Heatspreader Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το 720p πιστεψε με οταν περασεις σε προβολεα 1080p η διαφορα ειναι εμφανης. Δεν βλέπω με προβολέα, χρησιμοποιώ και θα χρησιμοποιώ Full HD TV. Θεωρώ το DVD σαν DVD μέσω που προσφέρει καλή ποιότητα σε ταινίες, οπότε, όλα τα άλλα μου περισσεύουν. οταν φτηνινουν τα αγγραφα bluray, και ανεβουν και οι συνδεσεις internet (κυριως το πρωτο) κανεις δε θα ασχολειται να βρει mkv Δεν νομίζω ότι θα γίνει αυτό. Και τα DVD είναι φτηνά πλέον, αλλά βρίσκεις DVD rips. (πχ δεν εχεις 100% σιγουρια οτι αυτο που κατεβαζεις το εχει κανει σωστα encoding ο αλλος, ή οτι θα ιεναι αψεγαδιαστο παντου....ή οτι θα εχει υποτιτλους, μετα δεν εχεις menu, δεν θα παιζει σε ολα τα standalone bluray players κλπ κλπ) Ναι, ισχύει αυτό που λες αν τα κατεβάζεις από ξένους trackers. Αν όμως είναι από κάποια καλή ομάδα σε καλό tracker, έχουν σωστούς υπότιτλους σωστό encoding και είναι αψεγάδιαστο σαν mkv. Όσο για τα menu... Δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ, μάλιστα τα βγάζω από τα DVD που νοικιάζω όταν νοικιάζω για να τα γράψω. Τέλος αν θες να παίξεις σε Standalone Player, δεν γίνεται. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ Standalone Players όταν έχω ένα πολύ καλό Multimedia PC που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας. Δεν διαφωνώ με αυτό που κάνεις, αλλά είναι πολύ ακριβό. Πόσες ταινίες θα νοικιάσεις και πόσο θα σου κοστίσουν...? Πολλά....
Thrylos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το θεμα ειναι απλο....αμα μπεις στο χορο (Projector 1080p) θα χορεψεις (bluray). Αν το αποτελεσμα δε σε αποζημιωσει, κακως μπηκες στο χορο εξαρχης, εγω δε το εχω νιωσει αυτο, δε το μετανιωσα καθολου. Αυτο που βλεπω στις 120" με αποζημιωνει καθε δευτερολεπτο. Το κοστος πρακτικα ειναι στους δισκους. Σαν μεγεθος προς κατεβασμα, τα 40gb που ειναι ενα bluray ακομα και με τα ταπεινα 10mbit μου, κατεβαινουν σε 12 ωρες με full speed, πραγμα συνηθες σε σωστο private tracker (που ουτως η αλλως μονο εκει θα βρεις). Η αποθηκευση σε δισκακια ειναι πανακριβη αυτη τη στιγμη, γι΄αυτο και εχω επιλεξει την λυση των δισκων, οι οποιοι και απιστευτη ευκολια προσφερουν (τα παντα διαθεσιμα ανα πασα στιγμη και σε καλυτερη ταχυτητα αναπαραγωγης) αλλα και γλιτωνουν την αγορα ενος Bluray drive προς το παρον. Το κοστος 8 δισκων 1.5tb και του raid controller ειναι σημερα ~900 ευρω. Μεγαλο ποσο μεν, αλλα σε 10.5tb χωρας 290 ταινιες (απο τις 98 που εχω αυτη τη στιγμη προκυπτει οτι μεσο μεγεθος ειναι 37gb/ταινια). Και ολα ασφαλισμενα και ταχυτατα. Σε 1 χρονο που θα μπορεις να τις καψεις με μικρο κοστος σε δισκακι, αμα θες πουλας και τους δισκους και σου επιστρεφονται τα μισα περιπου λεφτα απο αυτα. Αν και οταν φτασει αυτη η ωρα μαλλον θα τους κρατησω και δε θα ζητησω ποτε στα επομενα 5 χρονια αποθηκευτικο χωρο. Μπορει να αλλαζω SSD για το λειτουργικο καθε λιγο και λιγακι, αλλα 10tb με ασφαλεια, και ταχυτητα 1gb/s read , 300mb/s write θα ειναι ακομα και τοτε πολυ καλα για αποθηκη
Heatspreader Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το θεμα ειναι απλο....αμα μπεις στο χορο (Projector 1080p) θα χορεψεις (bluray) Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν θα μπω.
