Προς το περιεχόμενο

Delphi kai C++

krot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά

Ενδιαφέρομαι να μάθω delphi (βλέπω την ζητάνε πολύ). Θέλω να μου πει κάποιος που ξέρει delphi και c++ πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματα της μίας σε σχέση με την άλλη ως προς την ευκολία μάθησης και ως προς την ευκολία ανάπτυξης εφαρμογών. Έχω δουλέψει λίγο την borland c++ και ξέρω και pascal. Αξίζει τον κόπο, ή να προχωρήσω μόνο με την c++;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ax ti pliges mou anigis tora..Egw apo vb(bliax!)-->delphi ke tora leo na kano to alma se VC++(Me propirgio oti tha exo C 2o examino,oxi oti den ithela).Apoti xero exo tin delphi tin zitane gia vaseis dedomenon, den xero ke gia ti allo, alla sigoura den ixa akousei oti tin zitane poli.

H delphi me mia proti matia isos ine ligo pio efkoli apo tin C++ alla oxi ligotero diskoli.Prosopiki mou apopsi ine na pas stin C++.To oti xeris pascal se voithaei,analoga me to poso kala ksereis pascal.Ena megalo pleonectima tis C++ ine i sigouri ke megali voithia pou tha vreis sto diadictio alla ke apo allous,kati pou den to sinadisa egw me delphi ke me exorgise polles fores afto.Den dino apadisi stin erotisi sou, sorry ke gia to intercepting.Mia diefkrinisi, an xeris na mou peis gia ti xriseis zitane tin Delphi stin agora ?(Pados mou aresei i rimada delphi ke sigoura me efere pio koda stin c/c++ ;) )

Δημοσ.

thanks παιδιά για τις απαντήσεις.

piosmexeri σχετικά με την ερώτηση που έκανες, έχω δει να την ζητάνε σε πολλές αγγελίες για ανάπτυξη παραθυρικών εφαρμογών με βάσεις δεδομένων, λογιστικά, προγράμματα για μηχανικούς κλπ. Νομίζω ότι αυτό που είπε ο damn3 είναι το πιο σωστό.

thanks again

Δημοσ.

yparxei episis kai i CLX texnologia gia cross platform applications, metaxy windows kai linux. Grafontas diladi ton kwdika sou me kapoia standar einai sigouro oti ean ton metafereis se linux kai ton kaneis compile mesw kylix tha trexei apsoga. ena pleonektima, pou poloi den to xreisimopoioun :)

kleinontas tha elega oti me delphi, cbuilder kai asm kaneis ta panta :) den xerw mallon eimai borland user...

http://www.marcocantu.com/papers/ooplang.htm

http://home.xnet.com/~johnjac/Delphi%205%20vs%20Visual%20C.htm

Δημοσ.

Αν θες ένα πραγματικό C/C++ Visual, R.A.D. περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών τότε ασυζητητί Borland C++ Builder (τολμώ να πω οποιαδήποτε έκδοση :-) ), αν από την άλλη θες ένα πιο διαδεδομένο εργαλείο προγραμματισμού (standard) τότε επέλεξε MS-Visual C/C++.

Όπως και να έχει το πρώτο κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι του δεύτερου και αν δουλέψεις μαζί του σίγουρα θα καταλάβεις τον λόγο..

Υ.Γ.

Γενικά νομίζω ότι η Borland από την εποχή του DOS προσέφερε πάντα πιο ευέλικτα εργαλεία και φιλικότερο περιβάλλον εργασίας σε σχέση με την Microsoft (πχ. Turbo C/C++ IDE vs MS-C/C++ PWB για όσους τα θυμούνται το DOS)

Δημοσ.

Παιδία δουλέυω εδώ και 3 χρόνια με Delphi. Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο στον χώρο

Ακουσα και κάτι ότι πρόκειτε να γίνει μία εξαγόρα της Borland απο την MS και αυτό μας βολεύει πάρα μα πάρα πολύ εμάς τους Delphάδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...