Προς το περιεχόμενο

Connx-TV: ΑΧΡΗΣΤΟ.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το βαζω στη σωστη ενοτητα ή αν παραβιαζω κανονες του φορουμ αλλα τα γραφω για να γλιτωσω μελλοντικους αγοραστες.

 

Εδω και 1,5 μηνα εχουμε βαλει connx-tv. Η υπηρεσια ειναι τελειως αχρηστη.

 

Περιλαμβανει 1-2 ελευθερα καναλια που προβαλουν ταινιες και σειρες (fox-tv) μερικα ελληνικα καναλια , μερικα καναλια σπορ απο ξενα πρωταθληματα , το film express που επιλεγεις προσφατες ταινιες (αυτες που βγαινουν στα DVD clubs) και τις βλεπεις on demand πληρωνοντας εχτρα χρεωσεις 1,5-2Ε/ταινια και το περιφημο film club που προβαλει οn demand ταινιες ΧΩΡΙΣ χρεωση αλλα με μια λεπτομερια. Η πιο προσφατη ταινια ειναι της δεκαετιας του 80!!!!! Του στυλ mad max , indiana jones 1,2,3 , αστυνομος Καλαχαν κλπ!!!! Για να ειμαι δικαιος εχει και 3-4 ταινιες του 90-00 αλλα ειναι επιπεδου ταινιων που θα πετυχεις στο mega κατα τις 2.00 τα ξημερωματα.

 

Να σημειωσω οτι πριν την αγορα σε ενημερωνουν μεν οτι ειναι 2 καναλια που παρεχουν video on demand το ενα με προσφατες ταινιες και εξτρα χρεωση και το αλλο με παλιοτερες χωρις χρεωση , αλλα δεν νομιζω κανεις οταν ακουει παλιοτερες να περιμενει ταινιες του 74 που τις εχουμε δει ολοι τουλαχιστον 20 φορες και ακομα και τα ελευθερα καναλια της Tv απαξιουν να δειχνουν πια!

 

Θα ηταν πιο τιμιο να ηταν ολη η υπηρεσια Pay per view χωρις ομως να σε χρεωνει καποιο παγιο. Γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτο συμβαινει , σου παρεχουν καποιες αχρηστες υπηρεσιες για να δικαιολογησουν το παγιο και η μοναδικη χρησιμη υπηρεσια ειναι pay per view.

 

Επισης καναμε και την μεγαλυτερη βλακεια και παραγγειλαμε και τον αποκωδικοποιητη με τον HDD πληρωνοντας 100Ε ακομα , ο οποιος τελικα παλι ειναι αχρηστος , αφου στο video on demand δεν εχει καποιο νοημα και στα ελευθερα καναλια σπανια θα πετυχεις κατι που αξιζει να το δεις.

 

Απο την αλλη το nova εχει ριξει το βαρος του στα αθλητικα καναλια , παιζει καποιες προσφατες ταινιες , αλλα γενικοτερα παιζει κατι αγνωστες μετριες (καμια σχεση ομως με connx-tv) αλλα ειναι πανακριβο , εχει μετρια ποιοτητα εικονας και επισης την συγχρονη εποχη η πραγματικη χρησιμη υπηρεσια ειναι το video on demand που τελικα δεν το παρεχει.

Δημοσ.

Μερικες ταινιες παραδειγματα:

 

Οι γεφυρες του Μαντισον

Διακοπες στη Ρωμη

Επιχειρηση Δελτα (Τσακ Νορις)

Flashdance

Το μωρο της Ροζμαρι

Love story

Dirty dancing

Startrek 1(!)-6

Παρασκευη και 13 IV-VIII

 

 

Και καποιες προσφατες για να ειμαι δικαιος:

Απειλη στον Αερα

9η πυλη

Mad city

Romeo must die

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι από θέμα υπηρεσιών ,ταινιών κ.α είναι στα σπαργανα ακόμα.Όσοι γνωστοί μου έβαλαν ConnxTv ο σημαντικότερος λόγος είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες..Βεβαια ειναι παρα πολλα τα λεφτα για αυτα που προσφερει.Και μην ξεχνιομαστε είμαστε ακόμα στην περίοδο της προσφορας..15 τον μηνα..Οταν η τιμή θα γίνει 30 τότε δεν υπάρχει καμια δικαιολογία και θα ήθελα περισσότερα ελληνικά κανάλια.Εκτος κι αν υπαρχει ασυμβίβαστο γιατί ειναι στο μπουκέτο της Nova

Δημοσ.

Και ένας φίλος μου που έβαλε conn-x tv μάλλον θα το διακόψει άχρηστο του φαίνεται και αυτουνού.

Δημοσ.

Αυτο τωρα ειναι review; Το βγαζεις αχρηστο επειδη δεν σου αρεσουν οι ταινιες; Σου ειπαν καπου ψεματα κατα την αγορα; Σου ειπαν καποιες παλιες ταινιες, εχει παλιες ταινιες, τι επρεπε να κανουν; Να σου δωσουν και το προγραμμα;

Εγω δεν θα εβαζα ποτε (απο οποιον παροχο και να ειναι) γιατι δεν βλεπω πολυ τηλεοραση και καθολου αθλητικα. Δεν μπορω να πω ομως οτι σαν υπηρεσια ειναι αχρηστη η οτι ειναι αρπαχτη για τα λεφτα.

Δημοσ.

Κύκνειο άσμα για τους καραγκιόζηδες... ftth > everything. Μέχρι τότε θα υπομένουμε τα καραγκιοζιλίκια του κάθε nova / conn-X tv και όποιου άλλου ξεφυτρώσει αύριο μεθαύριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...