Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;;

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 ερωτηση παιδια. Το Slim δεν παιρνει linux σωστα? Αρα δε μπορει και να κανει rip καποια blu-ray ταινια στο δισκο του και μετα να τη μεταφερεις στον υπολογιστη ετσι?

Γινεται εστω και με ανεπιστημο τροπο καπως το παραπανω?

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα ενταξει οτι πεις ....ρε παιδια μηπος ξερετε αν εχει βγει τσιπακι για ps3 η αν φτιαχνετε;η κανενασ loader για ψοστθμε φιρμςαρε

Δεν υπάρχει κάτι. Δύσκολα να υπάρξει.

1 ερωτηση παιδια. Το Slim δεν παιρνει linux σωστα? Αρα δε μπορει και να κανει rip καποια blu-ray ταινια στο δισκο του και μετα να τη μεταφερεις στον υπολογιστη ετσι?

Γινεται εστω και με ανεπιστημο τροπο καπως το παραπανω?

Γιατί να παιδευτείς τόσο?

Πάνε πάρε ένα blu-ray Drive για το PC σου και βυσμάτωσέ το και τελείωσες...

Δημοσ.
Δεν υπάρχει κάτι. Δύσκολα να υπάρξει.

Γιατί να παιδευτείς τόσο?

Πάνε πάρε ένα blu-ray Drive για το PC σου και βυσμάτωσέ το και τελείωσες...

Γιατι το slim θα μου κοστιζε 220 ευρω. Εχω 360 και απο games ειμαι καλυμενος, το μονο που μπορει να μου προσφερει ειναι online gaming σε 2-3 επιλεγμενα Games (πχ Fifa10) και το bluray. Ακομα και στα 220 που θεωρειται καλη τιμη, δε μπορω να δικαιολογησω την αγορα του με μονο την παραπανω χρηση. Αλλα αν μπορουσα να κανω rip και bluray ταινιες, αυτο θα μου γλιτωνε αλλο ενα 100αρικο περιπου για να παρω το drive που λες για το PC....αρα θα γινοταν πλεον χρησιμη αγορα.....χωρις αυτο οχι...

Δημοσ.
Γιατι το slim θα μου κοστιζε 220 ευρω.

Φοβερή τιμή! PS3 παίρνεις, να στο χαρίσουν, δεν γίνεται.

Εχω 360 και απο games ειμαι καλυμενος,

Οπότε δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο σε κονσόλα...

Ακομα και στα 220 που θεωρειται καλη τιμη, δε μπορω να δικαιολογησω την αγορα του με μονο την παραπανω χρηση.

Με τη χρήση που θες να κάνεις εσύ, για ένα δύο παιχνίδια... όχι ίσως δεν αξίζει.

Αλλα αν μπορουσα να κανω rip και bluray ταινιες, αυτο θα μου γλιτωνε αλλο ενα 100αρικο περιπου για να παρω το drive που λες για το PC....

Έχει λιγότερο από 70Ευρώ

Συνοψίζοντας, φαντάζομαι ότι έχεις μία HD TV, έχεις και έναν CPU τουλάχιστον Dual Core.

Αγοράζεις ένα Bluray Player και τελείωσε η υπόθεση με το Rip.

Τώρα, να πάρεις PS3, να του βάλεις Linux, να κάνεις εκεί rip τις ταινίες και μετά να τις ρίχνεις στο PC, ε, δώσε 60-70 Ευρώ και τελείωσε η υπόθεση.

Πέρα από αυτό θα βλέπεις και τις ταινίες μέσω του PC...

Δημοσ.

Κοιτα, λιγοτερο απο 70 δεν εχει....αυτο που δινεις ειναι με ΦΠΑ ροδου χωρις μεταφορικα και ειναι liteon που αν πας στο newegg και δεις κριτικες χρηστων, ψοφανε συνεχεια, και δε γραφει καν dvd. Για να παρεις της προκοπης θες ~90 για Pioneer/lg, το εχω ψαξει γιατι με ενδιαφερει το θεμα...

