sozz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 παιδια αυτες οι θερμοκρασιες ειναι καλες??δεν εχει γινει oc ειναι απο μονη της ετσι το ετρεξα με auto τον ανεμιστηρα και δειτε θερμοκρασιες ΥΓ μαλλον κολλησε το προγραμμα σε ενα σημειο και φτανει τους 140
caution Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τι spike είναι αυτό Με τι case είσαι; Παίρνει βελτίωση το airflow του; Πάντως οι temps δεν είναι τραγικές...
pabou13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εαν 140°C δεν ειναι τραγικη θερμοκρασια τοτε ποια ειναι; Θα σου προτεινα και εγω να βελτιωσεις το airflow στο case και να καθαρισεις το ανεμιστηρακι της gpu..
caution Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ψεύτικο spike είναι - δεν μπορεί να ανεβοκατέβηκε 70+ C σε τέτοιο χρονικό διάστημα ρε 'συ
pabou13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Στα λεγομενα του στηριχτηκα απλως.. Ουτε καν που το ειδα το screenshot ()
sozz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια αυτο το σημειο δεν ειναι προβλημα κολλησε μαλλον το προγραμμα εκει το spike τι ειναι?? απο κουτι εχω μια παπαρια turbox(μαυρη η ωρα που τον ειχα παρει ετυμο εχω αλλαξει σχεδων το μισο pc ) εχω ενα μπροστα ενα πισω και στο πλαι περνει εναν ακομα αλλα δεν εχω βαλει(ολα αυτα 120μμ)
pabou13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το ανεμιστηρακι της το εχεις καθαρισει απο τυχον σκονες; (οι θερμοκρασιες παντως ειναι normal)
d3m0n Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως τα 78 είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες.
sozz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το ανεμιστηρακι της το εχεις καθαρισει απο τυχον σκονες; (οι θερμοκρασιες παντως ειναι normal) δεν το εχω κανει οταν θα κλεισει εναν χρονο νταν θα το κανω(οπου να νε)για τα γενεθλια
caution Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ναι δεν είναι φοβερή θερμοκρασία αλλά κάνε ότι λέει ο pabou13 παραπάνω - πάντως @ games δεν μπορείς να πιάσεις τα temps του furmark Ααα spike είναι το "καρφί" στο γράφημα
sozz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 εκανα οτι μπορουσα για την καρτα με το msi afterburner και στους 75 οταν πηγαινει να φτανει τα 100% ο ανεμιστηρας. αμα βαλω εναν ακομα ανεμιστηρα στο πλαι λετε να εχω ακομα καλυτερα αποτελεσματα???μιας και δεν με απασχολη λετε να παρω 2 τετιους http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807953 που εχουνε μεγαλη ροη αερα?? και να βωγαλω τον πισω που εχω ΥΓ περιπου ξερετε ποσο θορυβο θα εχουνε παραπανω απο 80% τις gpu?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:53 ---------- η αυτα εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805777 που εχουνε και ρυθμιστει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.