Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 fat ή Playstation3 slim;;;

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!Με την κυκλοφορια του ps3 slim ολοι προβληματιστικαμε και προσωπικα εμενα με γεμισε ερωτηματικα!!!Ολοι γνωριζουμε πως οι διαφορες ειναι:πιο ελαφρυ και πιο μικρο,λιγοτερη καταναλωση ενεργειας,καταργηση της επιλογης εκγαταστασης νεου λογισμικου και τελος λεγετε οτι το PS3 Slim διαθέτει μία αναβαθμισμένη έκδοση του επεξεργαστή Cell. Ο νέος,ταχυτερος,Cell των 45nm είναι κατά 34% μικρότερος από τον προκάτοχό του, και κατά 40% πιο οικονομικός!

Τωρα με ολα αυτα το slim φανταζει την ιδανικη επιλογη!Το γεγονος ομως το οτι δεν ειναι καιρο στην αγορα (μολις 3 μηνες) δεν μπορουμε να κρινουμε την αξιοπιστια του!Ηδη εκφραστικαν φοβοι για υπερθερμανση λογο απουσιας τως ανεμιστηρων ψυξης ,και πολλοι χρηστες προτρεπουν τους καταναλωτες να προλαβουν το fat ps3!

Θα θελα λοιπον με τις γνωσεις σας και την εμπειρια του καθενος να ριξουμε φως στο θεμα,ξεδιαλυνοντας οσο μπορουμε την κατασταση που πιστευω ενδιαφερει πολλους!!!

Ευχαριστω!

post-103713-1290630409_thumb.jpg

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση, εγγυηση δεν παιζει?

Εφοσον παιζει, λες να περιμενει 3+ χρονια και μετα να παθει ο,τι ειναι να παθει?

Απο μενα Slim.

Δημοσ.
Γεια σας!!Με την κυκλοφορια του ps3 slim ολοι προβληματιστικαμε και προσωπικα εμενα με γεμισε ερωτηματικα!!!Ολοι γνωριζουμε πως οι διαφορες ειναι:πιο ελαφρυ και πιο μικρο,λιγοτερη καταναλωση ενεργειας,καταργηση της επιλογης εκγαταστασης νεου λογισμικου και τελος λεγετε οτι το PS3 Slim διαθέτει μία αναβαθμισμένη έκδοση του επεξεργαστή Cell. Ο νέος,ταχυτερος,Cell των 45nm είναι κατά 34% μικρότερος από τον προκάτοχό του, και κατά 40% πιο οικονομικός!

Τωρα με ολα αυτα το slim φανταζει την ιδανικη επιλογη!Το γεγονος ομως το οτι δεν ειναι καιρο στην αγορα (μολις 3 μηνες) δεν μπορουμε να κρινουμε την αξιοπιστια του!Ηδη εκφραστικαν φοβοι για υπερθερμανση λογο απουσιας τως ανεμιστηρων ψυξης ,και πολλοι χρηστες προτρεπουν τους καταναλωτες να προλαβουν το fat ps3!

Θα θελα λοιπον με τις γνωσεις σας και την εμπειρια του καθενος να ριξουμε φως στο θεμα,ξεδιαλυνοντας οσο μπορουμε την κατασταση που πιστευω ενδιαφερει πολλους!!!

Ευχαριστω!

Αν σε ενδιαφερει το linux παρε το fat(γιατι τι slim δεν περνει).

Αν δεν σε ενδιαφερει παρε το slim.

Δημοσ.

αν και μεγαλητερο και πιο χοντρο προτημω το ps3 fat επηδη εχει ανεμηστηρα ψυξης και εχει και εγκατασταση νεου λογησμηκου αλλα και για πολα αλλα οπος οι θηρες usb που ειναι 3 στο fat και 2 στο slim ....και θελω να το προλαβω πρην το αφερεσουν τελιος ολα τα καταστηματα .......εγω κανονικα υθελα την πιο παλια εκδοση που μπορουσες να παιξεις ps2 games και ειχε και 4 θυρες usb ...αλλα το εφερεσαν για να σηνεχησουν οι πολησεις ps2 τελος παντον

Δημοσ.

εγω είχα φατ 80 γίγα. και το πούλησα να παρω σλίμ.

το έχω αφήσει αρκετές ώρες να παίζει, και δεν έχει βγάλει κάτι..

Ζεστένεται πιο πολύ απο το φατ (και λογικό είναι,γιατι είναι μικρότερη η τεχνολογία που χρησιμοποιεί), αλλα είναι 100% αθόρυβο.