Αποκει και περα, ναι με ενα τετοιο κανω τη δουλεια μου, αλλα ειναι κατι αναλωσιμο αφου σε κανενα εξαμηνο-χρονο θα παρω recorder. Αρα αν μπορουσα να κανω τη δουλεια μου και με το ps3 και ας εδινα 130 ευρω παραπανω δε θα με πειραζε αφου θα επαιρνα και τις υπολοιπες δυνατοτητες του, δηλαδη λιγο online gaming που ειναι το μονο που μου λειπει απο το 360 λογω θειου.

Δηλαδη το θεμα του buray ειναι που χαλαει την αγορα, γιατι για 50 ωρες το χρονο που θα θελω να παιξω online δε δικαιολογω 220 ευρω. 130 τα δικαιολογω...

Μου φαινεται με συμφερει να παρω κανενα μεταχειρησμενο Fat με 150-200 ξερωγω οποτε βρω....αν και φοβαμαι λιγο τις ιστοριες που εχω ακουσει για το ματι που ψοφαει...

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο?

Κατέβαζε από τον θείο mkv ταινίες και είσαι άρχοντας...

Ότι θες τα έχει και το γ@μ@το.ινφο και το τηεγτ.νετ.

Άντε και να τις κάνεις rip που θα τις βάλεις στο τέλος?

Όταν πέσουν οι τιμές στα blu-ray Writers, θα αγοράσεις έναν και τελείωσε η υπόθεση.

Δημοσ.
Γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο?

Κατέβαζε από τον θείο mkv ταινίες και είσαι άρχοντας...

Ότι θες τα έχει και το γ@μ@το.ινφο και το τηεγτ.νετ.

Άντε και να τις κάνεις rip που θα τις βάλεις στο τέλος?

Όταν πέσουν οι τιμές στα blu-ray Writers, θα αγοράσεις έναν και τελείωσε η υπόθεση.

στο htpc εχω ηδη raid5 με 7tb (επεκτασιμα μεχρι 10 οταν προσθεσω αλλους 2 δισκους) που αποθηκευω τα full blurays που καποτε θα γραφτουν και σε δισκακια, δεν υπαρχει θεμα χωρου. Και δεν κατεβαζω mkv γιατι πρωτον σε 120" υπαρχει διαφορα, αλλα το κυριοτερο θελω αυτο που κατεβαζω να γραφτει καποτε σε δισκακι και να ειναι ομοιο με του video club, οχι τοτε να ψαχνω να ξανακατεβασω...

Τη δυνατοτητα rip τη θελω μονο για τις ταινιες που δε μπορω να βρω με ελληνικους υποτιτλους σε bluray....και για να μπορω να seed-αρω και κανενα δικο μου αρχειο να βελτιωσω ratio σε σοβαρο private tracker που δυστυχως εχουν τα παντα που κυκλοφορουν Online και δε μπορω να προσφερω κατι "καινουριο" και να βελτιωσω ratio...

Δημοσ.
στο htpc εχω ηδη raid5 με 7tb (επεκτασιμα μεχρι 10 οταν προσθεσω αλλους 2 δισκους)

WOW! Έτσι και σου σκάσει ένας δίσκος, έχεις τελειώσει!

Και δεν κατεβαζω mkv γιατι πρωτον σε 120" υπαρχει διαφορα

Διαφορά υπάρχει και σε μικρότερης διάρκειας ταινία.

Πάντα είναι χειρότερο το mkv από το blu ray, αλλά καλύτερο από το DVD.

Εγώ προτιμώ το mkv επειδή πιάνει χώρο όσο ένα DVD5 ή DVD9, σπάνια παραπάνω και έχει λίγο χειρότερη ποιότητα από blu ray.

Όταν πάρω Blu Ray Recorder, θα γράφω σε ένα δισκάκι γύρω στις 5 ταινίες σε ποιότητα mkv και όλα μια χαρά.

