Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ε καλά, ήθελε 2 τόννους @@ να αμολύσεις σουτ από τέτοια γωνία. Που να το περιμένει.
firewalker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Στραβοκλωτσιά λέμε... Θα τους εκτελέσουν τώρα που χάνουν 2~0. Ένα γκολ επιτρέπονταν να φάνε.
scullyist Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Επιτελους, τους άξιζε ένα γκολ. Άντε ακόμη ένα τώρα
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Α ρε και να γινοταν το μπραφ Σουπες ματς, βουβουζελες, αδεια γηπεδα, επισοδεια, κλοπες Αν αυτο δεν ειναι το χειροτερο Μουντιαλ των τελευταιων 20 ετων, δεν ξερω ποιο ειναι
Linus_21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Φαγώθηκε να πυροβολεί το 9... Όνειρο είχε δει??
Anubis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ρε ολοι εχουν παιξει καλυτερα απο εμας... Μαγικο 1ο γκολ. Συγχαρητηρια στην Βορεια Κορεα.
Deponakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Και το 2ο τρομερη πασα και τελειο τελειωμα απο τον ελανο...
Linus_21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ρε ολοι εχουν παιξει καλυτερα απο εμας... Πώς τολμάς ρε. 2004 λέμε. Πέρα από την πλάκα, υπομονή μέχρι να μας γλεντίσουν και οι 2 επόμενοι και να τα πούμε για εμάς με την ησυχία μας, μην μας λένε και οι εκρπόσωποι ότι περιμένουμε στη γωνιά και χαιρόμαστε με τις ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ήττες
javavall Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Και το 2ο τρομερη πασα και τελειο τελειωμα απο τον ελανο... Τρομερή πάσα και τέλειο τελείωμα από Y. Ji
Krokodilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μιλωντας με εναν γνωστο μου δημοσιογραφο του BBC πριν λιγο μου ειπε οτι στην Β.Κορεα το ματς θα το δειξει στην τηλεοραση τους μόνο εαν δεν χασουν! Τοσο κομπλεξ εχουν εκει περα?
Merdock Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μιλωντας με εναν γνωστο μου δημοσιογραφο του BBC πριν λιγο μου ειπε οτι στην Β.Κορεα το ματς θα το δειξει στην τηλεοραση τους μόνο εαν δεν χασουν! Τοσο κομπλεξ εχουν εκει περα? Δε ξέρω αν ισχύει αλλά ικανούς τους έχω. Εδώ τις προάλλες διάβασα ότι εκτέλεσαν κάποιον επειδή είχε πάρει από το κινητό του ένα φίλο του στη Νότια Κορέα.(νομίζω απαγορεύεται να κάνεις τηλέφωνα στο εξωτερικό)
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Και το 2ο τρομερη πασα και τελειο τελειωμα απο τον ελανο... Αποψη->Το μπουκωσε το σεντερ μπακ. Παραδεχτειτε το, μεχρι να φτασει στον Ελανο, δεν ειπατε μεσα σας "Θα την κοψει ο Κορεατης, θα το κοψει ο Κορεατης"?
Krokodilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Α ρε και να γινοταν το μπραφ Σουπες ματς, βουβουζελες, αδεια γηπεδα, επισοδεια, κλοπες Αν αυτο δεν ειναι το χειροτερο Μουντιαλ των τελευταιων 20 ετων, δεν ξερω ποιο ειναι Σουπες ματς: Το 2002 τα ματς ηταν πολυ πιο σουπες στην αρχη. Πολυ. Βουβουζελες: No comment. Καταστρεφουν το μουντιαλ πραγματι. Αδεια γηπεδα: Ε οχι και αδεια. Σε 2-3 αγωνες ειχε απλως 30000 κοσμο και οχι 50000. Δεν το λες και αδεια. Επεισοδια? Σιγα τα ουα. Εχουν γινει πολυ χειροτερα στο παρελθον. Κλοπες?? Στο μουντιαλ της Γαλλιας το 98 ειχαν γινει 2 τεραστιες κλοπες αλλά εκει ηταν Γαλλια και δεν το λεγανε. Μονο αρκετα μετα αποκαλυφθηκαν καποια πραγματα. Στο γιουρο Αυστριας-Ελβετιας εγιναν επισης κλοπες μεγαλυτερες απο το τωρινο μουντιαλ. Πχ ειχαν κλεψει απο την ιδια μας την εθνικη ποσό πολυ μεγαλυτερο απο τα 1500€ που κλεψανε τωρα. Αλλα εκει ζητησαμε εμεις οι ιδιοι να μην μαθει κανείς τιποτα γιατι ε Σαλτσμπουργκ ειναι, Αυστρια ειναι, δυτικος πολιτισμος, μην τους εκθεσουμε κιολας. Τωρα ομως ειμαστε στην Ν.Αφρικη στους απολιτιστους μαυρους, οποτε εχουμε κλοπες και ξανα κλοπες και ξανα κλοπες απο τους απολιτιστους μαυρους.:-(
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει..... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=WhVDFEW5348[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.