απο την άλλη και το ps2 που είχα παλιά θυμάμαι ότι ήτανε τιγάνι απο τη ζέστη, αλλά έπαιζε σα σκυλί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:10 ----------

και το σλιμ δε γρατζουνιέται κιόλας

Δημοσ.
Ζεστένεται πιο πολύ απο το φατ (και λογικό είναι,γιατι είναι μικρότερη η τεχνολογία που χρησιμοποιεί)

Ίσα ίσα που όσο μικρότερα είναι τα Chip, δηλαδή μεγαλύτερος βαθμός ολοκλήρωσης αν θες, τόσο λιγότερη κατανάλωση, οπότε τόσο λιγότερη θερμότητα.

Εμένα απλά δεν μου αρέσει σαν κονσόλα το SLIM.

Εμφανισιακά και μόνο.

Δημοσ.
Ίσα ίσα που όσο μικρότερα είναι τα Chip, δηλαδή μεγαλύτερος βαθμός ολοκλήρωσης αν θες, τόσο λιγότερη κατανάλωση, οπότε τόσο λιγότερη θερμότητα.

Εμένα απλά δεν μου αρέσει σαν κονσόλα το SLIM.

Εμφανισιακά και μόνο.

τότε γιατί ζεστένεται πιο πολύ? αφου και απο ρευμα έχει το μισό καλόδιο απο ότι είχε το φατ.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι ότι ζεσταίνεται επειδή δεν έχει τόσο καλό σύστημα ψύξης.

Το ότι ζεσταίνεται γενικότερα κάποια συσκευή όμως δεν είναι κακό. Ο κατασκευαστής έχει αποφασίσει να ζεσταίνεται τόσο όσο.

Έχω το 40άρη PS3 και κάποιοι λένε ότι κάνει φασαρία και άλλα πολλά. Ούτε φασαρία κάνει, ούτε ζεσταίνεται πολύ, ούτε τίποτα.

Και τέλος πάντων ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε ότι ζεσταίνεται? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μετράει θερμοκρασία? Νομίζω πως όχι.

Δημοσ.

Οντως το γεγονος οτι ζεστενεται δε σημαινει απαραιτητα και προβλημα,μπορει να ναι φυσιολογικο!Αλλωστε ποιος οριζει ποσο θα ζεσταθει;;Απλα,περα απο το γουστο,θα θελα κατοχοι και των δυο κοσολών να εκφρασουν της αποψεις τους!Αν παρουσιαστικε καποιο προβλημα,κανα κολλημα μετα απο ωρες παιχνιδου ή οτιδηποτε αλλο!!

Δημοσ.

ουτε εμενα δεν μου αρεσει εμφανισιακα αλλα αμα ειναι και δεν προλαβω το fat δεν με χαλαει αφου μου λετε οτι ειναι και αθορηβο αυτο ειναι καλο!

Δημοσ.
Δεν γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι ότι ζεσταίνεται επειδή δεν έχει τόσο καλό σύστημα ψύξης.

Το ότι ζεσταίνεται γενικότερα κάποια συσκευή όμως δεν είναι κακό. Ο κατασκευαστής έχει αποφασίσει να ζεσταίνεται τόσο όσο.

Έχω το 40άρη PS3 και κάποιοι λένε ότι κάνει φασαρία και άλλα πολλά. Ούτε φασαρία κάνει, ούτε ζεσταίνεται πολύ, ούτε τίποτα.

Και τέλος πάντων ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε ότι ζεσταίνεται? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μετράει θερμοκρασία? Νομίζω πως όχι.

Θα συμφωνησω και εγω .Ουτε ζεσταινεται το ps3 και πολυ περισσοτερο ουτε ακουγεται καν.Ειναι πραγματικα αθορυβο.

Δημοσ.

fat hands down.το άλλο είναι πλαστικούρα,το fat έχει μια ποιότητα.

όσο για το χακάρισμα,είναι 50-50 ,μπορεί να έχει καμιά τρύπα το σλιμ και να χακάρετε μόνο αυτό στο μελλον ,ποτε δεν ξέρεις.

πάνε και πιο φθηνά τα φατ τώρα ,είναι jt

Δημοσ.

ρε παιδια ειδα βιντεακια στο youtube που λενε οτι εχει βγει chip για το ps3 λεeι και την τιμη του 60 ευρο μεσο internet αλλα δεν ξερω κατα ποσο αληθεβει τωρα για costume firmware δεν ξερω αλλα λιγο δησκολα ξερει τι κανει η $ony με το psp 3000 ακομη την παλεβουν η hackers να hackαρουν το κενουριο firmware

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...