Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;;

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξη και η δυο περηπου ιδιες κονσολες ειναι ps3 ..αλλα εμενα με προβληματιζει πολυ η τιμη των παιχνιδιων του .......ειναι ελεηνα ακρηβα πχ. του psp τα παιχνιδια αρχηζουν απο 14 και φρανουν 50 ευρο περηπου και του ps3 αρχιζουν απο 15 και φτανουν στα 68 ευρο

Δημοσ.
ενταξη και η δυο περηπου ιδιες κονσολες ειναι ps3

Σε απόδοση γραφικών εννοείς? Ε ναι, ίδιας γενιάς είναι, δεν θα μπορούσε κάποια να ήταν καλύτερη.

Φυσικά υπάρχουν όμως οι συγκρίσεις για να τρωγόμαστε και να περνάει η ώρα...

Είναι κάτι σαν τον Ολυμπιακό Παναθηναϊκό, όπου ουσία καμία, αλλά υπάρχουν για να τρωγόμαστε εδώ στην Ελλάδα.

αλλα εμενα με προβληματιζει πολυ η τιμη των παιχνιδιων του

Όσο για τις τιμές, είναι ψηλές, αλλά σε καταστήματα του εξωτερικού, είναι καλύτερα τα πράματα...

http://www.zavvi.com/home.dept

http://www.blahdvd.com

Μακάρι όλοι να ψωνίζαμε από τα καταστήματα του εξωτερικού! Θα έκλειναν τα μαγαζιά το ένα μετά το άλλο! Τα τσίσα θα τους έφευγαν!

Δημοσ.

ε καλα ενοητε στο εξοτερικο ειναι πιο φθηνα φαντασου οτι ενας γνοστοσμου πειρε το ps3 το fat απο εξοτερικο με το που βγεικε 300 ευρο και εμεις τοτε το ειχαμε 600ευρο απο οτι θημαμε εμεις στην ελλαδα ζουμε! απο κλεψιες αλλο τιποτα.....οσο για τις διαφορες ενταξει εχω πει οτι προτημο το fat ..αλλα ενοω οτι αν δεν το προλαβω,δεν θα παθω και τηποτα αν παρω το slim

Δημοσ.
ε καλα ενοητε στο εξοτερικο ειναι πιο φθηνα φαντασου οτι ενας γνοστοσμου πειρε το ps3 το fat απο εξοτερικο με το που βγεικε 300 ευρο και εμεις τοτε το ειχαμε 600ευρο απο οτι θημαμε εμεις στην ελλαδα ζουμε! απο κλεψιες αλλο τιποτα.....οσο για τις διαφορες ενταξει εχω πει οτι προτημο το fat ..αλλα ενοω οτι αν δεν το προλαβω,δεν θα παθω και τηποτα αν παρω το slim

Αν τα λες αυτά στα 14 σου, φαντάζομαι τι θα λες στα 18 σου.

Και βάλτε και κανένα ορθογραφικό βοηθό(στον Browser σου). Δε κάνει κακό.

Δημοσ.

αλλοι μηλανε με αυτα τα περιβοητα greeklish και δεν καταλαβενεις τι σου γηνετε η ορθογραφια μου σας πηραζει...και κατι αλλο οταν λες

(Αν τα λες αυτά στα 14 σου, φαντάζομαι τι θα λες στα 18 σου) λες για αυτα που ειπα οτι οι ελληνες (ο θεος να τους κανει) ειναι κλευτες και απατεονες;την αληθια λεω.

Δημοσ.

Όχι,δε καταλαβες... λεει για το ραδιο αρβυλα του τυπου μου πε ο μπατζανακης του θειου του ανηψιου του ξαδερφου μου μπλα μπλα μπλα..

p.s. Και χωρις να θελω να σε θιξω,θα προτιμουσα να διαβαζα σε Greeklish το μηνυμα σου,παρα σε αυτα -ο θεος να τα κανει- Ελληνικα. Λιγοτερο θα μου βγαινει το ματι. Την αληθεια λεω..

Δημοσ.
Όχι,δε καταλαβες... λεει για το ραδιο αρβυλα του τυπου μου πε ο μπατζανακης του θειου του ανηψιου του ξαδερφου μου μπλα μπλα μπλα..

p.s. Και χωρις να θελω να σε θιξω,θα προτιμουσα να διαβαζα σε Greeklish το μηνυμα σου,παρα σε αυτα -ο θεος να τα κανει- Ελληνικα. Λιγοτερο θα μου βγαινει το ματι. Την αληθεια λεω..

Φίλε εχει δίκαιο!Μαθε να γραφεις σωστά Ελληνικά και δεν το λέω για να στην πώ αλλα ετσι πρέπει!Εισαι 'Ελληνας αμα δεις κανα μετανάστη να γράφει καλύτερα απο σένα τι θα πείς μετα!;

Δημοσ.

