Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμία σχέση με την Βόρεια Κορέα, ΜΑ ΚΑΜΙΑ.

Η Βόρεια Κορέα ήταν πειθαρχημένη, όπως και η Νότια, όπως και η Ιαπωνία, αλλά και να ήθελε να επιτεθεί δεν μπορούσε. Ακόμα και όταν έχανε με δυσκολία έβγαινε μπροστά. Τις Αφρικανικές δεν τις βλέπεις όλες πως παίζουν; Ακόμα δεν βρέθηκε ο προπονητής που θα πειθαρχήσει Αφρικανική εθνική ομάδα*. Για αυτό θα μείνουν όλοι έξω απ' αυτή τη φάση.

Επίσης η Βραζιλία του Ντούνγκα αν σου βάλει πρώτη γκολ σε τελείωσε. Μετά παίζει το παιχνίδι της, όλοι πίσω απ' τη μπάλα και αντεπιθέσεις. Δύσκολο να της βάλεις γκολ και ακόμα πιο δύσκολο να μη φας δεύτερο.

* εξαιρείται η Αίγυπτος.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πού ακριβώς φαίνεται αυτό;

Δεν είδες ρε το κλιπάκι με τον διαιτητή που λέει στον Φαμπιάνο ότι έκανε χέρι, ο Φαμπιάνο λέει όχι και ο διαιτητής γελάει ;

Το έδειξε μετά τη φάση :lol:

Δημοσ.
Πού ακριβώς φαίνεται αυτό;

Ε μα και κατά την διαρκεια του αγώνα όταν είδα το στιγμιοτυπο αυτό στην τιβι που περπατά ο διαιτητής με τον φαμπιανό που του δείχνει "ότι εκανε χέρι" ο φαμπιάνο του λέει όχι και αυτός γελάει.

Σαν να του λέει ένταξει το είδα αλλά στο χαρισα το γκολ γιατί σημερα δεν έχω όρεξη να δίνω κιτρινες.

Π.Σ Υποτιθεται ότι είδες το βιντεο που ποσταρα/

Δημοσ.

Ηρθε ο καιρος για την Μητερα των Μαχων?

Τελικος Μουντιαλ Βραζιλια-Αργεντινη?

Αληθεια, εχουν παιξει ποτε τελικο Μουντιαλ αυτες οι 2?

Δημοσ.

Πιο πολύ σαν να είχε την υποψία ο διαιτητής αλλά να μην το σφύριξε επειδή δεν ήταν σίγουρος. Μετά ρωτάει το Φαμπιάνο, του λέει αυτός ότι δεν ήταν χέρι και σου λέει κι ο διαιτητής "μ' αρέσει που ρωτάω κιόλας" :P

Όχι.

Δημοσ.
Ε μα και κατά την διαρκεια του αγώνα όταν είδα το στιγμιοτυπο αυτό στην τιβι που περπατά ο διαιτητής με τον φαμπιανό που του δείχνει "ότι εκανε χέρι" ο φαμπιάνο του λέει όχι και αυτός γελάει.

Σαν να του λέει ένταξει το είδα αλλά στο χαρισα το γκολ γιατί σημερα δεν έχω όρεξη να δίνω κιτρινες.

Βρε εγώ ρωτάω, στο λινκ, πού φαίνεται;

edit : (μιας και βλέπω ότι και 'συ έκανες)

Π.Σ Υποτιθεται ότι είδες το βιντεο που ποσταρα/

...εγώ; Ναι, το είδα. Εσύ που το πόσταρες, ΠΟΥ είδες τη φάση με τον διαιτητή;!

Δημοσ.
Ηρθε ο καιρος για την Μητερα των Μαχων?

Τελικος Μουντιαλ Βραζιλια-Αργεντινη?

Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί τους έχουν ΠΟΛΛΑ χρεωστούμενα οι Αργεντίνοι, κάτι 3-0 πχ τελικό Copa America 2007.

Δημοσ.
Δεν είδες ρε το κλιπάκι με τον διαιτητή που λέει στον Φαμπιάνο ότι έκανε χέρι, ο Φαμπιάνο λέει όχι και ο διαιτητής γελάει ;

Το έδειξε μετά τη φάση :lol:

...όχι δεν το είδα, άκουσα απλά να το σχολιάζουν στη ΝΕΤ, και βλέπω κι εδώ απλά να μεταφέρονται τα σχόλια των Βερνίκος & Σία

Δημοσ.
Βρε εγώ ρωτάω, στο λινκ, πού φαίνεται;

edit : (μιας και βλέπω ότι και 'συ έκανες)

...εγώ; Ναι, το είδα. Εσύ που το πόσταρες, ΠΟΥ είδες τη φάση με τον διαιτητή;!

11" και μετα στο βιντεο που ποσταρά τι βλέπεις ρε wash?;)

εγώ εκεί αναφερομαι.

Δημοσ.

------

Λοιπόν ε, τα στατιστικά της FIFA λένε ότι είμαστε η πιο γρήγορη ομάδα του Μουντιάλ :lol:

Top Speed :

1 - Αβραάμ

2 - Κατσουράνης

4 - Σάλπι

Που τα βρήκες τα στατιστικά ταχύτητας ?Γιατί δε τα βρήσκω στο FIFA.com..

Δημοσ.

O Κακά να τον απωθήσει πήγε.Δεν πήγε να τον χτυπήσει.ΜΕ τόσο θέατρο χαλάλι όμως η κίτρινη έπρεπε να δοθεί.Τις κόκκινες στους Ακτούς όμως θα τις έδινε και ο Μαραντόνα..

Μια χαρά της έκατσε της Βραζιλίας να κάτσει λίγο να ξεκουραστεί ο Κακά γιατί παρασέρνεται..

Δημοσ.

Πλάκα με κανς τώρα , έτσι;

Ρε wash ελεος τι μας λες δλδ ...

Ο,τι ειναι πιο ευκολο να καταλαβεις αν ειναι χερι απο την TV LIVE παρα απο το να εισαι μπροστα στη φαση μεσα στο γηπεδο στα 2 μετρα ...

Πραγματικα μη μας τρελανεις ετσι ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...