Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;;

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

uncharted 1 και motorsport!

Τσιμπησα και απο ενα φιλαρακι το MW2 (35Ευρω) και ειμαι κομπλε και για online και για offline παιχνιδακι!!

Δημοσ.
Η καταναλωση δεν αποτελει προβλημα γιατι δεν νομιζω ο μεγαλος λογαριασμος στο σπιτι να προελθει απο το Ps3.......

Λογικά κρίνουμε μία συσκευή πόσο φιλική για το περιβάλλον είναι έστω και για λίγο...

Δημοσ.

παιδια ολα ωραια για την διαμαχη του ps3 fat kai slim αλλα απο οτι εχω διαβασει αυτο που με δεν καταλαβα ειναι τι ειναι το linux στο ps3???

αν και εγω εχω το ps3 Fat και ειμαι πληρος ευχαριστιμενος απο την κονσολα....

δεν εχω ανωιμετοπισει προβλιμα μετα απο αφ8ονες ωρες παινχιδιου....

οσο για την θερμοκρασια οκ...οσο να νε μετα απο 3-4 ωρες λιγακι ζεστο ειναι αλλα τιποτα παραπανω...

Δημοσ.

Παιδια,εγω εχω το fat 40gb.Του πηρα ενα 320gb και ειμαι τζτζ!Το μονο που με χαλαει ειναι το ps2 emulation το οποιο ειναι ανυπαρκτο στη 40gb εκδοση.Παντως ολα κομπλε.Κανενα προβλημα.

Δημοσ.

ρε παιδια μερικοι λενε οτι το ps3 δεν κεει πολυ αλλη λενε οτι τσουρουφλαει αληθεβει αυτο;η ειναι μπουρδες;[ame]

[/ame]

lol

γιατι με προβληματιζει

αα και κατι αλλο οσο καιει το fat καιει και το slim; αμα ειναι να προυημισω το slim

Δημοσ.

to slim καίει πιο πολύ. είναι πιο αθόρυβο. αλλά καταναλώνει λιγότερο ρεύμα,

θυμάμαι το ps2 που έκαιγε αλλα δουλευε σα σκυλί.

Τέλος παρόλο που καίει πιο πολύ δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα, και προσωπικά το έχω δουλεψει πολλές ώρες.

Δημοσ.

Για το αν καίει η όχι είναι κριτήριο αγοράς συσκευής?

Όσο γι' αυτούς που φτιάχνουν τα Video αυτά, πρέπει να είναι πολλά κιλά μ@λ@κες και άμπαλοι!

Δημοσ.

οντος αυτη οι τηποι δεν την παλεβουν........εμενα τωρα για το αν κεει ....ναι με ενδιαφερει, αν κεει πολυ, δεν υπαρχη κηνδηνος να χαλασει κατη;

Δημοσ.

Socratis_g το Slim δεν είναι πιο αθόρυβο από το FAT,και τα δυο είναι αθόρυβα πιο αθόρυβα δεν γίνεται,πιο σοκολάτα γάλακτος δεν γίνεται :P

Δημοσ.

@mixos-gate-7-

Το πολύ και το λίγο, δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς. ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αισθητήρες που να μετράνε τη θερμοκρασία του PS3. Πολύ ζεστό ως προς τι, σε σχέση με τι? Σε σχέση με το DVD Player μας? Αν υπήρχε κάποιο πρόγραμμα να μετράει τις θερμοκρασίες θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε μεταξύ τους τα PS3 και να πούμε ότι αυτό είναι πιο ζεστό από εκείνο, ώστε να πούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη ψύξη σε αυτό με τη μεγαλύτερη θερμοκρασία.

Η κάθε συσκευή έχει ένας εύρος θερμοκρασιών που δουλεύει.

Τη κάρτα γραφικών μου, δεν μπορείς να την ακουμπήσεις όταν είναι σε Full Load. Ποιος είμαι εγώ όμως που θα πω ότι καίει πολύ και δημιουργεί πρόβλημα αυτό? Έτσι έχει αποφασίσει ο κατασκευαστής.

Και τέλος πάντων δεν είναι λίγο αστείο να βάζουμε το χέρι μας πάνω στη κονσόλα (στο πλαστικό lol) και να λέμε είναι πολύ ζεστή ή δεν είναι? Τελείως μπακαλίστικο!

Δημοσ.
Socratis_g το Slim δεν είναι πιο αθόρυβο από το FAT,και τα δυο είναι αθόρυβα πιο αθόρυβα δεν γίνεται,πιο σοκολάτα γάλακτος δεν γίνεται :P

ρε εγώ έχω το αυτί του spiderman. to FAT κάνει σαν σκουπακι ηλεκτιρκο.

να πας να βάλεις ακουστικό =p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:21 ----------

Τη κάρτα γραφικών μου, δεν μπορείς να την ακουμπήσεις όταν είναι σε Full Load. Ποιος είμαι εγώ όμως που θα πω ότι καίει πολύ και δημιουργεί πρόβλημα αυτό? Έτσι έχει αποφασίσει ο κατασκευαστής.

ρώτα και εμάς που έχουμε την εμπειρία απο τα Χ360 απο το 2005 μέχρι το 2009.

Που λόγο ότι "εκαιγε" έσκαγε το ένα μετά το άλλο. οποιος εχει 360 απο τότε έχει αλλάξει στανταρ 2-3 κονσόλες. ( προσωπικά 3).

Και ο κατασκευαστής είναι η Μ$ δεν ήτανε κανένα μικρομάγαζο στη γειτονιά.

Δημοσ.

Εγώ με χβοχ του 2006 μόνο με την υδροψυξη σώθηκαν.την έβαλα και ησυχασα πριν μου χαλάσει. Ούτε Rrod ούτε τίποτα δωξα τον Θεό.

Πάντως το καινούριο μου φατ ps3 μια χαρά αθόρυβο είναι.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

NAi ισχυει του ξαδερφου μου το xbox kαήκε 2 φορες και το πήγε για service!Τωρα εχει το 360 αλλα παιζει ''χαλαρά''!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:46 ----------

Και ο κατασκευαστής είναι η Μ$ δεν ήτανε κανένα μικρομάγαζο στη γειτονιά.

H M$ οπου ΄θέλει ειναι φτηνομάγαζο και οπου θέλει οχι!Η πολιτική που επικρατει στις περισσοτερες εταιριες ειναι βγάλτε απο την Μύγα ξυγκι .Και ρε Man Παιζει ρόλο αμα καίει!Αμα καίει πολυ σημαίνει οτι εχει αστοχια hardware απο μαμα,ζορίζεται εύκολα,μούφα ψύξη,κακομεταχειρισμός κτλπ και πολλα αλλα πραγματα...

--->Οσο για οικονομια ρευματος πρεπει να κανουμε ολοι ακομα και ενα DvD player σβηστο εναν χρόνο με μονο το λαμπάκι αναμμενο καίει 2 euro τον χρόνο!Ξερω με 2 ευρω δεν σωζόμαστε αλλα φανταστείτε ποσα ενέργειας που καταναλώνονται ασκοπα στον αέρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...