δεν προσεχω και πολυ την ορθογραφια μου οταν γραφω μεσο pc δεν ειμαι και αγραματος..αλλα κσι εσεις να μην ξεφευγετε απο το θεμα!!το θεμα ειναι Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;; και ερχεστε και μου λετε για ορθογραφικα και μπαρουφες ...τι μονο εσεις θα μου την λετε;;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:22 ----------

και οσο για το ραδιο αρβυλα αυτος που πειρε το ps3 απο το εξοτερικο τον ξερω πολυ καλα ειχε παει για μηνα του μελιτος, το πειρε απο το ντουμπαι ...και δεν λεω ψεματα για τις τημες ....εγω παλη δεν μπορω να καταλαβω την ραδια αρβηλα.επιδη ειπα οτι το πηρε ενας γνοστος μου ;επρεπε οπος δηπποτε να το ειχα παρει εγω;θα το παραδεχομουνα αν ειχα πει οτι το εμαθα απο τον μπατζανακη του θειου του ανηψιου του ξαδερφου κυλ.κτλ.P.S.και συγνωμη που δεν εβαλα διαλυτικα στο ντουμπαι δεν ειμαι και expert στο γραψημο μεσο pc

Δημοσ.

Συγχωρεμένος!

Μόνο που δεν είπες ποτέ για ντουμπάι.. :X

και αν ξερεις,στο ντουμπαι γενικα εχει φθηνα τα πραγματα,αλλα χαλια διαθεσιμοτητα σε αλλα, τι σημαινει?? οτι μας συμφερει να λεμε για το χάλι Ελλαδισταν?

Μια συγκριση π.χ. με την Αγγλια που ναι χωρας της Ε.Ε. κ αυτη θα ταν πιο ευστοχη.. κ οχι ατοπη! με την ιδια εννοια, "ρε στην ταιβαν τα χουν τζαμπα,τι κλεφτες ειμαστε εδω.." καταλαβες? :-)

Τερμα του Offtopic απο μενα.. B)

Δημοσ.

γενικα οι ελληνες ειναι κλευτες και δεν ειναι μονο το τουμπαι .....π.χ. ενας τουρηστας ζητησε 1 μπουκαλακι με νερο και του το εδοσαν 10 ευρο και εχω και πολα παραδιγματα οπος πολητικα αλλα μην επεκταθω αλλο ...θα ξευτιλισουμε το ελλαδισταν που ζουμε.

Δημοσ.
δεν προσεχω και πολυ την ορθογραφια μου οταν γραφω μεσο pc δεν ειμαι και αγραματος..αλλα κσι εσεις να μην ξεφευγετε απο το θεμα!!το θεμα ειναι Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;; και ερχεστε και μου λετε για ορθογραφικα και μπαρουφες ...τι μονο εσεις θα μου την λετε;;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:22 ----------

και οσο για το ραδιο αρβυλα αυτος που πειρε το ps3 απο το εξοτερικο τον ξερω πολυ καλα ειχε παει για μηνα του μελιτος, το πειρε απο το ντουμπαι ...και δεν λεω ψεματα για τις τημες ....εγω παλη δεν μπορω να καταλαβω την ραδια αρβηλα.επιδη ειπα οτι το πηρε ενας γνοστος μου ;επρεπε οπος δηπποτε να το ειχα παρει εγω;θα το παραδεχομουνα αν ειχα πει οτι το εμαθα απο τον μπατζανακη του θειου του ανηψιου του ξαδερφου κυλ.κτλ.P.S.και συγνωμη που δεν εβαλα διαλυτικα στο ντουμπαι δεν ειμαι και expert στο γραψημο μεσο pc

Θα σου πρότεινα να μάθεις πρώτα σωστή ορθογραφία και να αφήσεις το PS3 για αργότερα.

Δημοσ.

[/color]οπος σας ειπα πιο πρην γραφω γρηγορα στο pc και δεν προσεχω την ορθογραφια μου .αυτο δεν σημενει οτι ειμαι αγραματος ξερω ορθογραφια.και οπος ειπα πιο πρην μην ξεφεβγεις απο το θεμα .γραφουμε για ps3 και πεταγετε ο καθε ξεμπαρκος και λεει οτι του κατεβει

Δημοσ.
[/color]οπος σας ειπα πιο πρην γραφω γρηγορα στο pc και δεν προσεχω την ορθογραφια μου .αυτο δεν σημενει οτι ειμαι αγραματος ξερω ορθογραφια.και οπος ειπα πιο πρην μην ξεφεβγεις απο το θεμα .γραφουμε για ps3 και πεταγετε ο καθε ξεμπαρκος και λεει οτι του κατεβει

Που να ήσουν και ανορθόγραφος δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...