Προς το περιεχόμενο

Προβλημα γραφικων με 2 παιχνιδια

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με τα εξης παιχνιδια:

1) Pes2010 καποιες φορες εμφανιζει κατι σαν κυμα . Καρε. Δεν ξερω πως ακριβως να το πω! Αυτο συνεβαινε και με το παλαιοτερο pes αλλα και με τα προηγουμενα windows που ειχα.

2) 2k10 Παιζει κανονικα αλλα σε καποια φαση τρωει ενα παγωμα η εικονα με γραμμες και χρειαζεται restart το Pc. Το ιδιο και με το Nhl.

Να πω οτι παιζω με 4870 και αναλυση 1900x1200.

Ολα τα παραπανω ειναι κατ#$%^&α.. Φταιει αυτο?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι πιο πιθανο ειναι να φταιει αυτο αλλα σιγουρεψουν καλου κακου οτι εχεις βαλει always on το vertical sync απο τον catalyst control center..

Δημοσ.

Ανοιγω το catalyst control centre αλλα ανοιγει κατι που ειναι αδειο. Easy step wizards quick settings κτλ αλλα δεν εχει καμια επιλογη για να επιλεξω.

Δημοσ.
Βάλε advanced mode στον catalyst.

Για το PES, το vsync ενεργοποιείται και από τα settings του παιχνιδιού.

Βαζω advanced , παταω yes , κλεινει το παραθυρο αλλα δεν γινεται κατι

Δημοσ.

Εμένα μου συμβαίνει το ίδιο με μια MSI 275GTX 896ΜΒ , Οθόνη LG 24'' W2452V 5ms Full HD 1920x1200 σύνδεση με HDMI, κάνει πολά νερά έντονα στο DIRT2 ,PES2010, CoD6 M.W.2, MotoGp SBK09. Πιστεύω καθαρά πώς είναι η οθόνη είναι αργή και κάνει τα νερά της, αλλά στο DIRT2 είναι πάρα πολύ έντονο στα σπάει. Τί μπορώ να κάνω να φτιάξει αν φτιάχνει? Πάντα Θέλω να παίζω στο Full ανάλυση 1920χ1200.

Δημοσ.

Οπότε τι κάνω? Συμβιβάζωμαι με αυτό? Δεν υπάρχει λύση? π.χ. αλλαγή οθόνης αλλά ποιά εκτός (samsung-sony) είμαι αντί και κατά. Υπάρχει γιατρικό?

Δημοσ.
Ναι πιο πιθανο ειναι να φταιει αυτο αλλα σιγουρεψουν καλου κακου οτι εχεις βαλει always on το vertical sync απο τον catalyst control center..

Συνεχιζω να μην μπορω να βρω πως θα το κανω αυτο.

To CCC δουλευει κανονικα αλλα δεν το vsync δεν το βρισκω....

Δημοσ.
Συνεχιζω να μην μπορω να βρω πως θα το κανω αυτο.

To CCC δουλευει κανονικα αλλα δεν το vsync δεν το βρισκω....

3D -> All Settings -> Wait fοr Vertical Sync

Δημοσ.
Εγώ με nvidia τι να ρυθμήσω να μην κάνει νερά στο Dirt2?

οταν λες νερα??κολληματα??

τοτε πρεπει να ριξεις λιγο τα setting κατεβασε τα aa στα 2χ-4χ

Δημοσ.

στο PES πάντα γίνεται αυτό σε μεγάλες οθόνες...πήγαινε στα settings του παιχνιδιού και τικαρε το Vsync και θα είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Και σε μενα βγαζει αυτο το προβλημα στο PES10.Εχω την 5870 και οθονη την lg2361.

Στο pro εμφανιζονται κατι καπως διαφανες οριζοντιες απο κατω προς τα πανω..Κατι παρομοιο συμβαινει και οταν παταω τερματισμο των windows και εμφανιζονται οι ιδιες οριζοντιες γραμμες..Μηπως ειναι προβλημα των drivers(9.11) ή της οθονης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...