Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;;

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολυ ωραια που δεν παρουσιαζει προβλημα μεχρη τωρα αλλα θελω να ρωτησω αυτα τα δυο ps3 εχουν τις ιδιες ταχητητες στο internet η ειναι κανενα απο τα δυο ποιο γρηγορο;

Δημοσ.

Εγω παντως ειχα το κανονικο PS3, 40GB και μετα απο ενα και μισο χρονο το blu-ray drive εχει πεθανει και απο την Sony θελουν 150 ευρω για να μου βαλουν καινουργιο blu-ray drive που θα εχει 3 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ μονο... Οταν το πηγα σε διαφορα καταστηματα ειχαν τουλαχιστον αλλα 5 PS3 με ακριβως το ιδιο προβλημα. Επισης, για να μου βαλουν καινουργιο drive μπορουσε να παρει μεχρι 3 μηνες. Οταν κοιταξα στο ιντερνετ, βρηκα εκατονταδες ατομα με το ιδιο προβλημα, και ετσι σιγουρα αυτο το προβλημα θα εχουν χιλιαδες αλλα ατομα. Οποτε εδωσα 299 ευρω και πηρα το Slim με 1 χρονο εγγυηση. Οποτε μην λετε οτι μπορει να παρουσιασει προβληματα στο μελλον και μπλα μπλα μπλα, γιατι ακριβως τα ιδια προβληματα εχει και το κανονικο PS3. :)

Δημοσ.
Εγω παντως ειχα το κανονικο PS3, 40GB και μετα απο ενα και μισο χρονο το blu-ray drive εχει πεθανει και απο την Sony θελουν 150 ευρω για να μου βαλουν καινουργιο blu-ray drive που θα εχει 3 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ μονο... Οταν το πηγα σε διαφορα καταστηματα ειχαν τουλαχιστον αλλα 5 PS3 με ακριβως το ιδιο προβλημα. Επισης, για να μου βαλουν καινουργιο drive μπορουσε να παρει μεχρι 3 μηνες. Οταν κοιταξα στο ιντερνετ, βρηκα εκατονταδες ατομα με το ιδιο προβλημα, και ετσι σιγουρα αυτο το προβλημα θα εχουν χιλιαδες αλλα ατομα. Οποτε εδωσα 299 ευρω και πηρα το Slim με 1 χρονο εγγυηση. Οποτε μην λετε οτι μπορει να παρουσιασει προβληματα στο μελλον και μπλα μπλα μπλα, γιατι ακριβως τα ιδια προβληματα εχει και το κανονικο PS3. :)

το ίδιο έγινε και με το psp fat

είχε σε πολλούς προβλημα ο διακόπτης on - off (όταν πήγα το δικό μου σε έναν , ήταν άλλα 7 εκεί με το ίδιο problem )

άσε που έκανε 5-6 μήνες να το φέρει και είχε 50 ευρώ

ζήτω η $ony!!!

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν 1 χρόνο εγγύηση.

Η ευρωπαϊκή ένωση ορίζει 2.

Νννναι... Και για μήηηηνες στην Ελλάδα παίρναμε το PS3 €50 ακριβότερα απ' ότι η υπόλοιπη Ευρώπη. Τι ψάχνεις να βρεις...;

Δημοσ.
Το ίδιο ισχύει και με τα apple... 1 χρόνος, LoL...

Γιατί στην υπόλοιπη Ευρώπη το PS3 έχει 2 χρόνια εγγύηση?

Όντως γιατί στο slim δίνουν 2 χρόνια εγγυήση?:-)

Δημοσ.

βασηκα εγω τηποσα λαθος την ερωτηση .θελω να πω και τα δυο ps3 τρεχουν κανονικα ολες τις σεληδες στο internet η το εχουν για φηγουρα και μπωρουν να τρεξουν μονο το google και αλλες 2 σελιδες ;γιατι το psp που εχω τρεχει πολυ λιγες σελιδες και ειναι και πολυ αργο .αξιζει καθολου το internet στο ps3 η οχι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν 1 χρόνο εγγύηση.

Η ευρωπαϊκή ένωση ορίζει 2.

είναι οδηγία δεν είναι νόμος... :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν την έχει εφαρμόσει το κράτος ναι...

σε κάποιο topic είχε γίνει συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποιο :-(

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ότι πάρεις σχεδόν, έχει 2 χρόνια εγγύηση, πως τα apple και τα Sony, έχουν 1...

Πάντως και οι δύο εταιρίες έχουν κάτι κοινό τη ψευτο-glamou-ριά και τη φιγούρα.

Έχεις SONY? Πρέπει να έχεις το ειδικό δισκάκι που μόνο αυτή χρησιμοποιεί (UMD), έχεις Apple, πρέπει να έχεις ξεχωριστό αντάπτορα mini display port σε DVI (ούτε λόγος για HDMI), κλπ...

Οπότε και σε αυτό κάνουν ότι γουστάρουν...

Επειδή σύνδεσα το PS3 fat με οπτική ίνα απευθείας στα ηχεία, να πω πως δεν κατάλαβα αυτό που λέγαμε ότι το Slim έχει παραπάνω στον ήχο.

Αφού το σύνδεσα από τις ρυθμίσεις του ήχου, επέλεξα όλες τις δυνατές επιλογές και κάθε φορά που βάζω ταινία ή παιχνίδι, ανάλογα με τι υποστηρίζει στην οθόνη των ηχείων φαίνεται.

Για παράδειγμα στο Uncharted 2, γράφει DTS, στο Motosport 2, γράφει Dolby Digital.

Έτσι όπως είχε παρουσιαστεί και μάλλον εγώ το είχα καταλάβει λάθος, ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν υποστηρίζει το Phat και ότι το υποστηρίζει μόνο το Slim.

Αυτό όντως ίσχυε και με κάποιο Update διορθώθηκε ή ποτέ δεν ίσχυε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...