Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;;

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο 1,2 ωρες ζεσταινεται( δεν ζεματαει) πιο πολυ στο πησω μερος του και επησης βγαζει λιγο πιο πολυ θορηβο απο το fat αλλα οχι κατη το ενοχλητικο ψηλολεπτομεριες .παντος το fat μεχρη στιγμης μας εχει βγαλει ασπροπρωσοπους ας ελπηζουμε και το slim στο μελον να μην εξεληχτει σε κατη κακο και να μας διμιουργει προβληματα.

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ παιδιά! Δεν θα ανησυχώ πια :P Θα παίζω άφοβα. Σε λίγο που θα συνεχίσω το story του uncharted 2 και θα κολλήσω να δω πως θα αντιδράσει :D Πάντως είναι πολύ καλό μηχάνημα και για media center και σαν κονσόλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Δημοσ.

hackerw32 ρε troll σε ρωτήσαμε τι προτιμάς;Καλύτερα γραφικά από το PS3; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Πάνε παίξε Uncharted 2 και μετά ξαναμιλάμε.

Δημοσ.
hackerw32 ρε troll σε ρωτήσαμε τι προτιμάς;Καλύτερα γραφικά από το PS3; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Πάνε παίξε Uncharted 2 και μετά ξαναμιλάμε.

Παιδιά ηρεμία. Μην αρχίσετε! Εγώ για τη θερμοκρασία ρώτησα :P Ο καθένας έχει τα γούστα του και οι 2 κονσόλες είναι μια χαρά. Επίσης υπάρχει το topic xbox360 vs ps3 γαι να τα λέτε αυτά :P

Μόνο για τον gherudos:

Μόνο για τον gherudos είπα...

καλά αν επιμένετε... ;)

Συμφωνώ! Uncharted 2 απίστευτο... Και καλύτερα γραφικά σε κονσόλα EVER

Δημοσ.

Οι δύο κονσόλες είναι ίδιες σε γραφικά. Δεν έχει να επιλέξει κανείς κάτι...

Ίδια γενιά. Το μόνο που δεν μπορείς να συγκρίνεις είναι τα γραφικά.

Δημοσ.

Να συνεχίσω αυτό που έλεγα... Πήγα σήμερα σε μία φίλη μου που έχει το fat και είδαμε μία ταινία 1:30 και μετά παίξαμε και καμια ώρα uncharted 2 online και έμεινα έκπληκτος από το fat... Δεν είχε ζεσταθεί ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Όυτε θόρυβο έκανε! Οπότε να άλλο ένα + του fat. Όμως πιστεύω ότι και τα 2 είναι μια χαρά. Η μόνη διαφορά είναι τα linux.

Δημοσ.

Είπαμε, πάρε το Slim αν δεν σε καίει το "πείραγμα" και άρα το Linux. Μια χαρά προσφορές παίζουν στα καταστήματα, βγες μια βόλτα και όλο και κάτι θα βρεις :)

Δημοσ.

κοίτα δεν έχω καπια απο τις 2 κονσόλες (xbox kai ps3) μιας και προτιμώ το pc , απλώς έτσι είχα ακούσει

και για να μπω και εγώ στο θέμα ,:-D

εγώ το fat σας συνιστώ ,

παίρνεις fat και άμα θες πιο μεγάλο σκληρό απλώς βάζεις άλλο.

και sorry αν που και που βγαινω απο το θεμα.

ετσι ειμαι εγω :fear:

Δημοσ.
κοίτα δεν έχω καπια απο τις 2 κονσόλες (xbox kai ps3) μιας και προτιμώ το pc , απλώς έτσι είχα ακούσει

και για να μπω και εγώ στο θέμα ,:-D

εγώ το fat σας συνιστώ ,

παίρνεις fat και άμα θες πιο μεγάλο σκληρό απλώς βάζεις άλλο.

και sorry αν που και που βγαινω απο το θεμα.

ετσι ειμαι εγω :fear:

Φίλε συγγνώμη αλλά... Αφού δεν το έχεις... Μην μιλάς... ΚΑΙ ΣΤΟ FAT ΚΑΙ ΣΤΟ SLIM Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ! Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ FAT ΠΑΙΡΝΕΙ KAI linux

Υ.Γ.: Σορρυ για τα caps :X

Δημοσ.

Αυτό για το δίσκο το είπε με την έννοια να μη μας γλυκαίνει η μεγάλη χωρητικότητα του Slim.

Ότι μπορείς να πάρεις το Fat και να του βάλεις μεγαλύτερο δίσκο.

Δημοσ.
Αυτό για το δίσκο το είπε με την έννοια να μη μας γλυκαίνει η μεγάλη χωρητικότητα του Slim.

Ότι μπορείς να πάρεις το Fat και να του βάλεις μεγαλύτερο δίσκο.

ναι για αυτό το είπα ;)

Φίλε συγγνώμη αλλά... Αφού δεν το έχεις... Μην μιλάς... ΚΑΙ ΣΤΟ FAT ΚΑΙ ΣΤΟ SLIM Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ! Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ FAT ΠΑΙΡΝΕΙ KAI linux

Υ.Γ.: Σορρυ για τα caps :X

και μια χαρά το έχω

βασικά εγώ δεν τα είπα σωστά

αλλά ο φίλος από πάνω με συμπλήρωσε

Δημοσ.

το παω για slim εγω .αφου δεν βρησκω καλητερη προσφορα .θα μπορουσα να παρω fat που μου αρεσει καλητερα αλλα τι να το κανω αν δεν μου εχει κανενα παιχνιδι και πρεπει να τα αγοραζω ολα μονος μου προτημω να παρω το slim με τρια παιχνιδακια μαζη παρα μονο του.απλος φοβαμαι πολοι λενε μηπος παρουσιασει κανενα προβλημα στο μελον λενε οτι ειναι νορης για να λεμε πολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...