Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έκανε θέατρο ο μαυρούκος τελοσπάντων, ο Σκατά δεν τον άγγιξε.
Rabican Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 βασικα μεχρι που αρχισε το ξυλο απο τους αφρικανους εβριζα το διαιτητη γιατι δεν εδωσε χερι του φαμπιανο... μετα που αρχισε το ξυλο, τον εβριζα επειδη δεν εδωσε κοκκινες οπως επρεπε. νταξει ειμαι αργεντινη, αρα αντι-βραζιλια, αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι, με σωστο διαιτητη δεν ξερω πως θα επρεπε να εχει ληξει... προσωπικη μου αποψη, οχι 3-1. ισως κανα 2-1 να ηταν πιο σωστο.
washcloud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έκανε θέατρο ο μαυρούκος τελοσπάντων, ο Σκατά δεν τον άγγιξε. Ε ναι, αλλά να εκφραζόμαστε σωστά. Επίσης, οι Βραζιλιάνοι σου φαίνονται άσπροι; (υποθέτω πως τους της Ακτής Ελεφαντοστού εννοείς, όταν μιλάς για μαύρους και μαυρούκους) με σωστο διαιτητη δεν ξερω πως θα επρεπε να εχει ληξει... προσωπικη μου αποψη, οχι 3-1. ισως κανα 2-1 να ηταν πιο σωστο. ...δηλαδή να τους αφαιρούσε ένα γκολ; Ποιό; (γιατί; ) ...οh wait : νταξει ειμαι αργεντινη, αρα αντι-βραζιλια
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Όχι τους Αφρικανούς εννοώ, απλά δεν θυμόμουν το όνομα του συγκεκριμένου. Δεν εχω κάτι με τους μαύρους ε.
washcloud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μπορεί, αλλά και οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να μην είναι ιδιάιτερα άσπροι
chriszg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ...δηλαδή να τους αφαιρούσε ένα γκολ; Ποιό; (γιατί; ) Τα χεράκια του Fabiano δεν τα είδες??
Rabican Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 το διευκρινισα οτι ειμαι αργεντινη φανατιλα... μη μου λες οτι δεν το πα..!! βασικα το γκολ του φαμπιανο ηταν ψιλοχερι στο κοντρολ.. νομιζω. δεν ειμαι και κανας ειδικος.. ετσι οπως το ειδα στα replay. αλλα μετα αρχισαν το ξυλο οι αφρικανοι, οποτε θα μπορουσαν να εχουν τελειωσει με 9 παιχτες και να εχει γινει 4-1 η 5-1...
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μπορεί, αλλά και οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να μην είναι ιδιάιτερα άσπροι Να τους μαυρίσουμε και αυτούς λοιπόν. Τι λες.
VAssassin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ο Κακά αγκωνιά έριξε (στο στήθος και όχι στο πρόσωπο που έπιανε ο άλλος) οπότε σωστή η αποβολή, πόσο μάλλον αφού είχε ήδη κάρτα. Τραγικός ο διαιτητής, έπρεπε να έχει βγάλει κάνα-δυο κόκκινες ακόμα... Την πλήρωσε ο Ελάνο δυστυχώς. Μ' αυτά και μ' αυτά, μια χαρά της έκατσε της Πορτογαλίας. Ντάξει, ο Θεοφιλό έδωσε ρέστα.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Να τους μαυρίσουμε και αυτούς λοιπόν. Τι λες. με φούμο :lol: !όχι ξύλο στο γήπεδο :lol: !
washcloud Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τα χεράκια του Fabiano δεν τα είδες?? Πώς δεν τα είδα. Στα ρηπλέη.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ο Κακά αγκωνιά έριξε (στο στήθος και όχι στο πρόσωπο που έπιανε ο άλλος) οπότε σωστή η αποβολή, πόσο μάλλον αφού είχε ήδη κάρτα. Τραγικός ο διαιτητής, έπρεπε να έχει βγάλει κάνα-δυο κόκκινες ακόμα... Την πλήρωσε ο Ελάνο δυστυχώς. Μ' αυτά και μ' αυτά, μια χαρά της έκατσε της Πορτογαλίας. Ντάξει, ο Θεοφιλό έδωσε ρέστα. Δεν μου φάνηκε για αγκωνιά. Αν προσέξεις ο άλλος πέφτει πάνω του, ο Κακα κοιτάει αλλού.
alexis333 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πώς δεν τα είδα. Στα ρηπλέη. Δυο χερια σε μια φαση ρε φιλε... Ελεος ...
washcloud Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Γιατί εσύ τα κατάλαβες λάηβ; Δεν μου φάνηκε για αγκωνιά. Αν προσέξεις ο άλλος πέφτει πάνω του, ο Κακα κοιτάει αλλού. ...εμ δεν ήτανε. Σταθερό το είχε το ξερό του ο Κακάς.
kirileman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πώς δεν τα είδα. Στα ρηπλέη. Ο διαιτητής βλέπει το ματς από την τιβι; Πόσα χέρια έπρεπε να κάνει για να σφυρίξει; Επίσης, είδα και φάση που η μπάλα βγήκε όλη έξω και ο επόπτης δίπλα έκανε το κορόιδο. Καλή η Μπραζίλ αλλά φαίνεται να έχει και το σπρωξιματάκι της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.