chakra Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξερω αν ειναι ενεργοποιημενο δεν το χω πειραξει καθολου.Αν το ενεργοποιησω οι γραμμες φευγουν δηλαδη?Ειναι πολυ ενοχλητικες, στο PES οταν προχωραει η μπαλα στο γηπεδο κ προχωραει η εικονα εμφανιζονται σαν παρασιτα ειναι..και σε αλλα παιχνιδια εχω παρατηρησει κατι παρομοιο..
chakra Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Οκ θα παω να το δοκιμασω αργοτερα και θα σας πω..
chakra Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον ενεργοποιησα το v-sync αλλα παλι τα ιδια.. ΟΙ ιδιες παρομοιες γραμμες εμφανιζονται και πριν μπω μεσα στα windows οποτε μηπως φταιει η οθονη??
sozz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον ενεργοποιησα το v-sync αλλα παλι τα ιδια..ΟΙ ιδιες παρομοιες γραμμες εμφανιζονται και πριν μπω μεσα στα windows οποτε μηπως φταιει η οθονη?? σιγουρα δεν φταιει η καρτα γραφικων?? (δεν εχω διαβασει προηγουμενα ποστ)
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δύσκολο να ευθύνεται η οθόνη. Προσωπικά θα κοιτούσα σε κάρτα γραφικών, οδηγούς και τροφοδοτικό.
chakra Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εχω τους 9.11 για την 5870 και κανονικα και τους drivers για την lg2361..Μηπως θελει πιο καινουργιους η οθονη?Επισης εχω σκεφτει και τα windows αν φταινε(7 64bit)Το τροφοδοτικο δεν πιστευω να φταει toughpower 750watt ειναι..
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ νομίζω πώς ίσως να είναι τα ms της οθόνης όπως και εμένα αν είναι 5 και επάνω να τα κάνει αυτά. Κρίμα γιατί έχουμε τούμπανα και να κάνουν νερά τα games τότε?
sozz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ νομίζω πώς ίσως να είναι τα ms της οθόνης όπως και εμένα αν είναι 5 και επάνω να τα κάνει αυτά. Κρίμα γιατί έχουμε τούμπανα και να κάνουν νερά τα games τότε? και εγω 5ms εχω αλλα δεν βλεπω κανενα προβλημα
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Οπότε πάμε σε λύση SLI ή Crossfire + Rams + SSD? Γιατί από ρυθμίσεις- αναλύσεις πρέπει να είναι οκ!
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ανάθεμα κι αν τα 5ms που αναφέρετε είναι πραγματικά και όχι ονομαστικά.
chakra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μπα τελικα ειναι η καρτα γραφικων..Και σε αλλα παιχνιδια παρατηρησα διαφορα artifacts γταμμες και διαφορα αλλα να εμφανιζονται, ενω παιζω να τρεμοπαιζουν διαφορα αντικειμενα στο NFS undercover,και τετοια παρομοια..τα frames παντως συνεχεια ειναι πολυ υψηλα..Σιγουρα ειναι η καρτα δηλαδη.Δοκιμασα και τους 9.10 και 9.11 αλλα πολλα προβληματα στα γραφικα συνεχεια.Και ειναι κ μετα stoch clock της..Το τροφοδοτικο ειναι 750 watt οποτε αποκλειεται να ναι αυτο.Αν φταινε drivers,τοσο προβληματικοι ειναι τελικα?Μετα τι αλλο μπορει να ειναι?Δεν ξερω εχω ξενερωσει απιστευτα 1500 ευρω μηχανημα και παντου τα γραφικα ειναι οτι να ναι..
chakra Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδη επιστροφη η καρτα ε??Ειναι και απο το eshop δηλαδη την βαψαμε..
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αν ευθύνεται η κάρτα και σσε stock ρολόγια πετάει artifacts, δε μπορούν παρά να στην αλλάξουν. Απλά ίσως καθυστερήσει το πράγμα σε σχέση με το Πλαίσιο π.χ.. Πες τους ότι τη χρειάζεσαι ξέρω 'γω μπας κι ευαισθητοποιηθούν :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.