Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Δε ξέρω τι έφταιξε και δε καταφέραμε να αποδόσουμε από τότε που μας άφησε το κοράκι με 10 παίχτες.

Τραυματίστηκε και ο Τάιβο, γενικά δε μας ήθελε, κρίμα.

:P

Δημοσ.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ

Φερτε ενα γ#@5543%# Χ να παμε ταμειο!!Τρελανε μας Ελλαδαρα, πληρωσε μας και μια φορα(καλα, την Αργεντινη την εβαλα απο απληστια αλλα εκατσε)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι λένε για σήμερα? Θα παίξει ο Σισέ?

ο Domenech γίνεται να μην "παίξει" ? :P

Δημοσ.
ο Domenech γίνεται να μην "παίξει" ? :P

Kαι ποιος θα αντικαταστήσει τον πουρουπουπού στο διαγωνισμό αρνητικού IQ μετά;

---------- Προσθήκη στις 21:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ----------

Από το studio περιγράφουν οι γελοίοι.

Κόπηκε η εικόνα και δεν ήξεραν τι να πουν.

Δημοσ.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ

Φερτε ενα γ#@5543%# Χ να παμε ταμειο!!Τρελανε μας Ελλαδαρα, πληρωσε μας και μια φορα(καλα, την Αργεντινη την εβαλα απο απληστια αλλα εκατσε)

Επαιξες ασσο?

Ναι,όπως και το πρώτο παιχνίδι..Τώρα τα γαλλάκια τα χω για Χ .Αν και θέλω να χάσουν. Στον πατέρα μου είπα να παίξει ακριβώς τα ίδια,αλλά 2πλο για μεξικό:P .

Δημοσ.
Από τη μία ο Παύλος Παπαδημητρίου να κάνει την μετάδοση – φουστανέλα της ζωής του, ουρλιάζοντας παραινέσεις στους παίκτες, κάνοντας μακούμπες στους αντιπάλους και σπάζοντας τα νεύρα κάθε ανθρώπου που θέλει να ακούσει κανονική μετάδοση και όχι την κατάθεση μιας πουρουπουπιασμένης ψυχής.

Από την άλλη ο Νίκος Καρούλιας, που, ναι μεν δεν ούρλιαζε, αλλά εκείνα τα «έτσι, έτσι», τα «εκεί, εκεί» και τα «αυτό, αυτό» που έλεγε παρέπεμπαν σε μεταφρασμένο γερμανικό πορνό.

Πανούτσος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...