mixos-gate-7- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ΕΚΑΘΑΡΗΣΗ blu ray drive: παιδες σε οσους εχουν ps3 fat εχω ακουσει οτι στους περισοτερους ματα απο 1-2 χρονακια τους χαλαει το blu ray drive και σας ζηταει η $ony να σας το φτιαξουν με 150 ευρο και σε 3 μηνες .πραγμα που με εκανε να μην θελω πλεον το fat.λοιπον οσοι απο εσας σας πιανουν τα χερια σας απο ηλεκτρονικα εχω την ληση δειτε εδω :[ame] [/ame]προσοχη :αλλα αυτο θα ειναι δικο σας ρισκο δεν φτεω εγω σε τιποτα, ειπα σε οσους πιανουν τα χερια γιατι οσοι το ανηξουν και δεν τα καταφερουν να το φτιαξουν μετα η $ony θα σας πει οτι ειναι ανηγμενο και δεν ασχολουμαστε .γιατι εγω εχω ενα psp fat που στους περισοτερους σηνεχια παρουσιαζε προβλημα στα κουμπια .εγω το ειχα ανηξει το ευτιαξα αλλα μετα ξαναχαλασε . το εστειλα στην $ony και μου ζητησε 40 ευρο ομος μου ειπαν οτι δεν ασχολουντε γιατι ειναι πηραγμενο.τελος παντον κατι εγηνε περδευτικανε και μου το ευτιαξαν στο τελος .μετα απο λιγες μερες ξαναχαλασε και το ευτιαξα μονος μου και απο τοτε ειναι μια χαρα αλλα προσοχη εγω σας εχω προιδοπιησει απο εδω και περα καντε οτι θελετε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:42 ---------- ΑΝΤΗΚΑΤΑΣΤΑΣΗ blu ray drive: προσοχη σε μερικους μπορει να εχει καει το blu ray drive δεν ξερω και εγω δεν εχω ps3 οποτε αν δεν μπορεσετε με την προτη και σας εχει καει το blu ray μπορειτε να το αντικαταστησετε (δεν ξερω τημη)δειτε εδω:[ame] [/ame]οσοι εχουν αμφιβολιες και αποριες μην με ρωτατε δεν εχω ps3 δεν το εχω ξανακανει καντε ενα search στο internet.πρακαλω να ακολουθητε τις οδηγιες καταβημα οπιοδηποτε βημα παραβλεψετε μπορει να σας στηχισει σε λαθος
mixos-gate-7- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 παιδια ακομα δεν εχω παρει ps3 και ειμαι σε διλιμα να το παρω η οχι ;εχω ενα ps2 ενα psp και ενα laptop που μπορει να παιξει το πολυ κανενα pes να το παρω η θα ειναι σπαταλη.πειτε μου τη γνωμη σας
ApoelAndreas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ΕΚΑΘΑΡΗΣΗ blu ray drive: παιδες σε οσους εχουν ps3 fat εχω ακουσει οτι στους περισοτερους ματα απο 1-2 χρονακια τους χαλαει το blu ray drive και σας ζηταει η $ony να σας το φτιαξουν με 150 ευρο και σε 3 μηνες .πραγμα που με εκανε να μην θελω πλεον το fat.λοιπον οσοι απο εσας σας πιανουν τα χερια σας απο ηλεκτρονικα εχω την ληση δειτε εδω :http://www.youtube.com/watch?v=nSYYmYXgVl0προσοχη :αλλα αυτο θα ειναι δικο σας ρισκο δεν φτεω εγω σε τιποτα, ειπα σε οσους πιανουν τα χερια γιατι οσοι το ανηξουν και δεν τα καταφερουν να το φτιαξουν μετα η $ony θα σας πει οτι ειναι ανηγμενο και δεν ασχολουμαστε .γιατι εγω εχω ενα psp fat που στους περισοτερους σηνεχια παρουσιαζε προβλημα στα κουμπια .εγω το ειχα ανηξει το ευτιαξα αλλα μετα ξαναχαλασε . το εστειλα στην $ony και μου ζητησε 40 ευρο ομος μου ειπαν οτι δεν ασχολουντε γιατι ειναι πηραγμενο.τελος παντον κατι εγηνε περδευτικανε και μου το ευτιαξαν στο τελος .μετα απο λιγες μερες ξαναχαλασε και το ευτιαξα μονος μου και απο τοτε ειναι μια χαρα αλλα προσοχη εγω σας εχω προιδοπιησει απο εδω και περα καντε οτι θελετε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:42 ---------- ΑΝΤΗΚΑΤΑΣΤΑΣΗ blu ray drive: προσοχη σε μερικους μπορει να εχει καει το blu ray drive δεν ξερω και εγω δεν εχω ps3 οποτε αν δεν μπορεσετε με την προτη και σας εχει καει το blu ray μπορειτε να το αντικαταστησετε (δεν ξερω τημη)δειτε εδω:http://www.youtube.com/watch?v=4mfQLol0sKg&feature=related οσοι εχουν αμφιβολιες και αποριες μην με ρωτατε δεν εχω ps3 δεν το εχω ξανακανει καντε ενα search στο internet.πρακαλω να ακολουθητε τις οδηγιες καταβημα οπιοδηποτε βημα παραβλεψετε μπορει να σας στηχισει σε λαθος Αυτο δεν ειναι λυση φιλε.. Γιατι το Blu-ray Drive πιθανον να εχει χαλασει, οχι λερωθει.. Επισης, πολυ δυσκολο πιστευω να βρεις Blu-ray drive απο το ιντερνετ, και η τιμη δεν θα ειναι και πολυ καλη, δεν θα εχει μεγαλη διαφορα με αυτα που ζητανε. Και δεν θα εχεις καθολου εγγυηση στο Blu-ray drive.
