπανών και δε νομίζω να το θέλουν αυτό :P Θα δείξει..

Υ.Γ Αυτό το Μουντιάλ όμως, πρέπει να έχει από τις πιο τραγικές διαιτησίες όλων των εποχών. 2ο καθαρό γκολ των Αμερικανών που ακυρώνουν, καθαρό πέναλτυ - χέρι δε δόθηκε υπέρ των Σέρβων, να δούμε τι άλλο θα δούμε.

Δημοσ.

Παίδες τί γίνεται εδώ;;;

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=9A2f5xll8OE[/ame]

έχει μια μικρή μπάλα κάτω δεξιά στο βίντεο....για πατήστε την..

(το έβαλα εδώ,μιας έχουμε το σχετικό θέματα,με του βοοουυυυυυυ)

Βασικά απότι βλέπω,είναι σε όλα τα βιντεάκια .

Δημοσ.

οι άντρες του κόσμου!! :lol::lol:

άπαιχτο!!

πραγματικά,είναι εδώ η μητέρα μου,για την εξεταστική,και τα χει δει όλα.Όποτε δίνω μάθημα ενώ έχει αγώνα,την έχω ανταποκριτή να βλέπει τα παιχνίδια,και άμα γυρίζω να με ενημερώνει.Και την έχω τρελάνει όταν χτυπάει το τηλ,και το μόνο που κάνω είναι να κάνω lean forward στον καναπέ για να το πατήσω να μπει στο αθόρυβο.Και να ρωτάει γιατί δεν απαντάς στο τηλ,μπορεί να είναι σημαντικό. Και της λέω,ότι τίποτα τέτοια ώρα δεν μπορεί να είναι σημαντικό,από το μόνο που θα με κάνει η ομιλία στο τηλ,να χάσω κάποια φάση,καλή ώρα τότε που η γερμανία έριξε 4 στην αυστραλία,και γω μπροστά την tv να χω δει μόνο ένα γκολ από τα 4,γιατί είτε θα μου είχε μιλήσει η μάνα για κάτι κ θα είχα γυρίσει να αντιδράσω ή να μιλήσω,είτε θα έκανα το λάθος να πιάσω κουβέντα μαζί της :mrgreen::mrgreen: .

Και πλάκα πλάκα,τώρα που ο ολυμπιακός παίζει 15/7 ...ανάσα μόνο 4μέρες θα πάρουν ,να μας χαρούν οι κοπέλες :lol::lol: .Όλο μπάλα,μέχρι να αρχίσει και το μουντομπάσκετ,τέλη Αυγούστου :-D !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...