Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βασικα μεχρι που αρχισε το ξυλο απο τους αφρικανους εβριζα το διαιτητη γιατι δεν εδωσε χερι του φαμπιανο... μετα που αρχισε το ξυλο, τον εβριζα επειδη δεν εδωσε κοκκινες οπως επρεπε. νταξει ειμαι αργεντινη, αρα αντι-βραζιλια, αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι, με σωστο διαιτητη δεν ξερω πως θα επρεπε να εχει ληξει... προσωπικη μου αποψη, οχι 3-1. ισως κανα 2-1 να ηταν πιο σωστο.

Δημοσ.
Έκανε θέατρο ο μαυρούκος τελοσπάντων, ο Σκατά δεν τον άγγιξε.

Ε ναι, αλλά να εκφραζόμαστε σωστά.

Επίσης, οι Βραζιλιάνοι σου φαίνονται άσπροι; (υποθέτω πως τους της Ακτής Ελεφαντοστού εννοείς, όταν μιλάς για μαύρους και μαυρούκους)

με σωστο διαιτητη δεν ξερω πως θα επρεπε να εχει ληξει... προσωπικη μου αποψη, οχι 3-1. ισως κανα 2-1 να ηταν πιο σωστο.

...δηλαδή να τους αφαιρούσε ένα γκολ; Ποιό; (γιατί; )

...οh wait :

νταξει ειμαι αργεντινη, αρα αντι-βραζιλια

zdcttgnfrfr9yutb3en7r9m.gif

Δημοσ.

το διευκρινισα οτι ειμαι αργεντινη φανατιλα... μη μου λες οτι δεν το πα..!!

βασικα το γκολ του φαμπιανο ηταν ψιλοχερι στο κοντρολ.. νομιζω. δεν ειμαι και κανας ειδικος.. ετσι οπως το ειδα στα replay.

αλλα μετα αρχισαν το ξυλο οι αφρικανοι, οποτε θα μπορουσαν να εχουν τελειωσει με 9 παιχτες και να εχει γινει 4-1 η 5-1...

Δημοσ.
Μπορεί, αλλά και οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να μην είναι ιδιάιτερα άσπροι

Να τους μαυρίσουμε και αυτούς λοιπόν. Τι λες.

Δημοσ.

Ο Κακά αγκωνιά έριξε (στο στήθος και όχι στο πρόσωπο που έπιανε ο άλλος) οπότε σωστή η αποβολή, πόσο μάλλον αφού είχε ήδη κάρτα. Τραγικός ο διαιτητής, έπρεπε να έχει βγάλει κάνα-δυο κόκκινες ακόμα... Την πλήρωσε ο Ελάνο δυστυχώς.

Μ' αυτά και μ' αυτά, μια χαρά της έκατσε της Πορτογαλίας.

Ντάξει, ο Θεοφιλό έδωσε ρέστα.

Δημοσ.
Ο Κακά αγκωνιά έριξε (στο στήθος και όχι στο πρόσωπο που έπιανε ο άλλος) οπότε σωστή η αποβολή, πόσο μάλλον αφού είχε ήδη κάρτα. Τραγικός ο διαιτητής, έπρεπε να έχει βγάλει κάνα-δυο κόκκινες ακόμα... Την πλήρωσε ο Ελάνο δυστυχώς.

Μ' αυτά και μ' αυτά, μια χαρά της έκατσε της Πορτογαλίας.

Ντάξει, ο Θεοφιλό έδωσε ρέστα.

Δεν μου φάνηκε για αγκωνιά. Αν προσέξεις ο άλλος πέφτει πάνω του, ο Κακα κοιτάει αλλού.

Δημοσ.

Γιατί εσύ τα κατάλαβες λάηβ;

Δεν μου φάνηκε για αγκωνιά. Αν προσέξεις ο άλλος πέφτει πάνω του, ο Κακα κοιτάει αλλού.

...εμ δεν ήτανε. Σταθερό το είχε το ξερό του ο Κακάς.

Δημοσ.
Πώς δεν τα είδα.

Στα ρηπλέη.

Ο διαιτητής βλέπει το ματς από την τιβι; Πόσα χέρια έπρεπε να κάνει για να σφυρίξει; Επίσης, είδα και φάση που η μπάλα βγήκε όλη έξω και ο επόπτης δίπλα έκανε το κορόιδο. Καλή η Μπραζίλ αλλά φαίνεται να έχει και το σπρωξιματάκι της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...