Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11" και μετα στο βιντεο που ποσταρά τι βλέπεις ρε wash?;)

εγώ εκεί αναφερομαι.

!!!!!!!!!!!!!!

Θα σαλτάρω. Πήγα να το ξαναβάλω - ενώ το είχα ήδη δει 5-6 φορές, όχι μόνο για να δω τον διαιτητή που έλεγες, αλλά και για τα χέρια/γκολ, και ΔΕΝ έδειχνε διαιτητή,,,,,,,,,,,τώρα δείχνει!

(...) kfkiparcvllssb4xdaaip2f.gif

Εδώ και μια βδομάδα που αναβάθμισα τον Όπερα κάτι περίεργα μου κάνει με τα γιουτιουμποβίντεα (σταματάνε στη μέση χωρίς λόγο), και κάτι άλλα (γενικά κάτι πρέπει να τρέχει με το Flash).........ίσως να είχε σταματήσει πριν το 11'' που είχες πει και δεν το κατάλαβα (αν και δεν είναι YT). Τεσπα, ναι, οκ, έτσι μάλιστα, έχετε απόλυτο δίκιο περί του διαιτητή, και μετά απ' αυτό το βίντεο, σηκώνει το λιγότερο κρέμασμα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ρε wash ελεος τι μας λες δλδ ...

Ο,τι ειναι πιο ευκολο να καταλαβεις αν ειναι χερι απο την TV LIVE παρα απο το να εισαι μπροστα στη φαση μεσα στο γηπεδο στα 2 μετρα ...

Πραγματικα μη μας τρελανεις ετσι ...

Καλά, εσύ τώρα ΤΙ πετάγεσαι; Σε 'σένα τα 'λεγα;

Και για πολλοστή φορά, από τις ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, εγώ τουλάχιστον, κατάλαβα χέρι.

Και ναι, όταν ο άλλος είναι με πλάτη και κάνει τςι τσαχπινιές του, δεν το θεωρώ και το ευκολότερο να το καταλάβει ο διαιτητής, πόσο μάλλον όταν δεν είναι καν τόσο καθαρή η φάση.

Εκτός κι αν ποτέ σου δεν έχεις πετύχει post-game εκπομπή, να βάζουν στη θέση τους φαλτσοσφυρίγματα, με βάση τα βίντεο από καμμιά 10αριά γωνίες.

...Και τώρα που το σκέφτομαι (γιατί τον κρέμασα στο προηγούμενο ποστ), δεν ξέρω, τα ΕΙΧΕ δει τελικά ο διαιτητής όταν του μίλαγε ή του τα 'πανε κατόπιν εορτής...;

Διότι ΤΟΣΟ βλήμα, δεν παίζει να είναι.....

Δημοσ.
Καλά, εσύ τώρα ΤΙ πετάγεσαι; Σε 'σένα τα 'λεγα;

Και για πολλοστή φορά, από τις ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, εγώ τουλάχιστον, κατάλαβα χέρι.

Και ναι, όταν ο άλλος είναι με πλάτη και κάνει τςι τσαχπινιές του, δεν το θεωρώ και το ευκολότερο να το καταλάβει ο διαιτητής, πόσο μάλλον όταν δεν είναι καν τόσο καθαρή η φάση.

Εκτός κι αν ποτέ σου δεν έχεις πετύχει post-game εκπομπή, να βάζουν στη θέση τους φαλτσοσφυρίγματα, με βάση τα βίντεο από καμμιά 10αριά γωνίες.

...Και τώρα που το σκέφτομαι (γιατί τον κρέμασα στο προηγούμενο ποστ), δεν ξέρω, τα ΕΙΧΕ δει τελικά ο διαιτητής όταν του μίλαγε ή του τα 'πανε κατόπιν εορτής...;

Διότι ΤΟΣΟ βλήμα, δεν παίζει να είναι.....

Εμενα δε μου λεγες αν ειδα στο live στην τηλεοραση χερι .. ??

