greenmachine Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Και στα 2 παιχνίδια αναφέρομαι, έχει μπει καθόλου? Τσου......
guido Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 North Korean fans are Chinese volunteers http://www.montrealgazette.com/news/world/North+Korean+fans+volunteers+from+China/3161419/story.html lolwut ελληνικα
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Σε μια στιγμή ολιγωρίας μου ,έφτιαξα μια αίτηση κατά των βουβουζέλων http://www.petitiononline.com/wc2010/petition.html lol για να δούμε πόσοι τα έχουμε πάρει με αυτό το όργανο!
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλα ο προπονητης τους ποση ωρα ειχε σισε ανρι να κανουν ζεσταμα;; Απο το 60-65 δε τους ειχε σηκωσει; Και τελειωνε το ματς κι ακομα εκει τους εβλεπα
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλα ο προπονητης τους ποση ωρα ειχε σισε ανρι να κανουν ζεσταμα;; Απο το 60-65 δε τους ειχε σηκωσει; Και τελειωνε το ματς κι ακομα εκει τους εβλεπα προσπαθούσε να βρει τον ωροσκόπο τους και αν η σελήνη επηρέαζε την απόδοση τους!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Λοιπόν, η φάση με τις Βουβουζέλες, μου θυμίζει μια φορά που είχε έρθει ο Ross Daly στη Λάρισα να παίξει. Οπότε τα διάφορα παραδοσιακά που έπαιζε συνοδευόντουσαν από το γνωστό "ίσο", μια σταθερή νότα δηλαδή που ακούγεται σε όλη τη διάρκεια του κομματιού (κρατάει το "ίσο" αν έχετε ακουστά). Οπότε κάποια στιγμή ενδιάμεσα της συναυλίας σηκώνεται ένας εξαγριωμένος ακροατής και λέει περίπου "τι θα γίνει ρε παιδιά; Θα το φτιάξετε αυτό το πρόβλημα με τον ήχο ή έτσι θα ακούμε όλο το βράδυ;!" με αποτέλεσμα να αναγκαστεί κάποιος να σηκωθεί να δώσει εξηγήσεις για το τι είναι αυτός ο ήχος. Οι εξηγήσεις τελείωσαν περίπου ως εξής: "σας προτρέπω αντί να καταπολεμάτε αυτόν τον ήχο, να τον αφήσετε να μπει μέσα σας και να φωλιάσει". Περίεργη φάση. Στην αρχή μου ήταν αδιάφορος ο ήχος, αλλά πλέον γουστάρω να τον ακούω, γιατί απ' ευθείας μου δημιουργεί συνειρμό "Ωπ! Μουντιάλ!". Μπαίνω σπίτι και με το που ακούω βουβουζέλες χαίρομαι. Μπαίνω σε κλίμα. [next topic] Όσον αφορά το Γαλλία - Μεξικό, πιστεύω ότι η Γαλλία έπρεπε να παίξει για το Χ. Ήξερε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και θα αρκούσε μια νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική για να περάσει στα σίγουρα, χωρίς κανένα ρίσκο. Τώρα έχει αποκλειστεί κατά 95%.
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Στην αρχή μου ήταν αδιάφορος ο ήχος, αλλά πλέον γουστάρω να τον ακούω, γιατί απ' ευθείας μου δημιουργεί συνειρμό "Ωπ! Μουντιάλ!". Μπαίνω σπίτι και με το που ακούω βουβουζέλες χαίρομαι. Μπαίνω σε κλίμα. Όντως. Χθες έπιασα τον εαυτό μου να λέει «γουστάρω βουβουζέλα»...
Krokodilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Όντως. Χθες έπιασα τον εαυτό μου να λέει «γουστάρω βουβουζέλα»... Στην αρχή μου ήταν αδιάφορος ο ήχος, αλλά πλέον γουστάρω να τον ακούω, γιατί απ' ευθείας μου δημιουργεί συνειρμό "Ωπ! Μουντιάλ!". Μπαίνω σπίτι και με το που ακούω βουβουζέλες χαίρομαι. Μπαίνω σε κλίμα. Δεν την παλευετε. Οι βουβουζελες πρεπει δια παντος να απαγορευτουν στα γηπεδα. Χανουν ολη την μαγεια τους οι εξεδρες αφου τα τραγουδια, τα συνθηματα και τα επιφωνηματα χανονται μεσα στον αφορητο ηχο. Όσον αφορά το Γαλλία - Μεξικό, πιστεύω ότι η Γαλλία έπρεπε να παίξει για το Χ. Ήξερε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και θα αρκούσε μια νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική για να περάσει στα σίγουρα, χωρίς κανένα ρίσκο. Τώρα έχει αποκλειστεί κατά 95%. Ναι ακριβως, καλοι μλκες και αυτοι.
speedy23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Να γινει συνηθεια η βουβουζελα μετα απο καποιο διαστημα brainwash,ναι παιζει να γινει.Αλλα να φτασω σε σημειο να πω οτι γουσταρω κιολας,ποτε!Ειναι οτι πιο αθλιο υπαρχει,καταστρεφει την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου(δεν μπορουμε ν'ακουμε καν το "γκολ" απο την εξεδρα ποσο μαλλον τραγουδια κτλ.) αφου εχει πρωτα καταστρεψει τ'αυτια μου.
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=a2o8JfDrZAw#t=1m43s
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Κουβάς! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Τι έγινε; Ζοριστήκαμε; Ένα πράγμα έπρεπε να κάνουν σωστά οι Γερμανοί. Να τώρα... Μέχρι και διαιτητές γίνονται. :p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.