Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;;

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οντως το παρατηρησα και γω!!!Πριν ειχε προσφορες με παιχνιδια,χειρηστηρια σε διαφορα μαγαζια...Τωρα ενα ξερo ps3 120GB και αυτο 299 euro!!Υπαρχουν βεβαια και καποια που διατηρουν καποιες προσφορες πιθανον επειδη δεν εφυγαν ακομη....αλλα που ειναι οι καινουριες;;;

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε τελικα ειδα μια προσφορα ps3 350gb αλλα σε ενα μονο καταστημα με 1 τηλεχηρηστιριο επηπλεον (φησικα οχι της $ony) και 2 παιχνιδια killzone 2 και ενα αλλο πολεμικο δεν το θημαμαι αλλα λενε οτι εχει γραφηκαρες ολο το πακετο 250 ευρο .αλλα και παλη δεν ξερω τι να κανω η $ony για μενα ειναι η καλητερη αλλα στα παλια ps3 στα περησοτερα μετα απο καενενα χρονο χαλαγε το ματακι του blue rai drive και για να το φτιαξει η $ony ζηταει τα κερατατης δηλαδη πας για κενουριο ,και τοο φτιαχνουν μετα απο 2 μηνες. εμεις πηραμε μια τηλεοραση 42΄και μετα απο 3 χρονια μας χαλασαι ενα μαραφετι σαν τσιπακι στην πλακετα της και αυτο δεν γραφει πανω τι ειναι για να το αλαξουμε και παλη μας ζηταει τα κερατατης για να την φτιαξουμε δηλαδη καινουρια και την ειχαμε παρει 2.500 ευρο και με το psp μου τα ιδια αλλα το ευτιαξα αλλα παλη το ps2 μου το εχω 5 χρονια και ειναι μια χαρα τι να κανω με αυτην την $ony ελεος αμα ειναι καθε χονο να περνω ps3 να μου λειπει καλητερα να μεινω με το ps2.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί να θέλεις παλαιότερο μοντέλο του ps3 και όχι το slim μιάς και δεν έχει βγεί ελλατωματικό;

To fat είναι καλό αν έχεις η θέλεις να παίξεις παλαιότερα παιχνίδια του ps2 που το slim δεν έχει τη συμβατότητα αλλιώς δεν έχει νόημα μιας και είναι μεγαλύτερο..ακριβότερο με παλιότερο chip και με μικρότερο σκληρό δίσκο.

Δημοσ.
μιας και είναι μεγαλύτερο

Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό...

Όλα τα άλλα όμως ναι...

@mixos-gate-7-

Ακόμα να πάρεις Playstation εσύ? Πολύ το κουράζεις και δεν σε κόβω να παίρνεις. Μου θυμίζεις κάποιους τύπους που πάνε στα μαγαζιά ρωτάνε συνεχώς και ποτέ δεν αγοράζουν τίποτα.

Αν κάποιος θέλει να πάρει Playstation 3 αυτήν την εποχή είτε το θέλει είτε όχι, Slim θα πάρει γιατί αυτό υπάρχει!

Και Fat να βρει πόσο πιο φθηνό θα είναι? 20 Ευρώ? Ε πληρώνεις κάτι παραπάνω (και ας μην σου αρέσει εμφανισιακά το Slim) και έχεις μεγαλύτερο δίσκο...

Δημοσ.

ρε σεις χεστηκα ητε παρω slim ητε fat και τα δυο ιδια ειναι δεν με νιαζει απλος ρωτησα μην παρω το slim και μου βγει προβληματικο (καθε τοσο σερβης) γιατι το fat που ξερω χαλαγε σε πολους το blu rai drive οποτε αμα ειναι και παρω ps3 μου χαλασει και μου πει η $ony σκασε μου 200 για την βλαβη να παει να γ@μ*θει.

@heatspreader το καθηστερω γιατι ρωταω να μαθω αμα ειναι καλη η αγορα και μαζευω τα λευτα για να το παρω οπου να νε θα φτασω τα καταληλα για να το παρω.πρωτα ο θεος......η $ony ειναι και πολυ ρουφιανα ετερια οποτε ειμαι σε δηλημα

Δημοσ.

Αν τα πράγματά σου τα αγαπάς και τα προσέχεις, άσχετα από το πόσο συχνή χρήση τους κάνεις και με τι φορτίο, δεν χαλάνε.

Φυσικά βέβαια μερικές φορές χαλάνε, αλλά όχι με τη συχνότητα που ακούγεται.

ΑΛΛΑ!

Σε ένα φίλο του έχει χαλάσει το PS3 Fat δύο φορές...

Μαζί με το PS3 του χάλασε και το καινούριο του Laptop... Κάτι σημαίνει αυτό...

Και σ' εμένα μπορεί να χαλάσει κάτι δεν λέω, αλλά δεν γίνεται να μη κλείνω ποτέ το PC να το λιώνω και να μη χαλάει ή να κάνει έστω ένα κιχ (να κολλήσει). Δεν γίνεται να έχω το PS3, δύο χρόνια σχεδόν να έχω παίξει αρκετές ώρες και να μην μου έχει κάνει και αυτό κικ!

