Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το πρώτο "χέρι" του Φαμπιάνο δεν ήταν τίποτα. Το δεύτερο δίνεται, αλλά και ο διαιτητής ήταν τραγικός.
alexis333 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Γιατί εσύ τα κατάλαβες λάηβ; ...εμ δεν ήτανε. Σταθερό το είχε το ξερό του ο Κακάς. Γιατι ρε φιλε με ειδες μες στο γηπεδο ... Τι να πρωτοπιασεις απο την TV .. ??
VAssassin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν μου φάνηκε για αγκωνιά. Αν προσέξεις ο άλλος πέφτει πάνω του, ο Κακα κοιτάει αλλού. Το ξαναείδα το βίντεο. Το χέρι το σηκώνει ο Κακά και κάνει κίνηση σαν να ρίχνει αγκωνιά. Τώρα βέβαια αν έβαλε δύναμη και πόση δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι ο διαιτητής κοίταγε αλλού εκείνη τη στιγμή, αποκλείεται να είδε τι έγινε οπότε έβγαλε κάρτα λόγω της παράστασης του Αφρικανού.
washcloud Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ο διαιτητής βλέπει το ματς από την τιβι; Πόσα χέρια έπρεπε να κάνει για να σφυρίξει; Επίσης, είδα και φάση που η μπάλα βγήκε όλη έξω και ο επόπτης δίπλα έκανε το κορόιδο. Καλή η Μπραζίλ αλλά φαίνεται να έχει και το σπρωξιματάκι της. Eσύ από πού δηλαδή κατάλαβες (διότι αυτό κατάλαβες) ότι λέω πως ήταν ΔΙΚΑΙΟ το γκολ του Fabiano; Δε φαινόταν ότι ήταν χέρι (που ήταν), λέω. Κι επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ ο διαιτητής δε βλέπει απ' την τιβή, "δικιολογείται". Τεσπα ΤΟΣΟ καθαρό (για να το δει), δεν ήταν. Ειδικά το πρώτο (που δεν ήταν και μόνος). Περί σπρωξιματακίου, ίσως, δε λέω, μπορεί. Αλλά ήταν και χαϊβάνια οι διαιτητές σήμερα, ε. Γιατι ρε φιλε με ειδες μες στο γηπεδο ...Τι να πρωτοπιασεις απο την TV .. ?? Εσένα να δω;! ...Εδώ δεν πιάνω εσένα, τί να λέμε για την τιβή
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κίτρινη ήταν, τον είδε να έρχεται φουριόζος και σήκωσε τον αγκώνα. Το θέμα ήταν ότι έπρεπε να είχε μοιράσει καμιά 10αρια ακόμα νωρίτερα, έπεφταν τρελές τσεκουριές ------ Λοιπόν ε, τα στατιστικά της FIFA λένε ότι είμαστε η πιο γρήγορη ομάδα του Μουντιάλ Top Speed : 1 - Αβραάμ 2 - Κατσουράνης 4 - Σάλπι ------------------ Όσο για το χέρι του Φαμπιάνο, το κατάλαβε ο διαιτητής ρε, δεν είδατε το κλιπάκι μετά;; Το θέμα είναι ότι ο Έρικσον απέδειξε 1 ακόμη φορά ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Πήγε να παίξει την Βραζιλία ανοιχτά, αντί να μάθει από την Βόρεια Κορέα, πήγε να το παίξει έξυπνος, καλά να πάθει λοιπόν.
alexis333 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τι αλλο πρεπει να κανει ρε συ wash δλδ ο Fabiano ... Να την πιασει και με τα δυο και να τη βαλει μεσα για να το δει ο διαιτητης ..
VAssassin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το θέμα είναι ότι ο Έρικσον απέδειξε 1 ακόμη φορά ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Πήγε να παίξει την Βραζιλία ανοιχτά, αντί να μάθει από την Βόρεια Κορέα, πήγε να το παίξει έξυπνος, καλά να πάθει λοιπόν. Ανοιχτά; Μέχρι το πρώτο γκολ όλοι πίσω απ' το κέντρο παίζανε... Τον Έρικσον Απρίλιο τον πήραν, διαχείριση πήγε να κάνει, τι να προλάβει να αλλάξει; Άσχετα με το αν τον θεωρώ καλό προπονητή ή όχι.