Asxetius Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 εγω είχα φατ 80 γίγα. και το πούλησα να παρω σλίμ.το έχω αφήσει αρκετές ώρες να παίζει, και δεν έχει βγάλει κάτι.. Ζεστένεται πιο πολύ απο το φατ (και λογικό είναι,γιατι είναι μικρότερη η τεχνολογία που χρησιμοποιεί), αλλα είναι 100% αθόρυβο. ................................................. [/color]και το σλιμ δε γρατζουνιέται κιόλας Συμφωνω με τα παραπάνω, το ΄χει ένας φίλος και όντως δεν ακούγεται τίποτα.
mixos-gate-7- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 αμα παιξεις λιγες ωρες παραπανω ζεστενεται λιγο,και βγαζει και λιγο θορυβο αλλα οχι τοσο που να σε ενοχλει.μια χαρα ειναι και το slim το εχει ενας ξαδερφος μου.ειναι λιγο νορης για να λεμε πολα μπορει στο μελων να παρουσιασει κανενα χουσουρι .εγω θα παρω fat 80 gb με 4 παιχνιδια και 2 χειριστηρια απο οτι εχω εκουσει το fat παρουσισε χουσουρι λενε οτι σε πολους χαλαει το blurai να αρχιζω να φοβαμαι;
mixos-gate-7- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 παιδια για να μην μαλονουμε για τον θορηβο δειτε εδω και βγαλτε σημπερασμα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Zquzx5-rHk8[/ame]
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά, την προκειμένη στιγμή και με τις προσφορές για το PS3 Slim να τρέχουν στα διάφορα καταστήματα, δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο για να προτιμήσει κάποιος το παλιό μοντέλο έναντι του "λεπτού". Μικρότερες διαστάσεις, χαμηλότερος θόρυβος, λιγότερη κατανάλωση, καλή τιμή, y not?
mixos-gate-7- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 δικιο εχεις εμενα μου αρεσουν και τα δυο το ιδιο .απλος θελω το παλιο γιατι βρηκα μια καλη προσφορα.αλλα δεν με χαλαει και το slim .παντος αν εχεις το παλιο δεν υπαρχει λογος να παρεις και το slim τι να τις κανεις δυο κονσολες ιδιες.εγω για σας το λεω που λιγουρευοσαστε το slim πεταμενα λευτα
Thrylos7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά, την προκειμένη στιγμή και με τις προσφορές για το PS3 Slim να τρέχουν στα διάφορα καταστήματα, δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο για να προτιμήσει κάποιος το παλιό μοντέλο έναντι του "λεπτού". Μικρότερες διαστάσεις, χαμηλότερος θόρυβος, λιγότερη κατανάλωση, καλή τιμή, y not? Να σου δωσω εγω ενα λογο (που συνεπαγεται αλλους 10).....Linux Γενικαη μαχη Fat vs Slim ειναι Linux vs Bitsream. Το fat, με το linux αποκτα δεκαδες εξτρα δυνατοτητες για οποιον εχει ορεξη να ψαχτει. Το Slim, με το bitstream των HD codecs γινεται ολοκληρωμενο bluray player. Αν το fat το ξεστοκαρανε σε πιο δελεαστικες τιμες θα ημουν σιγουρα υπερ του. Αλλα τις προσφορες τις βγαζουν για το slim....και το fat στην καλυτερη περιπτωση στα ιδια λεφτα χωρις προσφορα...
