Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

btw, ειναι ιδεα μου ή η 2η αγωνιστικη δειχνει να μας αποζημιωνει για την αθλια πρωτη αγωνιστικη?

Δεν το ειδα, αλλα απο τις φασεις το Σερβια-Γερμανια πρεπει να ηταν ματσαρα

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
btw, ειναι ιδεα μου ή η 2η αγωνιστικη δειχνει να μας αποζημιωνει για την αθλια πρωτη αγωνιστικη?

Όχι, είναι γεγονός, πολύ καλά ματς όλα, σημειώθηκε και από τους άμπαλους της ΝΕΤ.

Δημοσ.

θα ημουν παραλογος/περιεργος αν ελεγα οτι γουσταρω ΗΠΑ; δεν εχουν τεχνικη ουτε ειναι ιδιατερα σταθεροι στην αποδοση τους, ομως τρεχουν παιζουν δυνατα και τα εχουν καταφερει μια χαρα.

Δημοσ.
Όχι και τόσο.

Eβλεπα τις φασεις στη ΝΕΤ και γινοταν καταιγισμος

Επισης ματσαρα πρεπει να ηταν το Σλοβενια-ΗΠΑ σε ρυθμο

Τι γκολ ακυρωσε ο ανθρωπος??

Δημοσ.
Eβλεπα τις φασεις στη ΝΕΤ και γινοταν καταιγισμος

Επισης ματσαρα πρεπει να ηταν το Σλοβενια-ΗΠΑ σε ρυθμο

Τι γκολ ακυρωσε ο ανθρωπος??

Ήταν ωραίο παιχνίδι το Γερμανία Σερβία, αλλά ήξερες ότι έτσι θα πάει από την στιγμή που βγήκε η κόκκινη.

Το ΗΠΑ Σλοβενία με ίδρωσε πολύ!

Δημοσ.

Επειδη ειχα εικονα αλλα οχι ηχο, το γκολ των αμερικανων το μαυρο κορακι ως τι το ακυρωσε?

Εμενα για γκολ+πεναλτι μου φανηκε, οπως στο μπασκετ

Δημοσ.
Επειδη ειχα εικονα αλλα οχι ηχο, το γκολ των αμερικανων το μαυρο κορακι ως τι το ακυρωσε?

Εμενα για γκολ+πεναλτι μου φανηκε, οπως στο μπασκετ

Ενώ εμείς που είχαμε ήχο... Κανείς δεν κατάλαβε. Ούτε στην ανάλυση φάσεων φάνηκε κάτι. Σφύριξε πολύ νωρίς. Ίσως ήθελε να κάνει παρατήρηση για τραβήγματα και εκτελέστηκε εκεί την ώρα. Και λέει δεν γαμιέται...

Πολύ γαμάτο αυτό που κάνουν με την κάμερα. Που στον "νεκρό" χρόνο δείχνουν τον κόσμο.

Δημοσ.
Πολύ γαμάτο αυτό που κάνουν με την κάμερα. Που στον "νεκρό" χρόνο δείχνουν τον κόσμο.
εντωμεταξυ 9 στις 10 φορες με το που κεντραρει η καμερα σε καποιο σημειο ο κοσμος ενω ειναι ησυχος αρχιζει τα πανηγυρια...! τελικα αυτοι βλεπουν τον αγωνα η παρακολουθουν τη γιγαντοοθονη...;;;:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...