Δημοσ.
WOW! Έτσι και σου σκάσει ένας δίσκος, έχεις τελειώσει!

Ακριβως γι'αυτο ειναι raid5, ωστε αν σκασει ενας δισκος να μη χασω τιποτα :) Πρεπει να σκασουν 2 ταυτοχρονα για να υπαρξει προβλημα.....what are the odds?

Τα mkv που ειναι 1080p γυρω στα 10gb ειναι μια χαρα απο ποιοτητα, δυσκολα τα ξεχωριζεις απο bluray, αλλα θεωρω πολυ σημαντικο, αυτο που κατεβαζω σημερα, να ειναι χρησιμο και αυριο....αυτα τα mkvs ΔΕΝ θα ειναι, οποτε τα κατεβαζω μονο οταν ειναι η μονη επιλογη σε κατι που θελω οπωσδηποτε, και με σκοπο να αντικατασταθει στο μελλον απο το σωστο Bluray.

Δημοσ.

ρε ακουσα οτι το ps3 slim εχει λιγοτερη μνημη ram απο το fat αληθεβει; γιατι ενας ξαδερφος μου ειχε το slim και δεν του εμπενε facebook .....και ειναι και αθορηβο

Δημοσ.

αλλοι μηλανε με αυτα τα περιβοητα greeklish και δεν καταλαβενεις τι σου γηνετε η ορθογραφια μου σας πηραζει...και κατι αλλο οταν λες

(Αν τα λες αυτά στα 14 σου, φαντάζομαι τι θα λες στα 18 σου) λες για αυτα που ειπα οτι οι ελληνες (ο θεος να τους κανει) ειναι κλευτες και απατεονες;την αληθια λεω.

Χωρίς να θέλω να επαναφέρω το θέμα, και θέλοντας να κλείσω με τα παρακάτω διότι δε μπορώ να αρνηθώ να απαντήσω, πρώτα από όλα, για τα Ελληνικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις Plug-in για τον πλοηγό σου, ώστε να σου ελέγχει την ορθογραφία.

Τέλος, και εγώ 15 είμαι, και δε πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες είναι κλέφτες. Λογικό είναι να έχουμε και από αυτούς, αλλά βάση της ηλικίας σου, πιστεύω ότι φταίει η παραπληροφόρηση και κατά μεγάλο ποσοστό φίλοι/συγγενείς κ.λπ.

Συμβουλή: Μη κοιτάς πάντα τι σου λένε οι γύρω σου. Δες και λίγο πως βλέπεις εσύ το θέμα.

Αυτά. :-)

Κλείνω εδώ.

Δημοσ.
Ακριβως γι'αυτο ειναι raid5, ωστε αν σκασει ενας δισκος να μη χασω τιποτα :) Πρεπει να σκασουν 2 ταυτοχρονα για να υπαρξει προβλημα.....what are the odds?

Πόσους δίσκους έχεις?

Τα mkv που ειναι 1080p γυρω στα 10gb ειναι μια χαρα απο ποιοτητα, δυσκολα τα ξεχωριζεις απο bluray, οποτε τα κατεβαζω μονο οταν ειναι η μονη επιλογη σε κατι που θελω οπωσδηποτε, και με σκοπο να αντικατασταθει στο μελλον απο το σωστο Bluray.

Και 720p είναι μια χαρά. Όπως και να έχει όμως το Blu Ray έχει διαφορά από το mkv, είτε αυτό είναι 720p, είτε 1080p.

Δεν με ενοχλεί καθόλου η διαφορά βέβαια, αφού βλέπω με πολύ άνεση DVD ταινίες, πόσο μάλλον mkv.

αλλα θεωρω πολυ σημαντικο, αυτο που κατεβαζω σημερα, να ειναι χρησιμο και αυριο....αυτα τα mkvs ΔΕΝ θα ειναι,

Γιατί δεν θα είναι? :fear:

Θα σταματήσουν να υπάρχουν προγράμματα που να παίζουν mkv? :fear:

ρε ακουσα οτι το ps3 slim εχει λιγοτερη μνημη ram απο το fat αληθεβει; γιατι ενας ξαδερφος μου ειχε το slim και δεν του εμπενε facebook .....και ειναι και αθορηβο

Το έχουμε πει 100 φορές, είναι αθόρυβα και τα δύο...