Heatspreader Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 παιδια για να μην μαλονουμε για τον θορηβο δειτε εδω και βγαλτε σημπερασμα http://www.youtube.com/watch?v=Zquzx5-rHk8 Κάνει περισσότερο θόρυβο το Slim δηλαδή? Παράξενο...
mixos-gate-7- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ξερετε κατη ολοι ειχαμε σηνηθησει με το ps2 το slim που του βγαλανε το ανεμηστηρακι και μιοθηκε πολυ ο θορηβος , στο ps3 slim παρολο που το εχουν βγαλει ακουγετε περησοτερο απο το fat .τωρα γιατι κανει περησοτερο θορηβο δεν ξερω αλλα δεν ειναι κατι το ενοχλητικο κατα την γνομη μου γιατι εχω παιξει με το slim αλλα ειναι και πολυ ανησχιτικο το οτι εβγαλαν το ανεμηστιακι γιατι κεει το πισο μεροσ του ps3 slim . προτιμω το fat .ρε μηπος ξερετε πως μπορω να σηνδεσω το πσ3 με pc .ενας pc που εχω γεμησε ιους και θελω να σοσω τα αρχια που εχω μεσα θελω να ξερω αν γηνετε να το χρησημοπιησω σαν εξοτερικο σκληρο δισκο και να μεταφερω τα αρχια μου
Rubin074 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Να σου δωσω εγω ενα λογο (που συνεπαγεται αλλους 10).....Linux Γενικαη μαχη Fat vs Slim ειναι Linux vs Bitsream. Το fat, με το linux αποκτα δεκαδες εξτρα δυνατοτητες για οποιον εχει ορεξη να ψαχτει. Το Slim, με το bitstream των HD codecs γινεται ολοκληρωμενο bluray player. Αν το fat το ξεστοκαρανε σε πιο δελεαστικες τιμες θα ημουν σιγουρα υπερ του. Αλλα τις προσφορες τις βγαζουν για το slim....και το fat στην καλυτερη περιπτωση στα ιδια λεφτα χωρις προσφορα... Yepp, μαζί σου 1000%. Αλλά για τους 9/10 χρήστες που ούτε καν θα τους περάσει απ' το μυαλό το θέμα, είναι σαν να μην υπάρχει. Ο ψαγμένος ο 1/10 δεν θα ρωτήσει εδώ
mixos-gate-7- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια τι παραπανω δηνατοτητες εχεις με το linux
loukas77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Πήρα επιτέλους το ps3 slim και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, έχω λιώσει το uncharted 2 κλπ Έχω μία ερώτηση προς τους κατόχους του slim... πόσο ζεσταίνεται; Γιατί το δικό μου δεν μπορώ να πω ότι είναι κρύο μετά από καμια ώρα (δεν καίει, απλά είναι ζεστο). Έχει πολύ καλό εξαερισμό εκεί που είναι (20 εκατοστά από πίσω και από πάνω). Δεν λέω ότι ζεσταίνεται απίστευτα πολύ... Απλά ρωτάω αν σε όλους ζεσταίνεται έτσι λιγάκι Επίσης σήμερα μετά από κανα 2ωρο αφού έκλεισα την tv το άκουσα να βουίζει λίγο (είχε ζεσταθεί)... Αλλά τι παιράζει, αφού όταν παίζω δεν ακούγεται τίποτα Αυτά. Ευχαριστώ.
Rubin074 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ότι ζεσταίνεται, ζεσταίνεται. Τώρα δεν του έχω βάλει θερμόμετρο για να ξέρω να σου πω ακριβώς θερμοκρασία, αλλά τίποτα extreme. Μην σε ανησυχεί πάντως, αν δεν παρατηρήσεις τίποτα κολλήματα, φριζαρίσματα κλπ τότε όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.