tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ξερετε που μπορω να χαρισω παλια ρουχα? θα ηθελα ομως να μην ειναι εκκλησιες και "κοινωφελεις" οργανισμοι τυπου unicef. Καπου που να εχουν πραγματικα αναγκη και να βοηθηθουν ανθρωποι χωρις φανφαρες και ιδιοτελειες. ευχαριστω
djskoufos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρώτα μία στο nosotros. Επικοινωνία Ή στο στέκι μεταναστών.
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση,ομως δεν ενδιαφερομαι. κατι τετοιο ψαχνω. http://www.karavani.gr/greek/secondhand/index.html εχει κανεις καμμια ιδεα αν οντως πανε τα χρηματα ή τα ρουχα σε εκεινους που οντως τα εχουν αναγκη?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Οι γονείς μου πρόσφατα δώρισαν ρούχα στην Κιβωτό του Κόσμου.
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ρε συ paredwse σε ευχαριστω. Δλδ αν δεν ελεγα οτι το ψηνω για εκκλησιες τι θα μου εβαζες?την αρχιεπισκοπη? (no offense)
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ τα αφήνω δίπλα στον κάδο, μέσα σε μισή ώρα το πολύ έχουν εξαφανιστεί.
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 καλη ιδεα. να τα δωσω σε κανα πακι? Ξερεις τι γινεται?Γενικως με τους μεταναστες,θεωρω (απο την γενικοτερη εμπειρια της περιοχης μου),οτι βγαζουν ξερω εγω 100 ευρω και στελνουν στην πατριδα τους 120.Λαθος ή σωστο αυτο νομιζω(βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις) Επισης να τα δωσω σε μια αντιεξουσιαστικη ομαδα,κινδυνευουν να γινουν κουκουλες... Θα ηθελα να πανε τα ρουχα σε ορφανα παιδακια ξεγραμμενα απο τον κοσμο. ας πουμε παλαιστινιακια. Ξερω δεν ειναι και καμμια τρομερη ανθρωπια σε σχεση με αυτα που πραγματικα μπορω να κανω(ολοι μας δλδ). Απλα δεν θελω σε αυτην την ελαχιστη πραξη ανθρωπιας,να την εκμεταλευτουν παπαδες,αναρχικοι πρωθυπουργοι κλπ
yioula Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δωστα σε ενα φαναρι.. εκει δινουμε και γλυκα φαγητα κλπ αλλα ποτε λεφτα!!!!
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Κάνουν τα ρούχα σου σε παλαιστινιάκια; Τα δικά μου πάντως όχι, και ακόμα αναρωτιέμαι ποιός στο καλό φοράει κάτι 48 νούμερο μπασκετικά που άφησα την προηγούμενη βδομάδα και μέχρι να γυρίσω από το περίπτερο (5') είχαν κάνει φτερά. Βασικά εμένα με νοιάζει να αδειάσει η ντουλάπα μου, το πού θα καταλήξουν ποσώς με ενδιαφέρει. Απλά μερικά που είναι γερά, δλδ. μπορούν να φορεθούν, κρίμα να τα στείλω κατευθείαν στον κάδο. Τ' αφήνω εκεί πέρα, κι όποιος τα θέλει ας τα πάρει. Βέβαια ξέρω και άτομα που τα σκίζουν-αχρηστεύουν πριν τα πετάξουν, σε φάση "δικό μου είναι, εγώ το πλήρωσα, πρίτς που θα το φορέσει άλλος". Ελεεινοί. Και επίσης, η αδερφή μου κάποτε τα είχε πάει στην εκκλησία σε μια ενορία για να τα δώσουν στους φτωχούς, και ήταν κάτι τσατσόγριες και τα ξεδιάλεγαν με ξινισμένο ύφος μπροστά της και τα περισσότερα της τα έβγαλαν άχρηστα (μια χαρά ρούχα) και στο τέλος τα μάζεψε όλα νευριασμένη κι έφυγε, και τα έδωσε σε μια φτωχή οικογένεια. Φαντάσου.
Nomikaria Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πριν καιρό είχε δει σε διαφήμιση ότι και στο Mall κάπου μπορείς να τα αφήσεις αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εμείς είχαμε βάλει όλα τα παιδικά παιχνίδια μας σε 2 μεγάλες σακούλες και τα είχαμε πάει σε έναν μίνι καταυλισμό που είχε πολλά παιδάκια . Φυσικά τα παιχνίδια δεν ήταν σπασμένα , απλώς είχαμε παίξει και εμείς με αυτά ...
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ΚΚαι επίσης, η αδερφή μου κάποτε τα είχε πάει στην εκκλησία σε μια ενορία για να τα δώσουν στους φτωχούς, και ήταν κάτι τσατσόγριες και τα ξεδιάλεγαν με ξινισμένο ύφος μπροστά της και τα περισσότερα της τα έβγαλαν άχρηστα (μια χαρά ρούχα) και στο τέλος τα μάζεψε όλα νευριασμένη κι έφυγε, και τα έδωσε σε μια φτωχή οικογένεια. Φαντάσου. Μήπως ήταν προκλητικά για την εκκλησία? π.χ στρινγκ, ντεκολτε, ξώπλατα?
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Tzotzo κάνε τα δώρο στο θεο της φωτιάς. Θα χρειαστείς: 1) 2) 3)
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 του αλλαξατε τα φωτα του thread. washcloud,συμπαθα με ξεχασα ενα , ρε συ free αν φορας βατραχοπδιλα για παπουτσια δεν φταιω εγω. και εξαλλου ρουχα ειπα θα δωσω. μαλλον για το καραβανι το κοβω ή σε μια οικογενεια ρουμανων που εχουν 10-12 παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.