pressure Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ο καθενας με την γνωμη του. Αν σου φαινονται γραφικα ειναι προβλημα σου. Το οτι δεν βλεπουμε μπαλα δεν το λεμε για το οτι δεν ριχνουν 4-5αρες οι μεγαλες ομαδες αλλα γιατι παιζουν βαρετο ποδοσφαιρο και οι μεγαλοι και οι μικροι. Υπαρχουν ομαδες που νομιζεις οτι βλεπεις β κατηγοριας πρωταθλημα. Γιαυτο ειπα οτι περιμενω οταν θα εχουν λιγοστεψει οι ομαδες και θα σφυξουν οι κ...λοι.Τωρα υπαρχουν καπια ματς με ανυπαρτη αντιπαλοτητα. Θα μπορουσα και εγω να κρινω το οτι θεωρεις αυτο το μουντιαλ απο τα καλυτερα μουντιαλ μετα το 1986 και οτι γουσταρεις βουβουζελα αλλα ειναι γνωμη σου και τη σεβομαι. μαθε να σεβεσαι και εσυ των αλλων
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Και η καραμελα με το "χαλια Μουντιαλ", "μηδεν θεαμα", "μου πηραν τα αυτια οι βουβουζελες" και αλλα γραφικα ας σταματησει επιτελους.Επειδη οι κλασικες ποδοσφαιρικες δυναμεις πλεον δεν μπορουν να ριχνουν 4αρες και 5αρες και εχουν ξεφτιλιστει οι προπονητες του σε θεματα τακτικης αρχισαν τις δικαιολογιες.Αν δεν μπορουν να παιξουν, αν ειναι κουρασμενοι, αν πονανε τα αυτια τους ή ο κ***ς τους ας καθισουν σπιτια τους ή να συνεχισουν να κανουν διαφημισεις για παπουτσια,σαμπουαν,προφυλακτικα,τσιπς και μακαρονια. νταξ boss δεν νομίζω να εννοούμε αυτό,ντε και καλά από τις μεγάλες ομάδες...Από καμία ομάδα δεν έχουμε δει μπάλα.Άντε η Χιλή να έπαιξε κάτι ωραίο. Αλλά άμα βλέπεις μια βραζιλία,μια αργεντινή θες έτσι για τα ματάκια σου,λίγο θέαμα,λίγες φάσεις ωραίες.. Ε μην μου πεις,ότι με τον σαματά που γίνεται στο γήπεδο είσαι οκ;Μπαίνει γκολ(όταν μπει και εαν μπει),και δεν ακούγονται οι φίλαθλοι,εαν υπάρχουν και φίλαθλοι. Μακράν συμφωνώ σε αυτό που λες,αν δεν μπορούν και δεν έχουν όρεξη ας μείνουν σπίτι τους.Τουλάχιστον υπάρχουν άλλοι τόσοι που θα έδιναν τα πάντα για να έχουν την θέση τους.
Krokodilos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αν ειναι δυνατον να συγκρινετε το ποδοσφαιρο που επαιξε η Ελβετια με αυτο της Εθνικης ΔΥΕ.Επειδη επαιζε δηλαδη αμυνα πισω απο την μπαλα ειναι αντιποδοσφαιρο?? Ναι το πετυχες. Η εθνικη οταν παιζει το ιδιο συστημα ειναι αντιποδοσφαιρο. Οταν το παιζει η Ελβετια δεν ειναι. Γιατι αν ηταν τοτε θα δικαιολογουνταν και η εθνικη που το επαιζε και τοτε δεν θα ειχατε λογο να γκρινιαξετε για το αντιποδοσφαιρο της εθνικης. Μονα ζυγα δικα σας τα θελετε. Ειστε μια ντροπη!!!!:mad::mad::mad::mad: Ειδατε τους συνδυασμους που εκαναν οταν επαιρναν την μπαλα στην κατοχη τους? Εσυ ειδες τους συνδιασμους που εκανε η εθνικη οταν επαιρνε τη μπαλα στην κατοχη της το 2004? Αν τους ξεχασες μπορω να στους θυμισω. Ντροπη, ε ντροπη!
