Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα είμαι σίγουρος ;)

Καλά κάνεις και ξεκαθαρίζεις την στάση σου, το ότι δεν σε νοιάζει τίποτα εκτός από το να κάνεις τον χαβαλέ σου και να πετάς λάδι, να ξέρουμε και εμείς πως να σε αντιμετωπίζουμε.

Δεν ειναι αυτη η σταση μου. Εσυ τα λες αυτα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γιατί NOT ρε κουμπάρε; Τι άλλο να κάνουν δηλαδή;!

Τίποτε. Αλλά αυτό το πράγμα δεν ήταν αποθέωση επιθετικού ποδοσφαίρου που λέγαν συνέχεια οι εκφωνητές.

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει καπου αυτο το παιχνιδι να το δω...? εχω κολλημα με την αργεντινη και εκατσε σημερα να το δειξει την ωρα που ημουν στη δουλεια...

Δημοσ.
Τίποτε. Αλλά αυτό το πράγμα δεν ήταν αποθέωση επιθετικού ποδοσφαίρου που λέγαν συνέχεια οι εκφωνητές.

Εντάξει, έλειπαν οι Τσάβι - Ινιέστα.

Δημοσ.
ρε παιδια υπαρχει καπου αυτο το παιχνιδι να το δω...? εχω κολλημα με την αργεντινη και εκατσε σημερα να το δειξει την ωρα που ημουν στη δουλεια...

Εδώ, είδα το Βραζιλία-Β.Κορέα με IE, όλα μια χαρά. Θα κάνεις μια υποχώρηση στην ποιότητα όμως.

Δημοσ.

κατι SQL error μου βγαζει και απο ΙΕ και απο Μοζιλλα... φανταζομαι δε θα εχει ανεβει ακομη το παιχνιδι της αργεντινης..

Δημοσ.

αφηστε με να δω λιγο μπαλα βρε παιδια! πατε να δειτε την εθνικη...!!! ελα σας παρακαλω....!!!

αχαχαχ

Δημοσ.

Βασικά παίζει να μην παίζει κάτι τέτοιο. Από το replay μου φάνηκε ότι μπροστά του πήδηξαν 2 παίκτες, ένας της Νιγηρίας και ένας της Ελλάδας, με πιθανό αποτέλεσμα να μη βλέπει χριστό. Άσε που μου φάνηκε ότι η μπάλα έπεσε πιο αριστερά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...