Τέλος, και εγώ 15 είμαι, και δε πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες είναι κλέφτες. Λογικό είναι να έχουμε και από αυτούς, αλλά βάση της ηλικίας σου, πιστεύω ότι φταίει η παραπληροφόρηση και κατά μεγάλο ποσοστό φίλοι/συγγενείς κ.λπ.

Και καλά κάνεις. Είναι νωρίς ακόμα... Μεγαλώνοντας όμως θα αναθεωρήσεις...

Συμβουλή: Μη κοιτάς πάντα τι σου λένε οι γύρω σου. Δες και λίγο πως βλέπεις εσύ το θέμα.

Σωστός

Δημοσ.
Πόσους δίσκους έχεις?

Και 720p είναι μια χαρά. Όπως και να έχει όμως το Blu Ray έχει διαφορά από το mkv, είτε αυτό είναι 720p, είτε 1080p.

Δεν με ενοχλεί καθόλου η διαφορά βέβαια, αφού βλέπω με πολύ άνεση DVD ταινίες, πόσο μάλλον mkv.

Γιατί δεν θα είναι? :fear:

Θα σταματήσουν να υπάρχουν προγράμματα που να παίζουν mkv? :fear:

Το έχουμε πει 100 φορές, είναι αθόρυβα και τα δύο...

Και καλά κάνεις. Είναι νωρίς ακόμα... Μεγαλώνοντας όμως θα αναθεωρήσεις...

Σωστός

εχω 6 δισκους 1.5tb ο καθενας πανω στον dell perc5i (raid5 controller). Με τον τροπο που λειτουργει το raid5, o ωφελιμος χωρος ειναι 5χ1.5, και ο ελεγκτης χωραει μεχρι 8 δισκους οποτε μπορω να φτασω το 7χ1.5 μελοντικα, μετα πρεπει να τους αλλαξω με μεγαλυτερους αν θελω να αυξησω. Παντα με ασφαλεια σε περιπτωση που ψοφησει 1 δισκος ανα πασα στιγμη.

Κοιτα, mkv 1080p οπως ειπα με επαρκες bitrate (~10gb) ειναι παρα πολυ καλο. Το 720p πιστεψε με οταν περασεις σε προβολεα 1080p η διαφορα ειναι εμφανης.

Αυτο που εννοω οτι τα mkv δε θα ειναι χρησιμα μελλοντικα, ειναι οτι καποια στιγμη οταν φτηνινουν τα αγγραφα bluray, και ανεβουν και οι συνδεσεις internet (κυριως το πρωτο) κανεις δε θα ασχολειται να βρει mkv το οποιο οπως και να το κανουμε ειναι προιον επεξεργασιας με οτι αυτο συνεπαγεται (πχ δεν εχεις 100% σιγουρια οτι αυτο που κατεβαζεις το εχει κανει σωστα encoding ο αλλος, ή οτι θα ιεναι αψεγαδιαστο παντου....ή οτι θα εχει υποτιτλους, μετα δεν εχεις menu, δεν θα παιζει σε ολα τα standalone bluray players κλπ κλπ). Οποιος σεβεται τον εαυτο του θα ψαχνει απλα το Bluray για να ειναι σιγουρος και για να εχει οτι καλυτερο γινεται (γιτι δε θα εχει τιποτ ανα ζηλεψει, αλλα ΤΙΠΟΤΑ, απο την ταινια στο cideo club/μαγαζι). Οποτε με τη λογικη οτι αυτα που μαζευεις σημερα καποτε θα τα γραψεις σε δισκακι, καλυτερα να μαζευεις ηδη σε Βluray εφοσον μπορεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...