Mika Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Εσυ ειδες τους συνδιασμους που εκανε η εθνικη οταν επαιρνε τη μπαλα στην κατοχη της το 2004? Αν τους ξεχασες μπορω να στους θυμισω. Ντροπη, ε ντροπη! Eιδικα αυτος ο συνδυασμος Νικοπολιδης - Καψης - Δελλας - παλι Νικοπολιδης ήταν τριγωνακι απο τα λιγα :lol:
firewalker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μολις διαβασα οτι στη νετ εκραξαν τους παιχτες της ισπανιας επειδη δε τραγουδουσαν την ωρα του εθνικου τους υμνου... Την είδα την εκπομπή και δεν ισχύει αυτό. Απλά έδειξαν διάφορες ομάδες στους εθνικούς ύμνους και αντιπαρεβαλαν την συμπεριφορά του Ronaldo. Μετά κάποιος ρώτησε τον λόγο που δεν τραγουδάνε, κάποιος είπε πως νομίζει ότι δεν έχει στοίχους, μετά κάποιος ανέφερε και τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ καταλανών και των άλλων που ίσως επηρεάζει κ.τ.λ. Κουβέντα κάνανε. Δεν έκραξαν την Ισπανία.
Linus_21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Κροκόδιλε αρχίζω να πιστεύω ότι μοναδικός σκοπός σου είναι να τρολάρεις και να έρθεις σε αντιπαράθεση. Ας επικεντρωθούμε στο 2010 σε παρακαλώ πάρα πολύ. Αν σου είναι τοοοσο δύσκολο να συγκρατηθείς, και σε τρώει να σχολιάσεις το παρελθόν, σε παρακαλώ πολύ να μην έχεις επιλεκτική μνήμη. Από το 2004 μέχρι το 2010 έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρονάκια,
Krokodilos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Κροκόδιλε αρχίζω να πιστεύω ότι μοναδικός σκοπός σου είναι να τρολάρεις και να έρθεις σε αντιπαράθεση. Νομιζε το. Ας επικεντρωθούμε στο 2010 σε παρακαλώ πάρα πολύ. Οχι. Θα επικεντρωθω οπου θελω εγω και θα απανταω σε ο,τι θελω εγω. Δεν θα μου πεις εσυ τι θα λεω. Αν σε ενοχλει καποιο ποστ κανε ρεπορτ. Αν σου είναι τοοοσο δύσκολο να συγκρατηθείς, και σε τρώει να σχολιάσεις το παρελθόν, σε παρακαλώ πολύ να μην έχεις επιλεκτική μνήμη. Από το 2004 μέχρι το 2010 έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρονάκια, Που κολλαει αυτο το ασχετο?
Dropsreef Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Εσυ ειδες τους συνδιασμους που εκανε η εθνικη οταν επαιρνε τη μπαλα στην κατοχη της το 2004? Αν τους ξεχασες μπορω να στους θυμισω. Ντροπη, ε ντροπη! Μπαρτσελόνα και λιγα λες οι συνδυασμοι της Ελλαδας το 2004.Το μοναδικο ωραιο γκολ ηταν με την Γαλλία.
Linus_21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Νομιζε το. Οχι. Θα επικεντρωθω οπου θελω εγω και θα απανταω σε ο,τι θελω εγω. Τώρα είμαι σίγουρος Καλά κάνεις και ξεκαθαρίζεις την στάση σου, το ότι δεν σε νοιάζει τίποτα εκτός από το να κάνεις τον χαβαλέ σου και να πετάς λάδι, να ξέρουμε και εμείς πως να σε αντιμετωπίζουμε.
firewalker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αποθέωση επιθετικού ποδοσφαίρου η Αργεντινή σήμερα. NOT!
slipknot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αποθέωση επιθετικού ποδοσφαίρου η Αργεντινή σήμερα. NOT! Ναι, πάνω που νομίζω ότι οι speakers έχουν φτάσει στο όριο τους, με διαψεύδουν. Πάρτε στην ΕΡΤ και κάντε παράπονο για τα χθεσινά σχόλια περί ισπανικού ύμνου. Εγγυημένο γέλιο.
konnak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αποθέωση επιθετικού ποδοσφαίρου η Αργεντινή σήμερα. NOT! Γιατί NOT ρε κουμπάρε; Τι άλλο να κάνουν δηλαδή;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.