Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα ο προπονητης τους ποση ωρα ειχε σισε ανρι να κανουν ζεσταμα;; Απο το 60-65 δε τους ειχε σηκωσει; Και τελειωνε το ματς κι ακομα εκει τους εβλεπα:lol:

Δημοσ.
Καλα ο προπονητης τους ποση ωρα ειχε σισε ανρι να κανουν ζεσταμα;; Απο το 60-65 δε τους ειχε σηκωσει; Και τελειωνε το ματς κι ακομα εκει τους εβλεπα:lol:

προσπαθούσε να βρει τον ωροσκόπο τους και αν η σελήνη επηρέαζε την απόδοση τους!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν, η φάση με τις Βουβουζέλες, μου θυμίζει μια φορά που είχε έρθει ο Ross Daly στη Λάρισα να παίξει. Οπότε τα διάφορα παραδοσιακά που έπαιζε συνοδευόντουσαν από το γνωστό "ίσο", μια σταθερή νότα δηλαδή που ακούγεται σε όλη τη διάρκεια του κομματιού (κρατάει το "ίσο" αν έχετε ακουστά). Οπότε κάποια στιγμή ενδιάμεσα της συναυλίας σηκώνεται ένας εξαγριωμένος ακροατής και λέει περίπου "τι θα γίνει ρε παιδιά; Θα το φτιάξετε αυτό το πρόβλημα με τον ήχο ή έτσι θα ακούμε όλο το βράδυ;!" με αποτέλεσμα να αναγκαστεί κάποιος να σηκωθεί να δώσει εξηγήσεις για το τι είναι αυτός ο ήχος. Οι εξηγήσεις τελείωσαν περίπου ως εξής: "σας προτρέπω αντί να καταπολεμάτε αυτόν τον ήχο, να τον αφήσετε να μπει μέσα σας και να φωλιάσει".

Περίεργη φάση.

Στην αρχή μου ήταν αδιάφορος ο ήχος, αλλά πλέον γουστάρω να τον ακούω, γιατί απ' ευθείας μου δημιουργεί συνειρμό "Ωπ! Μουντιάλ!". Μπαίνω σπίτι και με το που ακούω βουβουζέλες χαίρομαι. Μπαίνω σε κλίμα.

[next topic]

Όσον αφορά το Γαλλία - Μεξικό, πιστεύω ότι η Γαλλία έπρεπε να παίξει για το Χ. Ήξερε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και θα αρκούσε μια νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική για να περάσει στα σίγουρα, χωρίς κανένα ρίσκο. Τώρα έχει αποκλειστεί κατά 95%.

Δημοσ.

Στην αρχή μου ήταν αδιάφορος ο ήχος, αλλά πλέον γουστάρω να τον ακούω, γιατί απ' ευθείας μου δημιουργεί συνειρμό "Ωπ! Μουντιάλ!". Μπαίνω σπίτι και με το που ακούω βουβουζέλες χαίρομαι. Μπαίνω σε κλίμα.

Όντως. Χθες έπιασα τον εαυτό μου να λέει «γουστάρω βουβουζέλα»...

Δημοσ.
Όντως. Χθες έπιασα τον εαυτό μου να λέει «γουστάρω βουβουζέλα»...

hand0002.gifhand0002.gifhand0002.gif

Δεν την παλευετε. Οι βουβουζελες πρεπει δια παντος να απαγορευτουν στα γηπεδα. Χανουν ολη την μαγεια τους οι εξεδρες αφου τα τραγουδια, τα συνθηματα και τα επιφωνηματα χανονται μεσα στον αφορητο ηχο.:mad:

Όσον αφορά το Γαλλία - Μεξικό, πιστεύω ότι η Γαλλία έπρεπε να παίξει για το Χ. Ήξερε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και θα αρκούσε μια νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική για να περάσει στα σίγουρα, χωρίς κανένα ρίσκο. Τώρα έχει αποκλειστεί κατά 95%.

Ναι ακριβως, καλοι μλκες και αυτοι.

Δημοσ.

Να γινει συνηθεια η βουβουζελα μετα απο καποιο διαστημα brainwash,ναι παιζει να γινει.Αλλα να φτασω σε σημειο να πω οτι γουσταρω κιολας,ποτε!Ειναι οτι πιο αθλιο υπαρχει,καταστρεφει την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου(δεν μπορουμε ν'ακουμε καν το "γκολ" απο την εξεδρα ποσο μαλλον τραγουδια κτλ.) αφου εχει πρωτα καταστρεψει τ'αυτια μου.

Δημοσ.
ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Τι έγινε; Ζοριστήκαμε; Ένα πράγμα έπρεπε να κάνουν σωστά οι Γερμανοί. Να τώρα... Μέχρι και διαιτητές γίνονται.

:P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...