Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ντάξει περιμένεις και εσύ από Θεοφιλόπουλο καλή κουβέντα για παίχτη που δεν παίζει Barcelona O Θεοφιλόπουλος είναι Liverpool και το είπε και απόψε στη αλλαγή του Arbeloa.
censOred Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αμαν ρε Βιγια πληρωσε μας γαμώ.τι σου ζητησα?3 γκολακια..
washcloud Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Με ποιον θα γελάμε μετά. This is blasphemy. Koτζάμ Πουρουπουπούς.
konnak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Είπε "'Ντάξει, το 'χει η Ισπανία" ή με γέλασαν τ' αυτιά μου;
alexis333 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 This is blasphemy. Koτζάμ Πουρουπουπούς. Mε τον Πουρουπουπου δε γελας .... Αυτος ειναι τραγικος ... Μου ρχεται να πεταξω την τηλεοραση με τις @@ που λεει ολη την ωρα ...
pressure Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πρεπει να περασει η Χιλη ρε γαμωτο.Ωραια και γρηγορη μπαλιτσα.Θα ναι κριμα.Ονδουρα και Ελβετια δεν υπαρχει λογος να συνεχισουν.
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Στο παραθυράκι που λέει ΠΟΛΟΚΒΑΝΕ γιατί διάβασα ΚΩΛΟ ΑΛΒΑΝΕ ;
Cygnus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 O Θεοφιλόπουλος είναι Liverpool και το είπε και απόψε στη αλλαγή του Arbeloa. Και Barcelona είναι. Και στους κόλπους των ντόπιων αθλητικογράφων αυτά τα 2 κακά πάνε μαζί
speedy23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ντάξει περιμένεις και εσύ από Θεοφιλόπουλο καλή κουβέντα για παίχτη που δεν παίζει Barcelona O Θεοφιλόπουλος είναι Liverpool και το είπε και απόψε στη αλλαγή του Arbeloa. Μα το θεμα αυτο ειναι? Ή οτι πεταξε ξανα την παπαρια της βραδιας.Μ'αρεσει που το ειπε και 2 φορες για να το εμπεδωσουμε και μαλιστα λεει το εχει προσεξει στη Λιβερπουλ.Τραλαλα,τραλαλο.Δεν υπαρχει ο τυπος.Τον Αρμπελοα γιατι τον ειρωνευοταν οταν εμπαινε αλλαγη?Τελος,μαζι με τον αλλο τον φιλοβραζιλιανο που εκαναν σχολιασμο,εχω την εντυπωση οτι καμια φορα ξεχνιουνται οτι περιγραφουν αγωνα και τους ακουμε εδω περα.Λες και νομιζουν οτι μιλανε μονοι τους και δεν τους ακουει κανενας. Και Barcelona είναι. Και στους κόλπους των ντόπιων αθλητικογράφων αυτά τα 2 κακά πάνε μαζί Γιατι ειναι κακο να ειναι Λιβερπουλ?
Cygnus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Για εμένα προσωπικά είναι κακά μην τσιμπάς Όσο για Arbeloa δες τι έγραψα παραπάνω, συνδύασέ το με την ομάδα που παίζει και βρήκες το συμπέρασμα
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ο Θεοφιλοπουλος να μεινει για παντα ΤΣΑΜΠΑ ομως. Να πληρωνουμε σαν κρατος τον αθλιο και γελοιο αυτο τυπο και μαλιστα πλουσιπαροχα ειναι τι να πω...
speedy23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Για εμένα προσωπικά είναι κακά μην τσιμπάς Όσο για Arbeloa δες τι έγραψα παραπάνω, συνδύασέ το με την ομάδα που παίζει και βρήκες το συμπέρασμα Ρε υγεια ειναι να υποστηριζει καποιος Λιβερπουλ!!! Οσο για τον Αρμπελοα και τον καθε Αρμπελοα,οπου και να παιζει δεν δικαιολογειται αυτη η ειρωνεια ποσο μαλλον απο τον συγκεκριμενο αχωνευτο.
konnak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Nτόινγκ. Θα το έχουν επανάληψη για να τονωθεί το εθνικό μας φρόνημα.
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Καλά δηλαδή που δεν τους έκοψε, άμα είναι έτσι, να βάλουν τον τελικό του Euro 2004 σ' επανάληψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.