firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Έχουν Έλληνες ομογενείς οι Αυστραλοί, γι' αυτό τρώνε 4! Για την Ελλάδα το κάνουν.
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 δλδ στην ουσια βλεπουμε ελλαδα - τουρκια??
VAssassin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 το αλγερια σλοβενια δεν το δα καθολου, δεν αξιζει το κατεβασμα?? Ούτε highlights από youtube
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ρε σεις ειστε ευχαριστημενοι απο το μουνταιλ μεχρι τωρα? Σαν θεαμα οχι φυσικαΑλλα να σου πω την αμαρτια μου, τα τελευταια τουρνουρα-και στο Γιουρο-συνηθως ηταν ΚΑΙ σουπες ματς ΚΑΙ τελειωμενα απο ημιχρονο Αν μη τι αλλο αυτο το Μουντιαλ εχει σαπια ματς(πλην ισως του Αγγλια-ΗΠΑ) αλλα με σχετικο σασπενς γιατι εχουν μικρυνει οι διαφορες των αντιπαλων. Προσωπικα αποσα εχω δει, μονο με την Ελλαδα το εκοβα απο το 60' οτι δεν τραβαει σαν παιχνιδι
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 tzinos το αλγερια σλοβενια δεν το δα καθολου, δεν αξιζει το κατεβασμα?? δες το στην ετ3 ..
izerman76 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πάντως δεν ειναι τυχαία η κακή απόδοση κάποιων ομάδων. Δε λέει να κοπάσει η κόντρα ανάμεσα στους παίκτες της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και της γενικής γραμματέως αθλητισμού της χώρας, Ραμά Γιαντέ. Οι «τρικολόρ» αναχώρησαν πριν την προγραμματισμένη άφιξη της 30χρονης σε κωμόπολη της Κνίσνα! Οι Γάλλοι διεθνείς, φαίνεται, λοιπόν ότι είναι αρκετά ενοχλημένοι από τη στάση της Ραμά Γιαντέ, καθώς πριν από μία εβδομάδα τους είχε επικρίνει για το πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένουν στη Νότια Αφρική, εν καιρώ οικονομικής κρίσης. Οι παίκτες του Ραϊμόν Ντομενέκ επισκέφτηκαν για λίγο την κωμόπολη Νταμ Σε Μπος της Κνίσνα, που βρίσκεται κοντά στην βάση τους, στην επαρχία Γούστερν Κέιπ. Λίγο μετά, στην περιοχή βρέθηκε και η γενική γραμματέας αθλητισμού, για να ανακοινώσει την έναρξη ενός προγράμματος για την ανακαίνιση ποδοσφαιρικών υποδομών. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, πριν την επίσκεψή της, είχε ξεκαθαρίσει: «Είτε είναι εκεί, είτε όχι εμάς δεν μας νοιάζει. Δεν πάμε στην πόλη για να την συναντήσουμε, αλλά για να μιλήσουμε με τον δήμαρχο, τα παιδιά και να δούμε πως ζουν και να γνωρίσουμε καλύτερα την κουλτούρα τους», δήλωσε ο Αμπιντάλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πόλη της Κνίσνα επισκέφτηκαν και οι Δανοί διεθνείς που επίσης διαμένουν κοντά, συνοδευόμενοι από πολιτικούς αξιωματούχους της χώρας τους. «Οι Δανοί μπορεί να έχουν καλές σχέσεις με τους πολιτικούς τους, αλλά αυτό δεν ισχύειγια μας», συμπλήρωσε ο 31χρονος. http://www.sport-fm.gr/article/277934 Όταν έχουν παίξει τόσο χάλια στο πρώτο παιχνίδι και αυτοί ασχολούνται με την γγα δε τους βλέπω καλά.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ^^ Να ηταν το μονο προβλημα η Γιαντε καλα θα ηταν.Κανενας παικτης δεν μιλιεται με Ντομενεκ.Μια ομαδα που επρεπε με περιπατο ολη την δεκαετια να σηκωνει τροπαια η ομοσπονδια της Γαλλιας και ο Ντομενεκ την εχουν κανει μπουρδελο.Δεν ειδα τον πρωτο αγωνα της Γαλλιας διοτι θα εσπαγα την τηλεοραση.Ξερω απο πριν πως θα παιξει και εχω φουρτουνες 2 μερες πριν μονο που το σκεφτομαι.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ^^ Να ηταν το μονο προβλημα η Γιαντε καλα θα ηταν.Κανενας παικτης δεν μιλιεται με Ντομενεκ.Μια ομαδα που επρεπε με περιπατο ολη την δεκαετια να σηκωνει τροπαια η ομοσπονδια της Γαλλιας και ο Ντομενεκ την εχουν κανει μπουρδελο.Δεν ειδα τον πρωτο αγωνα της Γαλλιας διοτι θα εσπαγα την τηλεοραση.Ξερω απο πριν πως θα παιξει και εχω φουρτουνες 2 μερες πριν μονο που το σκεφτομαι. χεχεχε σωστό..Αυτός ο αστρολόγος,ας κάνει καμιά πρόβλεψη και σας αφήσει κανέναν άλλον να κάνει δουλειά..Ειλικρινά δεν μπορώ να δω ούτε και την ομάδα που μου άρεσε πολύ!Λόγο του ντομενέκ που δεν νοιώθει ο άνθρωπας !
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 [img']http://img824.imageshack.us/img824/134/30911.jpg[/img] Α εντάξει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Της πουτάνας χθες στο μουντιάλ. Πολύ ξύλο! Πολλοί τραυματίες από πλαστικές σφαίρες, ένας πολύ σοβαρά. http://www.gazzetta.gr/mundial2010/news-mundial-2010/item/87809-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD
Linus_21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν περισσεύουν και πολλά λεφτά. Άδεια γήπεδα. Δεν έχει τι να πει και ο εκφωνητής σήμερα, και ακούμε μόνο τις μέλισσες. Τραγικά πράγματα.
captainf2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Που μπορώ να δώ τους αγώνες online? Θέλω να έχει αγγλικό σχολιασμό αντε και γερμανικό. Πήγα στο ESPN αλλά μου βγάζει κάτι περιέργα και δεν ασχολήθηκα...
tzinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αλλη μια σουπα στο παγκοσμιο, αλλη μια αφρικανικη απογοητευση. Τραγικο το καμερουν, μαγκες αλλα εξισου χαλια οι ιαπωνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.