IMAndreas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.... αγόρασα λάπτοπ και έκανα φορματ να βάλω τα windows 7 (που είχα δοκιμάσει σε άλλο pc με ide παλιότερα) και μου έφτιαξε έναν σκληρό σαν partiotion 100ΜΒ που λέει "δεσμένο από το σύστημα" το θέμα είναι ότι έχω πάνω συνδεδεμένους και 2 εξωτερικούς και μου βγάζει σύνολο σαν σκληρούς - τον C - τους 2 εξωτερικούς - και 2 δεσμευτικούς :S γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να τους ξεφορτωθώ?
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως είναι κανένα σύστημα για επαναφορά σε περίπτωση βλάβης λειτουργικού; Εκτός κι αν είναι από τον κατασκευαστή του laptop, το συνηθίζουν αυτό. Αν πας στην κονσόλα για διαχείριση συστήματος και μετά στην διαχείριση δίσκων νομίζω μπορείς να τα διαγράψεις από εκεί.
melody Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το ίδιο έκανε και σε εμένα σε 2 PC. Το περίεργο είναι ότι σε άλλη εγκατάσταση δεν μου το έκανε...
tolis_01 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό το partition των 100ΜΒ το φτιάχνουν πάντα τα 7. Έχει αρχεία συστήματος, δεν ξέρω τι ακριβώς. Καλό θα ήταν να μην το σβήσεις (βασικά αν το σβήσεις δεν θα δουλεύουν τα 7 Υπάρχουν τρόποι για να το ενώσεις με το κύριο partition αλλά δεν αξίζει τον κόπο).
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Σωστά. Σιγά την απώλεια των 100ΜΒ. Κάντα και κρυφά να μην σε ενοχλούν και είσαι εντάξει.
tolis_01 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Κανονικά είναι ήδη κρυφό το 100άρι partition. Μόνο στο disk management φαίνεται.
IMAndreas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι κρυφό φαίνεται όταν πατάω το υπολογιστής μου, πως γίνεται να το κάνω κρυφό? Και γιατί έχει 2 τέτοιους δίσκους και όχι 1 εφόσον 1 σκληρό έχει μέσα το λάπτοπ και εκεί έχω βάλει το λογισμικό και προγράμματα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.