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα πράγματά τους μόνο για να τους εξυπηρετήσουν!

Έχουν για παράδειγμα το PS3, μόνο και μόνο για να βλέπουν αυτό που βγάζει στην οθόνη.

Δεν είναι έτσι, αν ήταν έτσι θα μας έδιναν το Hardware του, σε ένα σιδερένιο κουτί χωρίς βαφή και θα το χώναμε σε κάποια γωνία.

Πρέπει κατά τη γνώμη μου να σου αρέσει να το βλέπεις να λειτουργεί, να είναι καθαρό, να είναι σε όμορφο σημείο, να έχεις τα δισκάκια σου σε άριστη κατάσταση και πάντα καθαρά, κλπ.

Με λίγα λόγια αν τα χρησιμοποιείς όλα σαν να τα έχεις πρώτη μέρα, έχεις λιγότερες πιθανότητες να χαλάσουν.

Ακούγεται λίγο γενικό και "ρομαντικό" αυτό, αλλά πιστεύω πως έτσι είναι.

Να πω, πως συνήθως δεν χαλάνε τα πράγματα μου, αλλά σχεδόν πάντα, για να μη πω ΠΑΝΤΑ, ότι παίρνω είναι χαλασμένο... :s

@heatspreader το καθηστερω γιατι ρωταω να μαθω αμα ειναι καλη η αγορα και μαζευω τα λευτα για να το παρω οπου να νε θα φτασω τα καταληλα για να το παρω.πρωτα ο θεος......η $ony ειναι και πολυ ρουφιανα ετερια οποτε ειμαι σε δηλημα

Δεν είναι ρουφιάνα τόσο στο θέμα αξιοπιστίας, όσο στο θέμα ότι φτιάχνει δικά της προϊόντα που δουλεύουν μόνο με τις δικές της συσκευές (πχ UMD).

SONY και Apple σε αυτόν το τομέα θεωρώ ότι είναι τα ίδια σκ@τ@, με όλα τα υπέρ και τα κατά που υπάρχουν σ' αυτό.

Όσον αφορά το PS3, ότι και καλά μπαίνουν μέσα σε κάθε κονσόλα που πουλάνε, άρα χρησιμοποιούν φθηνά υλικά, μη φανταστεί κανείς ότι είχαν βγάλει κάποιον x προϋπολογισμό και ξαφνικά είδαν ότι έχαναν από τις πωλήσεις των κονσολών και είπαν, "ωχ! τι πάθαμε τώρα, βγήκαμε εκτός προϋπολογισμού!" Όλα από την αρχή τα γνωρίζουν και σίγουρα δεν βγάλανε και πουλάνε PS3, για τη ψυχή της μάνας τους!

Δημοσ.

εγω το laptop το λιωνω τωρα ομος με επιρεασατε και θα το ανηγω λιγοτερο οστοσο το προσεχω γιατι οπος ειπες οτι εχεις πρεπει να σου αρεσει σαν πακετο και οχι σαν κατι που να σε εξηπηρετει απλος εγω τα playstation που εχω τα προσεχωαλλα παιζω αρκετα .οχι ομος υπερβολικα .

τωρα για το θεμα της $ony οτι ειναι ρουφιανα σηγνομη για τον χαρακτιρισμο το ειπα για αλλον λογο ειναι πολυ πονηρη σου βγαζει μια καλη σησκευη την παιρνεις την εχουν προγραματησει σε ενα ταδε διαστημα να σου παθει μια βλαβει (το να το προγραματησει οχι σε ολες τις σησκευες τουλαχηστος στις τηλεορασεις ναι )και οταν την πας για επησκευη εχει χαλασει μια μαλακια στην πλακετα που κανει πχ 5 ευρο αλλα αυτη οταν την παρουν για επησκευη θα σου ζητησουν 300 ,ε τοτε εσυ τα παρατας και περνεις καινουρια,και παλη αλλη μια πουσ56α ειναι οτι ο πατερασμου που ασχολητε με αυτα μας ειχε παθει το ιδιο η $ony tv μας και θα το ευτιαχνε αλλα δεν ειχαν γραψει πανω στο τσιπακη τα χαρακτιριστικατου.και δεν τα λεω μονο εγω αυτα ο πατερας μου ειχε ενα μαγαζη που σηνεργαζοτανε με διαφορες ετεριες την $ony δεν την εβαζε στο μαγαζη του . . ....και υπαρχουν και αλλα θεματα ....δεν κατηγορω μονο την $ony για αυτο υπαρχουν και αλλες ετεριες που κανουν τα ιδια αλλα η $ony ειναι μια απο αυτες

δεν λεω να παρω κατι πιο φθηνο να ειναι π.χ σαν το xbox.αλλα αυτο το παιρνεις και το εχεις σηγουρο το αλαγμα.αμα ειναι να παρω κατι που να κρατησει να το ακρηβοπληροσω και να μου γβει αξιοπηστο οχι να με κοροιδευει τωρα η $ony......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...