konstantinos77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ειτε slim ειτε fat το λιωσιμο ειναι λιωσιμο
mixos-gate-7- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ναι ρε σεις και εγω χεστικα για τα linux αλλα δεν μηλαω μονο για το linux η αφερεση 2 usb και ενα αλλο μηονεκτημα ειναι οτι τα κενουρια ps3 δεν παιζουν ps2 παιχνιδια για να σηνεχησουν η πολησεις του ps2 ..αλλα εγω καμια φορα κανω κεφη και τα παλια παιχνιδια του ps2 τι θα κανω θα εχω 2 κονσολες ; καλητερα να εχεις 1 κονσολα και να πεζεις ολα τα παιχνιδια και των 3 κονσολων
kallair Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδιά και να θέλει το παιδί να πάρει ps3 που μπορεί να παίξει ps2 games, που θα το βρει;! έχει σταματήσει η παραγωγή του μήνες τώρα! μόνο μεταχειρισμένο ΑΝ βρει. η μόνη διαφορά των fat ps3 και των slim που υπάρχουν τώρα στο εμπόριο, είναι το linux. αν δεν σε ενδιαφέρουν οι emulators μιας και λόγω κλειδωμένης vga και περιορισμένης μνήμης δεν προσφέρεται καν για media server, τότε πήγαινε για slim. Ούτε ο θόρυβος από το ανεμιστηράκι είναι μειονέκτημα μιας κ είναι τόσο χαμηλός που και σιγανά να έχεις την tv σου, δεν ακούγεται. ίσα ίσα που η χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος του σλιμ, θα σου κάνει κ οικονομία!
Heatspreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 μλκες υπερτερει,χεστηκες αν την αποκωδικοποιηση την κανει ο ενισχυτης η το PS3 ασε που αυτα ισχυουν μονο στα BR και ξερεις BR ταινιες με τα τσουβαλια εκει εξω Και τα DVD υποστηρίζουν φυσικά DTS κλπ!!! Slim!!! .- Πολύ πιο όμορφο και πίνει λιγότερο ρευμα απο το τανξ το φατ. εγω το πούλησα και πήρα σλιμ. με 260 ευρώ. Ολα τα άλλα linux και παπαριές κάντες στον υπολογιστή. Το ps3 είναι για να παίζεις παιχνίδια. Καλά όντως, εγώ δεν ξέρω ούτε έναν να έχει βάλει Linux στο PS3. Εδώ στο PC τα έβαλα και δεν μπόρεσα ούτε μουσική να ακούσω με τους ανύπαρκτους Drivers! Στο PS3 τα βρίσκει όλα?
kallair Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλά όντως, εγώ δεν ξέρω ούτε έναν να έχει βάλει Linux στο PS3. Εδώ στο PC τα έβαλα και δεν μπόρεσα ούτε μουσική να ακούσω με τους ανύπαρκτους Drivers! Στο PS3 τα βρίσκει όλα? υπάρχουν ειδικές διανομές μόνο για ps3. αλλά και πάλι. προσωπικά δεν αξίζει πέρα από το να πειραματιστείς λιγο και να ξενερώσεις μετα .
mixos-gate-7- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 οπος τα λες ειναι γιαυτο και εμενα δεν με διαφερει το linux αλλα αμα λετε οτι δεν κανει τοσο θορηβο οσο το παλιο ειναι καλο! μου την σπει πολυ αυτος ο ηχος του ανεμηστηρα αμα παιζω και ειδηκα αμα εχω χαμηλα τον ηχο και καταναλονει λιγοτερο ρευμα τοτε αξιζει !!!!! αλλα εγω θελω να βρω ετσι καποια καλη προσφορα σε κανενα καταστημα που να εχει 2 τηλεχηρηστιρια 3-4 παιχνιδακια και το μονο που εχω βρει μεχρει τωρα ειναι το 80gb φατ με 3 τηλεχηρηστιρια και 4 καλα παιχνιδακια 350 ευρο......γιατι ειναι και λιγο ακρηβα τα παιχνιδια του ps3
Heatspreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Το 40άρι που έχω δει σε μένα και σε φίλους μου δεν ακούγεται... Αν κάποιος το ακούει και τον ενοχλεί, τι να πω...
mixos-gate-7- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 μα καλα τοτε τι λετε ;;δεν ακουγετε το 40αρη και ακουγετε το 80αρη αμα δεν ακουγετε το φατ να το παρω οσο ειναι καιρος .......δεν γηνετε να ακουγετε το 80αρι και να μην ακουγετε το 40 αρη αφου ειναι η ιδιες κονσολες
Heatspreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ είπα τι συμβαίνει, ας πάρεις γνώμες και από άλλους... Και εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο το Phat, αλλά δεν ξέρω μήπως το Slim έχει μικρότερο σε ποσοστό Failure Rate. Αν είναι πιο αξιόπιστο, και από σκ@τ@ να είναι αξίζει!
mixos-gate-7- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ναι ρε συ εγω απλος λεω οτι λενε οτι κανει θορηβο αλλα περηπου τα ιδια ειναι νομιζο απο οτι εχω ακουσει ....επησης και εμενα εμφανισιακα μου αρεσει καλητερα το phat ....το μονο που μου την σπει ειναι οτι ειναι ποιο χοντρο αλλα την δουλεια του την κανει καλα
Tilemaxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Slim θα σου πρότεινα. Ειδικά το μοντέλο με τα 250GB σπέρνει...
mixos-gate-7- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 μορε να μαζεψω εγω τα λευτα και μετα περνω οτιδηποτε ειτε slim ειτε phat αρκη να ειναι playstation 3
Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Slim θα σου πρότεινα. Ειδικά το μοντέλο με τα 250GB σπέρνει... Έχει κάποια διαφορά από τα άλλα μοντέλα?
mixos-gate-7- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 δεν νομιζο μονο τον 250 gb σκληρο δησκο
gust Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τσιμπησα εχτες το 80αρι phat με 2 παιχνιδια και 2 χειριστηρια 319 ευρα! Το σκεφτηκα και κατεληξα να προτιμησω χοντρουλι...και μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα αλλα και μου αρεσει και η δυνατοτητα για linux που εχει. Η καταναλωση δεν αποτελει προβλημα γιατι δεν νομιζω ο μεγαλος λογαριασμος στο σπιτι να προελθει απο το Ps3....... στον θορυβο ειναι ακριβως το ιδιο και οι δυο κονσολες οσο για το failure rate το 80αρι ειναι η τελευταια revision του χοντρου ps3 οποτε τα προβληματα εξαλειφθηκαν ή μειωθηκαν στο μεγαλυτερο ποσοστο τους.(προβλημα εμφανιζαν τα release 60 αρια κυριως- για το slim δεν ξερουμε ακομα γιατι ειναι καινουριο προιον) οσο για τον σκληρο no problem αφου αν γεμισει, (80αρις) ευκολα και με χαμηλο κοστος του πετας εναν 500αρι και εισαι κυριος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.