BALABANIS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Περιμενω και αλλα σχολια σας,παρατηρησεις,ποιο πολυ απο κατοχους των κονσολων!!!
StavrosD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Να προσθέσω σε όσα αναφαρθήκανε μέχρι στιγμής ότι το PS3 slim υποστηρίζει Dolby TrueHD και DTS-HD Master audio codecs. Το fat δεν τα υποστηρίζει.
dream21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας!!Με την κυκλοφορια του ps3 slim ολοι προβληματιστικαμε και προσωπικα εμενα με γεμισε ερωτηματικα!!!Ολοι γνωριζουμε πως οι διαφορες ειναι:πιο ελαφρυ και πιο μικρο,λιγοτερη καταναλωση ενεργειας,καταργηση της επιλογης εκγαταστασης νεου λογισμικου και τελος λεγετε οτι το PS3 Slim διαθέτει μία αναβαθμισμένη έκδοση του επεξεργαστή Cell. Ο νέος,ταχυτερος,Cell των 45nm είναι κατά 34% μικρότερος από τον προκάτοχό του, και κατά 40% πιο οικονομικός!Τωρα με ολα αυτα το slim φανταζει την ιδανικη επιλογη!Το γεγονος ομως το οτι δεν ειναι καιρο στην αγορα (μολις 3 μηνες) δεν μπορουμε να κρινουμε την αξιοπιστια του!Ηδη εκφραστικαν φοβοι για υπερθερμανση λογο απουσιας τως ανεμιστηρων ψυξης ,και πολλοι χρηστες προτρεπουν τους καταναλωτες να προλαβουν το fat ps3! Θα θελα λοιπον με τις γνωσεις σας και την εμπειρια του καθενος να ριξουμε φως στο θεμα,ξεδιαλυνοντας οσο μπορουμε την κατασταση που πιστευω ενδιαφερει πολλους!!! Ευχαριστω! Eαν δεν σε ενδιαφερει να μην εχει το ps3 σου Flash memory readers,4 usb,να μην να θες να πεξεις παιχνιδια του PS2 στο PS3,και να μην θες να εγκαταστησεις linux ωστε να μπορεις να πεζεις μεσω emulators (mame-nintendo-genesis και οτι αλλο κυκλοφορει σε roms emulators )τοτε προχωρα αφοβα σε PS3 Slim.Παντος εαν μου χαλασει το δικο μου phat 60gb που εχω απο το μαρτιο του 2007 , θα κοιταξω να παραγγειλω ανταλλακτικο blu ray-τροφοδοτικο απο σαιτ γνωστο στο ιντερνετ και θα το αντικαταστησω μονος μου,διοτι δεν θελω να μπω σε διαδικασια αντικατασταση του με slim.
gust Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Eαν δεν σε ενδιαφερει να μην εχει το ps3 σου Flash memory readers,4 usb,να μην να θες να πεξεις παιχνιδια του PS2 στο PS3,και να μην θες να εγκαταστησεις linux ωστε να μπορεις να πεζεις μεσω emulators (mame-nintendo-genesis και οτι αλλο κυκλοφορει σε roms emulators )τοτε προχωρα αφοβα σε PS3 Slim.Παντος εαν μου χαλασει το δικο μου phat 60gb που εχω απο το μαρτιο του 2007 , θα κοιταξω να παραγγειλω ανταλλακτικο blu ray-τροφοδοτικο απο σαιτ γνωστο στο ιντερνετ και θα το αντικαταστησω μονος μου,διοτι δεν θελω να μπω σε διαδικασια αντικατασταση του με slim. Βασικα τα νεοτερα fat δεν εχουν card reader ουτε ps2 compatibility. Οποτε αυτα τα βγαζουμε απο παιχνιδι! Μονο το linux ειναι το βασικο πλεονεκτημα. Επειδη ομως εχω διαβασει οτι το ps3 linux δεν εχει προσβαση στο gpu της κονσολας δεν ξερω αν μπορει αν παιξει emulators και λοιπα. Και εμενα με ενδιαφερει το ερωτημα του παιδιου....οποτε οσοι εχετε εμπειρια ποσταρετε.