washcloud Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το ξαναείδα το βίντεο. Το χέρι το σηκώνει ο Κακά και κάνει κίνηση σαν να ρίχνει αγκωνιά. Τώρα βέβαια αν έβαλε δύναμη και πόση δεν μπορώ να ξέρω.Το σίγουρο είναι ότι ο διαιτητής κοίταγε αλλού εκείνη τη στιγμή, αποκλείεται να είδε τι έγινε οπότε έβγαλε κάρτα λόγω της παράστασης του Αφρικανού. E ξαναματαδές το, διότι στην ουσία αντίσταση κράτησε με το χέρι/τον αγκώνα (με τους μαλάκες είμαι εγώ, για να μη νομίζεις πάντως) ---------- Προσθήκη στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:25 ---------- Τι αλλο πρεπει να κανει ρε συ wash δλδ ο Fabiano ...Να την πιασει και με τα δυο και να τη βαλει μεσα για να το δει ο διαιτητης .. ...δεν ξέρω τί έπρεπε να κάνει, ας έκανε ό,τι ήθελε - εγώ λέω απλά ότι όσο πούστικο ήταν, αλλό τόσο καθαρό (οπτικά) ΔΕΝ ήταν. Εγώ μια φορά από την ανεσάρα της τιβής, χέρι λάηβ, δεν είχα καταλάβει = είναι με πλάτη προς όλους και μια χαρά φαινόταν να κάνει κοντρόλ με τον ώμο και με τον νόμο.
VAssassin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 E ξαναματαδές το, διότι στην ουσία αντίσταση κράτησε με το χέρι/τον αγκώνα Το ξαναματαβλέπω και μου φαίνεται σαν κάτι παραπάνω από αντίσταση αλλά όπως είπα, απ' το βίντεο δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αν βάζει δύναμη.
kirileman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κι επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ ο διαιτητής δε βλέπει απ' την τιβή' date=' "δικιολογείται". [/quote'] Δικαιολογείται ο διαιτητής που είναι δίπλα και το βλέπει 3d; Εγώ νομίζω ότι εσύ (ο τηλεθεατής) δικαιολογείται που το βλέπει από ένα μακρινό πλάνο σε μια τιβι στα 3 μέτρα και 2d. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ανοιχτά; Μέχρι το πρώτο γκολ όλοι πίσω απ' το κέντρο παίζανε... Τον Έρικσον Απρίλιο τον πήραν, διαχείριση πήγε να κάνει, τι να προλάβει να αλλάξει; Άσχετα με το αν τον θεωρώ καλό προπονητή ή όχι. Εγώ δεν είδα να παίζουν κλειστά, εγώ όλο το παιχνίδι αλάνα τους είδα. Καμία σχέση με την Βόρεια Κορέα, ΜΑ ΚΑΜΙΑ.
censOred Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ο διατητής το είδε το χέρι Καλά εριξα πολύ γέελιο με αυή την σκηνή/ το ματσάκι ήταν πολύ καλό,από τα καλύτερα που είδα. Ο Φαμπιάνο και τα 2 γκολ μ αρεσαν τρομερά,τώρα στο δευτερο γκολ η αλήθεια είναι ότι και εγώ για το κοντρολ με τον ωμο-χέρι θα δυσκολευόμουνα να βγάλω ακρη,ήταν κι όυτως η αλλως τόσο ωραία ενεργεια. Το πιάσαμε και το ακριβες σκορ στο στοιχημα αρα κομπλέ. Ο Κακά είναι ηλιθιος για την κοκκινη.Εμένα στα ρεπλαυ μου φανηκε ότι μια χαρά την ήθελε την αγκωνιά,τώρα στο γιουτιουμπι αλλο βλέπω,καλο παιχνιδάκι εκανε και αυτός,με χαιλαιτ την πανεμορφη στρωτή μπαλιά για το γκολ του αδικοτραυματισμένου . Ρομπίνιο-ανυπαρκτος.
washcloud Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το ξαναματαβλέπω και μου φαίνεται σαν κάτι παραπάνω από αντίσταση αλλά όπως είπα, απ' το βίντεο δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αν βάζει δύναμη. Τί να σε πω, άμα δε βλέπεις στο σλο μόσιον ρηπλέη του πιο πάνω βίντεου πως ο Κακάς πρώτα βάζει καρπό, μετά πήχη, και τέλος αγκώνα, και ότι ΕΤΣΙ δεν είναι δυνατόν (εκτός κι αν είσαι ο Καράτες Κιντ) να βάλεις δύναμη (...ρε τί να λέμε, αν όντως τον χτύπαγε έστω και για λίγο, αν το ENIΩΘΕ ο Kate's ass, θα κράταγε και λίγο το στήθος...). ---------- Προσθήκη στις 00:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:42 ---------- Δικαιολογείται ο διαιτητής που είναι δίπλα και το βλέπει 3d; Εγώ νομίζω ότι εσύ (ο τηλεθεατής) δικαιολογείται που το βλέπει από ένα μακρινό πλάνο σε μια τιβι στα 3 μέτρα και 2d. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Πλάκα με κανς τώρα , έτσι;
washcloud Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ο διατητής το είδε το χέρι Πού ακριβώς φαίνεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.