eclipse13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδία. Πήρα πριν λίγο καιρό ένα moder/router της Belkin το F5D8636N. Πάνω του εκτός από το pc έχω συνδέσει και έναν δορυφορικό δέκτη με ethernet. Το pc στην θέση lan 1 και τον δέκτη στην θέση 2 του ρουτερ .Το παράδοξο είναι ότι ενώ όταν το pc είναι σε λειτουργία ο δέκτης παίζει κανονικά και δείχνει στην ένδειξη μπροστά ότι έχει σχεδόν συνεχόμενα πρόσβαση στο ιντερνέτ , όταν κλείσω το pc κολλαει συνέχεια....φαίνεται ότι χάνει συχνά την σύνδεση στο ιντερνέτ. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Απενεργοποίησα το firewall έχω βάλει static ip στον δέκτη αλλά τζίφος. Τι μπορεί να φταίει ?Από τη στιγμή που οι δυο συσκευές είναι παράλληλα συνδεδεμένες στο ρουτερ πως επηρεάζει το ένα το άλλο??????:confused:
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 κανονικα δεν παιζει.θα δοκιμαζα σε αλλη υποδοχη στο belkin θα δοκιμαζα αλλο firmware μεχρι και αλλο καλωδιο για δοκιμη.δεν στεκει το ενα να επηρεαζει το αλλο.και μεσα στο ρουτερ να ειναι always on η συνδεση οχι οn demand.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.