Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι μου φάνηκε ότι έχει η μπάλα, αλλά και στο wikipedia που διάβασα δεν είδα να γράφει κάτι ιδιαίτερο.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ως τώρα, πάντως, το Παγκόσμιο Κύπελο δε λέει και πολλά.

Σε γενικες γραμμες θα συμφωνουσα και μαλιστα με 1-2 τα ψιλοτσουγρισαμε οταν ελεγα με το τελος της 1ης αγωνιστικης οτι ειναι τελειως μαπα

Μπορω να πω ομως οτι η 2η αγωνιστικη σε γενικες γραμμες ειναι αρκουντως καλη και εχει αρκετα ματσακια που και φασεις βγαινουν και αγωνια ως προς το σκορ εχει και αμφιρροπα ματς ειναι και εγω ειμαι ευχαριστημενος

Οποιος περιμενει θεαμα αλα Μπαρτσελονα-Αρσεναλ ας κοιταξει ποσα τετοια ματς ειδε σε ολη τη χρονια και ας κρινει τις απαιτησεις του

ΥΓ. Ελα μωρη παικτουρα Kjaer!!Τωρα και βασικος. 2 ΤΛ σε 3 χρονια που σε ειχα στη Γιουναιτεντ και μια 30αρα εκατομμυρια στο ταμειο που σε πουλησα τον 4ο χρονο. Ελα ρε λατρεια. Λετε να υπαρχει και ο Sakho στον παγκο της Γαλλιας?:lol:

Δημοσ.

ΥΓ. Ελα μωρη παικτουρα Kjaer!!Τωρα και βασικος. 2 ΤΛ σε 3 χρονια που σε ειχα στη Γιουναιτεντ και μια 30αρα εκατομμυρια στο ταμειο που σε πουλησα τον 4ο χρονο. Ελα ρε λατρεια. Λετε να υπαρχει και ο Sakho στον παγκο της Γαλλιας?:lol:

Στο τελευταιο manager?Αν ναι,και λιγο τον πουλησες...Τοσα ζηταει το Παλερμο οταν ξεκινας το παιχνιδι.Παντως προκειται για εξαιρετικο αμυντικο.Η Δανια εχει την χαρα να εχει δυο σεντερ μπακ(και ο Αγκερ μαζι) που ξερουν και μπαλιτσα καλη και βγαζουν την ομαδα μπροστα.

Δημοσ.
Στο τελευταιο manager?Αν ναι,και λιγο τον πουλησες...Τοσα ζηταει το Παλερμο οταν ξεκινας το παιχνιδι.Παντως προκειται για εξαιρετικο αμυντικο.

Ηθελε να φυγει γιατι μου εγραφε "needs a new challenge" μετα απο 2 σερι ΤΛ και εγω ηθελα ρευστο για να παρω αμ.χαφ:-)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Την θέση του Ανελκά ποιος θα την πάρει;

Κανένας λογικά. Δεν επιτρέπεται. Είμαι σχεδόν σίγουρος.

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί από τους υπάρχοντες. Το λογικό είναι να μην μπορεί να αλλάξει η 23μελής αποστολή μιας ομάδας κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...