dream21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα τα νεοτερα fat δεν εχουν card reader ουτε ps2 compatibility.Οποτε αυτα τα βγαζουμε απο παιχνιδι! Μονο το linux ειναι το βασικο πλεονεκτημα. Επειδη ομως εχω διαβασει οτι το ps3 linux δεν εχει προσβαση στο gpu της κονσολας δεν ξερω αν μπορει αν παιξει emulators και λοιπα. . 1)μιλαω για το phat 60gb model παντα,οποτε ισχυουν οτι εχω πει ποιο πανω. 2)οσο αναφορα τους emulators δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λες περι gpu κονσολας κτλπ.Απλα πεζει τα παντα και οταν λεμε τα παντα μιλαω για οτι κυκλοφορει απο emulators.τους εχω δοκιμασει και σε ubuntu 9.10 και σε ΥDL 6.2 σε λιγο καιρο θα βγει και το zerogame project.ψαξε μια twitter-youtube και θα δεις τη εννοω.απλα το ξαναλεω δεν θα ηθελα να ειχα ps3 slim.χανετε παρα πολλα παιδια μεσω linux [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=Q3-YUh_2BXo[/ame]http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=8318
mixos-gate-7- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 με ολα αυτα που λετε προτημω να προλαβουμε ps3 fat οσο ειναι καιρος
BALABANIS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνω!Τελικα η μονη διαφορα ειναι τα linux!Αλλα απ την αλλη γιατι να μην προτημησουμε την καινουρια αναβαθμισμενη slim εκδοση αφου ολα αυτα που προανεφερες(emulation,κτλ) μπορουμε να τα εχουμε και στον Η/Υ;;Τι αλλο προσφερουν τα linux που δε μπορω να το χω στο pc;;;Tωρα αν μπορω να παιξω παιχνιδια απο αλλες κονσολες (gamecube,ps2,xbox,dreemcast...κ.α) μεσω emulation αυτο ειναι μεγαλο προσον ,αλλα γινεται;;;Ειναι τοσο ισχυρος ο επεξεργαστης του ps3(οι μαλλον οι επεξεργαστες...)
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Αληθεύει οτι εχει 512 Ram to ps3?Γινεται να μπεί ''χέρι'' να αναβαθμιστεί?
million_voices Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 256mb με διαθεσιμα 192mb στον χρηστη (λογω vga) αν θυμαμαι καλα απο το linux που ειχα βαλει
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 256mb με διαθεσιμα 192mb στον χρηστη (λογω vga) αν θυμαμαι καλα απο το linux που ειχα βαλει Πήγαινε καθολου το linuxaki ?'Η σερνοτανε απο θέμα RAM? Oι Μ@λ@κ3ς της sony Καθε next generation αφαιρούν δυνατοτητες οπως 3rd party OS,Ps2 combability...Θα πρεπε να φανε φόλα!Και απο τα 4 USB ports τα ριξανε στα 2!!!
million_voices Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 gnome φυσικα και δεν τσουλαγε και πολυ καλα, απλα ανεκτα και το προβλημα ηταν φυσικα η λιγη Ram και η απαγορευση προσβασης απευθειας στην VGA. για βασικες δουλειες ενταξει ειναι αλλα για τπτ παραπανω mame δεν θυμαμαι αν δοκιμασα αλλα καπου διαβασα οτι τα παιζει
mixos-gate-7- Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 οντος αυτη η $ony οσο παει μιονει δηνατοτητες του ps3 τη μαλακια και αυτη .......
Heatspreader Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Όσοι ασχολούνται με τεχνικά χαρακτηριστικά κονσολών, απλά χάνουν την ώρα τους. Δεν είναι PC είναι κονσόλα. Επίσης το Slim υπερτερεί στο θέμα αποκωδικοποίησης ήχου. Link Κάποιοι λένε ότι δεν υπάρχει διαφορά...
million_voices Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 μλκες υπερτερει,χεστηκες αν την αποκωδικοποιηση την κανει ο ενισχυτης η το PS3 ασε που αυτα ισχυουν μονο στα BR και ξερεις BR ταινιες με τα τσουβαλια εκει εξω
Socratis_g Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Slim!!! .- Πολύ πιο όμορφο και πίνει λιγότερο ρευμα απο το τανξ το φατ. εγω το πούλησα και πήρα σλιμ. με 260 ευρώ. Ολα τα άλλα linux και παπαριές κάντες στον υπολογιστή. Το ps3 είναι για να παίζεις παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.