mixos-gate-7- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ενταξη δεν επημενω μια προταση εκανα.και εχεις δικιο για το blu ray εγω θημαμε στο playstation 1 μου ειχε χαλασει το μαραφετει που διαβαζει το cd το ματακι και μου ζηταγαν τα κερατα τους δηλαδι καλητερα να επερνα καινουριο. δεν εξιζει, απλος για το blu ray του ps3 δεν ειχα ρωτισει τημη και γιαυτο εγραφα και ξαναγραφα οτι δεν ξερω τιμη καντε οτι θελετε....
mixos-gate-7- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 παιδια ακομα μαζεβω λευτα για ps3 αλλα δεν ξερω να παρω ps3 η x box;στο xbox εχει βγει τροπος να παιζουμε πηρατικα παιχνιδια ;αλλα και να παιζει πηρατικα εχω ακουσει οτι κανει πολα προβληματα
StavrosD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Σύμφωνα με ένα άρθρο για PS3 hacking, το fat θα ξεκλειδώσει πρώτο.
ApoelAndreas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 παιδια ακομα μαζεβω λευτα για ps3 αλλα δεν ξερω να παρω ps3 η x box;στο xbox εχει βγει τροπος να παιζουμε πηρατικα παιχνιδια ;αλλα και να παιζει πηρατικα εχω ακουσει οτι κανει πολα προβληματα Αν δεν κάνω λάθος αν παίζεις πηρατικα παιχνίδια στο xbox σου κάνουν ban την κονσόλα και δεν μπορείς να παίζεις online. Sent from my iPhone using Insomnia.app
StavrosD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 παιδια ακομα μαζεβω λευτα για ps3 αλλα δεν ξερω να παρω ps3 η x box;στο xbox εχει βγει τροπος να παιζουμε πηρατικα παιχνιδια ;αλλα και να παιζει πηρατικα εχω ακουσει οτι κανει πολα προβληματα Το xbox παίζει πειρατικά παιχνίδια, αλλά αν το ξεκλειδώσεις ξεχνάς τις online δυνατότητες (ban) και επιπλέον απενεργοποιείται η δυνατότητα να παίζεις τα παιχνίδια από τον σκληρό δίσκο (άρα φορτώνουν πιο αργά και χαλάει το laser πιο γρήγορα).
NT1G Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μια χαρά περνιούνται τα πειρατικά στον δίσκο του χβοχ.
mixos-gate-7- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Σύμφωνα με ένα άρθρο για PS3 hacking, το fat θα ξεκλειδώσει πρώτο. ρε φιλε πολυ θα ηθελα να το παρω το fat αλλα δεν βρισκω καμια καλη προσφορα οποτε slim .αλλα και να σπασει το ειτε το ενα ειτε το αλλο εμεις τοτε θα κοιταζουμε για ps4 την βλεπω την δουλια αν σπασει θα αργησει παρα πολυ ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- εμενα δεν με ενδιαφερη τοσο το online αλλα για games προτημω sony .το xbox εχω ακουσει οτι κανει και αλλα προβληματα εκτος απο το online οταν το σπας.εχω ακουσει οτι και αν δεν το εχεις σπασει σου προκαλει μεγαλα προβληματα το μηχανημα .ξερω ατομα που εχεουν αλαξει 2 xbox σε παρα πολυ μικρο διαστημα και τωρα δεν ξερω τι να κανω .δεν ξερω η sony ειναι κορηφεα αλλα εχει και ακρηβους τιτλους και αφου δεν εχει σπασει ακομα ....θα ακουσω και αλλονων την γνωμη και θα αποφασησω
DeareN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ps3 fat για ενδεχομενο hack, Ps3 slim για design και αυθεντικά games
skanjos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ps3 fat για ενδεχομενο hack, Ps3 slim για design και αυθεντικά games ps3 slim για design???
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό δεν ρωτιέται. Αγοράζεις όποιο σου αρέσει περισσότερο στο Design. . .
Whiteyez Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Παίζει καμιά προσφορά πουθενά για το slim (Ελλάδα - Εξωτερικό); Γιατί σ'αυτό κατέληξα.
mixos-gate-7- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια τι εγηνε σηνεχια εβλεπα προσφορες στα μαγαζια ps3 slim 250gb τωρα βλεπω μονο 120 τι εγηνε αυτη η $$$^$#$# η $ony το κατεργησε ;;;;;;ποπο αυτη η $ony παντα θα μα στα κανει πλαηνητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.