Και σου λεω στο live της τηλεορασης ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολο να καταλαβεις κατι απο το να εισαι μεσα στο γηπεδο και ΔΙΠΛΑ στον παιχτη που κανει την παραβαση ...

Διαφωνεις σε αυτο ... ??

Αλλο τα ριπλει της TV κι αλλο τo live της ΤV ...

Στα ριπλει θα δεις ο,τι ψαχνεις ...

Τεσπα ...

Πολυ το τραβηξαμε το θεμα ..

Δημοσ.

Βρε άνθρωπε, σε κάθε περίπτωση είναι ΠΙΟ δύσκολο για τον διαιτητή να δει συγκεκριμένη φάση στην οποία εστιάζει η κάμερα των καναλιών. Δε λέω για φάση που ο διαιτητής θα είναι στα 10 μέτρα, και θα έχει τη φάση και φάτσα-κάρτα, ενώ το συγκεκριμένο πλάνο τηλεοπτικά χωράει το μισό γήπεδο. Η φάση με τον Φαμπιάνο, τέτοια ήταν : πιο καλή άποψη είχε ο τηλεθεατής, αυτό λέω. Αλλά και ΠΑΛΙ, δε φαινόταν. Στο πρώτο χέρι, διότι ήταν δίπλα-δίπλα με τον άλλον, και στο δεύτερο είχε τελείως πλάτη. Ο διαιτητής θα έπρεπε να ήταν δίπλα στον τερματοφύλακα για να έχει καθαρή άποψη, έτσι όπως έγινε. Γενικώς "δικιολογείται" για 'μένα "που δεν τα είδε" (σε εισαγωγικά, διότι αυτό νομίζω) - είναι φάσεις που μόνο μέσα από επαναλήψεις, κι από άλλες γωνίες μάλιστα, είναι που ξεκαθαρίζουν (και για τηλεθεατές, και για διαιτητές). Θέλω δε να πιστεύω πως μάλλον σε κα'να ακουστικό του είπανε για τα χέρια, και τον "ρώταγε" μετά. Γιατί αλλιώς είναι, όπως είπα, για σκότωμα - δεν είναι;

Εκτός κι αν πιστεύεις πως ένας διαιτητής βλέπει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σ' ένα παιχνίδι, ότι ΕΙΝΑΙ ανθρωπίνως δηλαδή δυνατό αυτό, κι απλά αναλόγως κάνει το κορόιδο.

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο washcloud και στο NBA οι διαιτητές αν έχουν αμφιβολία για τη φάση ,υπάρχει κανονισμός που λέει να κοιτάξουν το replay για να δουν τι έγινε..

Δημοσ.

Αν βγουν και οι δυο πρώτες στον όμιλο τους, ναι.

Αν βγουν και οι δυο δεύτερες, ναι.

Αν μια από τις δυο τερματίσει δεύτερη στον όμιλο, όχι, και διασταυρώνονται στον ημιτελικό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απαράδεκτο αυτό που έγινε με τη Βραζιλία και τα χέρια. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Και στο πρώτο παιχνίδι σπρώχτηκε.

Γενικά στο Mundial έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει η ίδια καλή διαιτησία που υπάρχει σε Euro και Champions League. Σπρώχνονται οι μεγάλες ομάδες για να έχει ενδιαφέρον η διοργάνωση.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει πάρει ποτέ αουτσάιντερ τον τίτλο. Δεν ξέρω καν αν έχει φτάσει σε τελικό (νομίζω όχι).

Δημοσ.

Εξαρτάται τι εννοείς με τον όρο outsider Manuel.

Outsider για τα δεδομένα του θεσμού του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και η Ολλανδία, που έχει φτάσει 2 φορές στην πηγή.

Ή η Σουηδία, που έχει φτάσει μια φορά τελικό, αλλά έχει δυο πλασαρίσματα στην 3η θέση.

Γενικότερα outsider να πάρει τίτλο, όπως π.χ. η Ελλάδα στο Euro, ή η Δανία (αν θυμάμαι καλά) κάποια χρόνια νωρίτερα, λίγο δύσκολο.

Συνήθως έχουν καλά πλασαρίσματα (3οι και 4οι), αλλά μέχρι εκεί.

Και μεταξύ μας βέβαια, μπορεί να γουστάρουμε outsider για τίτλο, αλλά άλλο τόσο προσωπικά γουστάρω το παραπάνω ζευγάρι στον τελικό. Όσο να 'ναι, το πρεστίζ και η όρεξη που θα δεις τον αγώνα είναι διαφορετικού μεγέθους.

Δημοσ.

βασικα μονο στο χερι του φαμπιανο υπηρξε σπρωξιμο στη βραζιλια νομιζω. και το λεω εγω που ειμαι αντι-βραζιλιανος. μετα το ματς παρεκτραπη με τους αφρικανουν να κλαδευουν αβερτα!

Δημοσ.

Η ιστορια της σταχτομπουτας για να εχει ενδιαφερον πρεπει να ειναι αυτο, η εξαιρεση.

Ολοι γουσταρουμε το στορυ με τον Δαβιδ που παρα τις αντιξοοτητες τα βαζει με τον Γολιαθ και μπλα μπλα, αλλα ολοι ξερουμε πως κατα βαθος κανεις δεν θα δει με αγωνια μια 4αδα ΗΠΑ-Δανια-Γκανα-Παραγουαη ας πουμε

Πχ στο ΤΛ ολοι γουσταραμε την μικρουλα τοτε Βαλενθια που εφτασε σε 2 τελικους αλλα ποσοι πραγματικα γουσταραμε και θυμομαστε των τελικο Πορτο-Μονακο και τον προτιμουμε απο το Γιουναιτεντ-Μπαρτσα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σοβαρά, δε θα γουστάρατε να δείτε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου με ομάδες στυλ Γκάνα - Χιλή; Εγώ θα χοντρογούσταρα πάντως! Να βλέπεις παίχτες που τα παίζουν όλα για όλα, που δε θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να ξαναβρεθούν εκεί που βρέθηκαν, στο αποκορύφωμα της καριέρας τους όλοι τους, είτε είναι 17 χρονών, είτε είναι 35, 90 λεπτά μακριά από την απόλυτη δόξα ή την απόλυτη χαμένη ευκαιριά, να μην το έχουν χωνέψει ούτε οι ίδιοι αυτό που θα ζήσουν κτλ κτλ. Φανταστικός αγώνας! Και τι δε θα έδινα να δω κάτι τέτοιο!

Δημοσ.
Σοβαρά, δε θα γουστάρατε να δείτε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου με ομάδες στυλ Γκάνα - Χιλή; Εγώ θα χοντρογούσταρα πάντως! Να βλέπεις παίχτες που τα παίζουν όλα για όλα, που δε θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να ξαναβρεθούν εκεί που βρέθηκαν, στο αποκορύφωμα της καριέρας τους όλοι τους, είτε είναι 17 χρονών, είτε είναι 35, 90 λεπτά μακριά από την απόλυτη δόξα ή την απόλυτη χαμένη ευκαιριά, να μην το έχουν χωνέψει ούτε οι ίδιοι αυτό που θα ζήσουν κτλ κτλ. Φανταστικός αγώνας! Και τι δε θα έδινα να δω κάτι τέτοιο!

μπα ουτε καν γιατι θα ηταν οχι απλη σουπα αλλά φιδές ανάλατος κατά πάσα πιθανότητα.

εγώ θέλω αργεντινή - βραζιλία και ισπανια - αγγλια ημιτελικους και τελικο αργεντινη - ισπανια ξερω γω. στους 8 ας εχει και outsiders γκανες, παραγουαες, ελλαδες κλπ

Δημοσ.

Ναι... Το πιθανότερο θα ήταν να παίξουν υπερταμπούρι και οι δύο, γιατί θα ήταν και η μοναδική τους ευκαιρία να γραφτούν στην ιστορία ως κάτοχοι Μουντιάλ. Μακριά από μας. Αργεντινή - Βραζιλία ftw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...